chcel by som si sám postaviť pc, zo samotým zapojením a poskladaním HW nemám problém, ale neviem čo presne mám spraviť keď všetko zapojím (aj predný panel) a zapnem PC. Čo mám nastaviť V BIOS-e, alebo stačí už len vložiť disk a nainštalovať OS. Prosím nekritizujteme že sa ako lajk púšťam do niečoho takého,
Po skladaní PC
Po skladaní PC
Zdravím,
chcel by som si sám postaviť pc, zo samotým zapojením a poskladaním HW nemám problém, ale neviem čo presne mám spraviť keď všetko zapojím (aj predný panel) a zapnem PC. Čo mám nastaviť V BIOS-e, alebo stačí už len vložiť disk a nainštalovať OS. Prosím nekritizujteme že sa ako lajk púšťam do niečoho takého,
ale každý to robil raz po prvý krát. Prosím poradte.
Re: Po skladaní PC
vacsinou sa ta BIOS opyta ci ma nacitat Default nastavenia a to len kliknes nejaku klavesu, napr. F1.. jedine co potom asi budes musiet este v BIOSe zmenit je cas 
Re: Po skladaní PC
presne len ešte niekdy treba prepnuť skade chceš bootovať (stalo sa mi že tam bolo predvolene USB) a nešlo to