Tomb Raider [2013]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Tomb Raider [2013]

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja uz neviem co na to povedat...

Uplink mas GTX680 za 500euro a ide ti to tak "slabo" ?

teraz nenarazam na teba, alebo tvoju zostavu, ale narazam nato kam smeruje tento vyje*** herny priemysel, ziadna optimalizacia ?
http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/to ... chast.html

to si fakt treba kupit 2xGTX690 nech mi to ide na 60Fps bez dropov ?
:x
pritom to nevyzera zle - to netvrdim, ale nevyzera to ani nijak extra, highendovo... dovolim si povedat ze napr. textura tela - ruka, vyzera ako spred 5tich rokov...

dneska to vyskusam ja, ale podla vysledkov testov zasa budem plakat :twisted:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tak ja som k***t čo rád hrá na Ultimate detailoch, tipujem že tak hrá málokto, lebo sú tam aj zbytočnosti zapnuté. A neviem, mne tých 30-40 fps nejako nevadí. Len mi stále tie vlasy nejako režú oči. Áno, sú 100x lepšie ako to čo bolo do teraz, ale nechápem prečo lietajú ako keby boli navoskované, stuhnuté a hrozne lesklé, a totálne pevné. Ale tak to by asi chcelo ešte pokročilejší engine a viac by to žralo grafu. A viem že ten framerate je taký na <> práve kvôli Tress FX. Bez nich idem 55-60 fps.

A ku výzoru, tak dobre vyzerajúcu hru som nehral. Na začiatku si treba všimnú zteselované lebky a kosti + sviečky a kamene, a kopu iných detailov, akože dovi dopo, brutalita totálna a celé sa to hýbalo v tých 40 fps. Myslím si že hra vyzerá tak dobre, ako papá výkon, ale tak to je len môj osobný názor.

No a samozrejme čo som čítal hore v prvom príspevku:

Odporúčané systémové požiadavky:
CPU: quadcore; napr. Intel Core i5-750
RAM: 4 GB
GPU: DX11 karta s 1GB; napr. GTX 480 pripadne Radeon HD4870

Tak fakt že nehrozí. Mám masívnych 32 GB RAM, 2x Intel 520 v raid0 a už spomínanú GTX 680 a neviem si predstaviť že by hra šla do 15 fps na "odporúčaných" systémových požiadavkách. Možno s tou GTX 480 v nejakej OC verzii, ale so 4870 určite nie.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

uz to niesu trojuholnikove tits ako dakedy :) graficky naozaj slusne zvladnuta hra

uplink to aku spotrebu ma tvoj stroj :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Takýto je Idle s jedným monitorom a reprákmi [tie papajú dosť], v burne, s dvomi monitormi, telkou a tlačiarňou sa hrabem na 800W, samotný PC dáva v burne s dvomi obrazovkami cca 500-550W s reprákmi tých 650W, záleží na koľko je vyhúlený procák [95W top] a grafika [300W top], prečo?
Prílohy
idle.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nejaky fanusik si proste nemohol nevsimnut :D
Prílohy
ahah.jpg
leon2222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa leon2222 »

Neviete nahodou ako vyriešim toto :nono: nepodarilo se inicializovat rozhraní Direct3D s aktuálnim nastavením parametru :nono: stiahol som novy ovladač grafi ktora je Nvidia geforce GT 630 2GB, procesor mam AMD Athlon 64 X2 dual core processor 5600+, ram 4 G, win 7 ultimate 64bit, tak dufam ze to hardverom nebude :lol: ak viete čim prosim radu, vopred dakujem :)
Forsaken
King
King

fuka vietor - TRESSFX sa ide dosrat, ale haluzka sa ani nepohne :D

Lara je pichacka - skoda len ze pada na aktualnych driveroch...
https://forums.geforce.com/default/topi ... b-raider/1

optimalizacia opat nulova, beha mi to 30-60 bez zavislosti na narocnosti sceny... logicky interier je menej narocnejsi ako exterier tu je to naopak ?

konzolovka hrozna :sneaky: grafika celkom ujde, tressfx absolutne mimo, vlasy su krajsie, ale vobec nie realne a behaju ako sa im chce... najlepsie ked ste na zaciatku dole hlavou, a tie vlasy sa vobec nezmenia ako by sa mali, stale stoja...

dufam ze nove drivery donesu + fps pre tressfx.

CPU usage 50%...
tentokrat GPU 99%

// rochedo ty si pripeceny :lol: zasa nevies nic vyjadrit len karmovat?
T0M0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa T0M0 »

Ako, skúšali ste mutliplayer ? Dojmy, postrehy ?

Prosím, z príbehu žiadne spoilery, fďaka :P

Ja ešte stále čakám na balík z Anglicka... ukrutné to čakanie :cry:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Forsaken
King
King

We are aware of performance and stability issues with GeForce GPUs running Tomb Raider with maximum settings. Unfortunately, NVIDIA didn’t receive final game code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided. We are working closely with Crystal Dynamics to address and resolve all game issues as quickly as possible.

Please be advised that these issues cannot be completely resolved by an NVIDIA driver. The developer will need to make code changes on their end to fix the issues on GeForce GPUs as well. As a result, we recommend you do not test Tomb Raider until all of the above issues have been resolved.

In the meantime, we would like to apologize to GeForce users that are not able to have a great experience playing Tomb Raider, as they have come to expect with all of their favorite PC games.
http://www.geforce.com/whats-new/articl ... s-released
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

MP nic moc jednoducho ak si hral lead and gold alebo maxa payna tak asi taka uroven .. par tyzdnov/mesiacov to pojde potom umrie tak rychlo ako bol aj zbuchany .. je to len marketingova vec nic co by tam chybalo keby to tam nenalepili
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

uz je fixnuty problem na Nvidia kartach? Nejako to nesledujem ale jednalo sa o vsetky karty alebo iba o urcitu radu?
Kvoli tomu to zatial nechcem kupovat.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Hral som teraz 3 hodinky, nvidia 460, ovladace 314.07 a ziadny problem. Hra je perfektna. Aj na mojej sunke sa to hybe v priemere na tych 45 fps na FHD s trochu znizenymi detailami ale ziadny vyrazny rozdiel som si nevsimol v grafike. Zatial na zaklade prvych dojmov 95%.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Taktiež som dnes začal hrať, skvelá hra, neviem, či lepšia ako Underworld, ale je to také viac "user friendly". Ide to relatívne plynule na nastaveniach Ultra na fullHD, na laptope mám i7Quad, GTX660 a 8GB Ram. Ale keď som zapol tú srandu na vlasy a anti-aliasing som dal na FXAAx8 či čo, tak to už sekalo ako najaté, do 10 FPS...V každom prípade kvalitná hra, Lara je hádam krajšia ako v Underworlde (mne tie gigantické kozy nejako nechýbajú)...Nemám tomu čo vytknúť, je to dobre optimalizované, na to, že to hrávam na kraxni laptope a ani raz mi to nepadlo.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Ľudia neviete kde sa ukladajú save ? Lebo ani v steam zložke ani v dokumentoch ich nejako neviem nájsť.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Tak som tiez vcera nevydrzal a nakoniec to kupil :)
Nelutujem, hned ma to vtiahlo do hry, jedine podla mna tie quick time eventy nepatria na pc. Hral som to asi cca 2 hod a bohuzial hra mi raz bezdovodne spadla (660ti). Tak snad to nebude pravidlo.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

stuka napísal:Tak som tiez vcera nevydrzal a nakoniec to kupil :)
Nelutujem, hned ma to vtiahlo do hry, jedine podla mna tie quick time eventy nepatria na pc. Hral som to asi cca 2 hod a bohuzial hra mi raz bezdovodne spadla (660ti). Tak snad to nebude pravidlo.
Aj ja som to musel kupit :D Nastastie mam 360 controller, bez toho si to neviem dost dobre predstavit hrat, je to totalne uzasne prisposobene na ovladac.
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

hru som presiel,trvalo mi to tych 8-10 hodin, ked sa dalo robil som aj vedlajsie questy,kazdopadne som prijemne prekvapeny,od hry som moc toho necakal ale je to pecka,pre mna zatial jeden z adeptov na hru roku,urcite odporucam zahrat...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ako neviem co mate s nvidiou mam staru GTX580 a 310.70 drivery a nepadlo mi to ani raz a ziadny problem pocas 5 hodin hrania :)
Napísať odpoveď