Dobrí vs. Zlí chlapci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Dobrí vs. Zlí chlapci

Príspevok od používateľa energy00 »

Väčšina ľudí sa zlých chlapcov bojí alebo má pred nimi rešpekt, alebo zbytočne neriskujú konflikt, preto im radšej ustúpia a tak tí zlí vzbudia dojem nejakého falošného ALFA samca. Nikto im neprotirečí. Žena potrebuje ochrancu, chlapa, ktorý sa o ňu postará, preto v ňom vidí potencionálneho partnera. Až časom jej dôjde to, čo ste zmieňovali v postoch nadomnou. (poznám aj také, ktorým to nedošlo ani potom, čo ich chlap opustil)
Dobrí chlapci sú zase poslušní, urobia, čo žene vidia na očiach a stávajú sa kamarátmi, nie partnermi. (friendzone)
Dobre som to vystihol ?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Perfektne si to napísal! Preto je rovnica ideálneho muža nasledovná: ideálny muž = dobrý chlapec + zlý chlapec. Treba nájsť nejakú rovnováhu, kedy s tebou ľudia nezametajú podlahu no zároveň ťa rešpektujú. A sú len dva druhy rešpektu: strach a obdiv.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

energy00 napísal: Dobre som to vystihol ?
nie, nevystihol si to dobre.
to, ze si dobry a pozorny nemusi ani zdaleka viest k tomu aby si sa stal kamaratom. neviem v akom svete Vy vsetci zijete, ale v tom, ktory vidim okolo seba ja ma kazdy rad ked mu niekto iny prejavuje naklonnost. ak si dobry, pozorny, skaredy, partnersky neschopny a tucny potom sa stanes kamaratom.

cela slavna friendzone nie je postavena na tom, ze som prilis dostupny a prilis dobry na niekoho tak si ma zafrienduje. ak sa Vam to stalo tak by ste boli zafriendovany tak ako tak od zaciatku. to, ze ste to potom dalej tlacite nejakymi prazdnymi gestami ako su ruze, spolocne vecere a co ja viem co vsetko Vas do FZ nedostalo. to nie je ziadna pricina, to je proste len sprievodny jav, ktory niektori radi praktikuju.
a ak mi neverite tak si just niekedy skuste test ako bude dievca reagovat na rovnaky podnet od niekoho kto je jej totalne na kkte (AKA friendzone) a od niekoho na koho ma zalusk. pri jednom sa s biedou usmeje a pri tom druhom bude jancit ako stena. nie skutok, ale clovek, ktory ho prevadza je podstatny.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

axxis napísal:nie skutok, ale clovek, ktory ho prevadza je podstatny.
Toto by malo každému človeku, ktorý tu zakladá nejaké friendzone témy, vyskočiť predtým ako odklikne "Odoslať".
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Axxis v prvej časti s tebou nesúhlasím, no nakoniec si napísal rozumnú myšlienku a máš pravdu, že dôležitý je práve človek, ktorý čin realizuje. Tam nie je o čom, jednoducho pokiaľ večne introvertný muž z ničoho nič pozve kamarátku na večeru nestane sa u nej príťažlivý. Naopak, pokiaľ ju na večeru pozve muž, ktorý jej konštantne prejavuje sympatie, chová sa sebavedomo a dáva najavo svoj záujem, výsledok bude určite odlišný. Nie je pravidlo, že v druhom prípade skončia v posteli alebo vo vzťahu, no šance, ktoré má druhý muž sú neporovnateľne vyššie, ako u muža, ktorý práve nabral po dlhom čase konečne odvahu ukázať, čo k žene cíti.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

houhouhou...keby mna pozve introvertny chalanisko, ktory mi je sympaticky....tak nie je o com. O to vac by som sa tesila. A teda urcite by nebol firendzone :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

bindo011 napísal:Axxis v prvej časti s tebou nesúhlasím, no nakoniec si napísal rozumnú myšlienku a máš pravdu, že dôležitý je práve človek, ktorý čin realizuje. Tam nie je o čom, jednoducho pokiaľ večne introvertný muž z ničoho nič pozve kamarátku na večeru nestane sa u nej príťažlivý. Naopak, pokiaľ ju na večeru pozve muž, ktorý jej konštantne prejavuje sympatie, chová sa sebavedomo a dáva najavo svoj záujem, výsledok bude určite odlišný. Nie je pravidlo, že v druhom prípade skončia v posteli alebo vo vzťahu, no šance, ktoré má druhý muž sú neporovnateľne vyššie, ako u muža, ktorý práve nabral po dlhom čase konečne odvahu ukázať, čo k žene cíti.
Nemal by si si zamienat pojmy introvert a spolocensky neschopny.
Je sice pravda, ze vela spolocensky neschopnych ludi tvrdi, ze su introverti, ale to je zvycajne len preto aby sami sebe alebo niekomu inemu odvovodnili svoj nedostatok. (je to podobne ako ked je nejake dievca dlhodobo ignorovane zo strany muzov a po urcitom case sa z nej ako dosledok stane fasisticka feministka, ktora krici, ze ju do postele ziadny muz nedostane).
Byt introvert proste znamena, ze nemas rad spolocnost. To ale (ak to nie je kombinovane s ostatnymi spatnymi faktormi samozrejme) vobec nie je dovod preco by si mal stracnat na atraktivite. Dokonca to moze byt aj prospesne, lebo ludia, ktori su introverti skutocne a z vlastnej vole su vo finale velmi oblubeni ked sa konecne niekde objavia (urcite aj Vy poznate niekoho koho kolektiv stale niekam vola a on stale odmieta a ked nakoniec pride je to ako silvester). A ked sa takato navonok zahadna osoba zjavi na verejnom mieste tak len jeho samotna aura zahadnosti mu pridava na sarme.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Je pravda, že tento krát som si zmýlil dojmy s pojmami. Mal som na mysli spoločensky neschopných mužov, ktorí sa nevedia prejaviť. Hlavne dnes sa stretávame s množstvom mužov, ktorý riešia hlavne problémy typu, chce, aby sme boli len kamaráti. Všímame si to medzi priateľmi, všímame si to na internete v rôznych fórach, napríklad aj tu na Hojkovi. Príčina je v drvivej väčšine tá istá, zle nastavený rámec "ja - ona" už od počiatkov konverzácie. Preto je dobré sa zamyslieť hneď na začiatku, nad tým, kam chcem aby sa náš vzťah uberal. Či chcem len sex a časom možno partnerku alebo ju chcem mať len ako kamarátku a podľa toho sa treba samozrejme k žene aj stavať. Pokiaľ jej nebudeš ukazovať, ako veľmi je pre teba príťažlivá jej osobnosť, nemá odkiaľ cítiť, že si jej potencionálny partner a preto ťa zaradí medzi kamarátov, odkiaľ sa dá dostať už len veľmi ťažko.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

bindo011 napísal:Pokiaľ jej nebudeš ukazovať, ako veľmi je pre teba príťažlivá jej osobnosť, nemá odkiaľ cítiť, že si jej potencionálny partner a preto ťa zaradí medzi kamarátov, odkiaľ sa dá dostať už len veľmi ťažko.
Pekná teória. Vskutku pekná.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bindo011 napísal:Je pravda, že tento krát som si zmýlil dojmy s pojmami. Mal som na mysli spoločensky neschopných mužov, ktorí sa nevedia prejaviť. Hlavne dnes sa stretávame s množstvom mužov, ktorý riešia hlavne problémy typu, chce, aby sme boli len kamaráti. Všímame si to medzi priateľmi, všímame si to na internete v rôznych fórach, napríklad aj tu na Hojkovi. Príčina je v drvivej väčšine tá istá, zle nastavený rámec "ja - ona" už od počiatkov konverzácie. Preto je dobré sa zamyslieť hneď na začiatku, nad tým, kam chcem aby sa náš vzťah uberal. Či chcem len sex a časom možno partnerku alebo ju chcem mať len ako kamarátku a podľa toho sa treba samozrejme k žene aj stavať. Pokiaľ jej nebudeš ukazovať, ako veľmi je pre teba príťažlivá jej osobnosť, nemá odkiaľ cítiť, že si jej potencionálny partner a preto ťa zaradí medzi kamarátov, odkiaľ sa dá dostať už len veľmi ťažko.
Ale tu nejde o to, ako sa chlap bude správať k žene. Ide práve o opačný pohľad, a teda, ako žena vníma daného chlapa. Môže byť chlap akokoľvek pozorný a ukazovať jej, ako veľmi je pre neho príťažlivá jej osobnosť, ak žena s chlapom už od začiatku nechce nič mať, tak jej to bude práve nepríjemné, takáto náklonnosť. A je jedno, či je to introvert, alfa samec, alebo hocičo iné, pokiaľ jedna strana od začiatku k tomu druhému niečo nepociťuje, tak s veľkou pravdepodobnosťou, skončí ako kamarát.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Samozrejme pinco, tvoje tvrdenie nemôžem poprieť pretože máš pravdu. Ak nie si pre ženu príťažlivý a nevyvolávaš u nej žiadne sympatie automaticky končíš ako kamarát. Avšak muž je už od prírody automaticky stavaný do pozície vodcu interakcie muž - žena, preto záleží hlavne na mužovi, akým smerom sa bude všetko vyvíjať. Muž musí prevziať zodpovednosť a kontrolu, nemôže čakať, čo urobí robiť žena. Každý sme originálny a jedinečný, to, čo sa páči mne sa nemusí páčiť tebe. Preto je hlúposť povedať, že zaujmem a očarím akúkoľvek ženu. Niektorým sa páčiť jednoducho nebudem, pretože majú odlišné predstavy o mužovi, ktorý im imponuje. Nejde o to dostať každú ženu, ide o to, zvýšiť šance tam, kde sú sympatie obojstranné.
Terepin
Addict
Addict

bindo011 napísal:Nejde o to dostať každú ženu, ide o to, zvýšiť šance tam, kde sú sympatie obojstranné.
To je nejaký moderný eufemizmus na rozprávkovú krajinu?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bindo011 napísal:Samozrejme pinco, tvoje tvrdenie nemôžem poprieť pretože máš pravdu. Ak nie si pre ženu príťažlivý a nevyvolávaš u nej žiadne sympatie automaticky končíš ako kamarát. Avšak muž je už od prírody automaticky stavaný do pozície vodcu interakcie muž - žena, preto záleží hlavne na mužovi, akým smerom sa bude všetko vyvíjať. Muž musí prevziať zodpovednosť a kontrolu, nemôže čakať, čo urobí robiť žena.
S týmto vôbec nesúhlasím. Podľa mňa je to vyrovnané, alebo skôr by som povedal, že práve žena je tá, od ktorej to závisí. Chlap je možno iniciatívnejší, ale koniec-koncov žena je tá, ktorá si vyberá. Nie nadarmo sa hovorí: "keď suka nedá, pes neskočí."
bindo011 napísal:Každý sme originálny a jedinečný, to, čo sa páči mne sa nemusí páčiť tebe. Preto je hlúposť povedať, že zaujmem a očarím akúkoľvek ženu. Niektorým sa páčiť jednoducho nebudem, pretože majú odlišné predstavy o mužovi, ktorý im imponuje. Nejde o to dostať každú ženu, ide o to, zvýšiť šance tam, kde sú sympatie obojstranné.
Tam, kde sú sympatie obojstranné, to už je jedno. Pokiaľ nie sú obaja "slepí", tak budú spolu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja netriedim chalanov len na dobrých a zlých ale na viac tried
Dobráčisko-sú podla mňa taký čo nehrešia,sú až prehnane citlivý,...ale osobne nepoznám takého chalana čo by bol niaky velký dobráčisko. Podla mna ich je málinko a ženy ich nebudu brat ako partnerov.
Dobrí chalani-to som napr aj ja ale tiež mám svoje zlé chvílky,takže som taká stredná cesta.
Zlí chlapci- ak myslíme tých co kazdeho bijú, piju na mol, droguju atd tak takých podla mna ženy nechcú.
Drsní chlapci- to sú napríklad taký co na vonok vyzeraju drsne odmerane ale sú do určitej miery citlivý a dobrý chlapi.
Alfa samci- ževraj sa nesúdia podla velkosti penisu,postavy...ale podla toho ako posobia na ludí ci uz zeny alebo muzov.V niakej aktivite sú najlepší a preto im hovorime alfa samci.Ich pocet nieje niaky extra velký.
Konečný verdikt- ženy chcú mužov ktorý sú nane samozrejme dobrý (ale nie príliž), milí,priatelský chápavý ale nech sú taký zesi nenechajú od nej srať na hlavu, maju vlastný názor a predovsetkým nech su chlapmi co seba samích nelutuju( to som robil aj ja ale uz sa mením)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

podla mna nejde o to ci dobry alebo zly chlap, co to znamena ? kazdy vie byt taky aj taky ked chce...

mam uz nejaky vek a viem ze chcem pri sebe partnera kt. ma miluje, podrzi a bude nosit na rukach ked bude treba ...je vtipny, mily, slusne vychovany a moj najlepsi kamarat, ked chce vie byt dobry - sladky ako med, ale ked sa nastve vie byt tvrdy a zly...

podla mna nas takymi aky sme robia hlavne nase polovicky, cize neviem aky bol ked sme neboli spolu...ale so mnou je ten najlepsi chlap na svete
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

takyto citatik sa mi dostal do oci. :D

"My muži vám klameme jednoducho preto, že nám všetko prejde. Ste strašne naivné a všetko nám spapkáte. Sme lepší herci, než vy diváčky. Neprekuknete nás a slepo dôverujete, odpúšťate na počkanie. A ak aj niečo tušíte, radšej sa tvárite, že o ničom neviete, lebo ste šialene zamilované a nechcete nás stratiť, aj keď sme vagabundi. Vaša chyba."
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

tak tak ženy treba klamať aj to maju same rady :) a ak vam je klamanie proti srsti tak apon trochu prikrašlite realitu alebo trochu poprekrucajte ako napr. mate zle plateny džob? tak stačí povedať že to ste študent a iba len brigádujete tam kde pracujete :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Zeny si vsimaju muzov, ktorý o ne nejavia moc zaujem, poznam zo skuseností
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Klamstvo je úplne najhoršie, čo môžeš vo vzťahu urobiť, skôr či neskôr si ťa dobehne. Vlastne celkovo klamať v živote veľmi podkopáva tvoj charakter.
Terepin
Addict
Addict

Pravda nie je vždy vhodná a nie vždy sa dá povedať.
Napísať odpoveď