Leginy - Vas nazor?
Re: Leginy - Vas nazor?
Asi tak, a všetci sú hotoví. Legíny sú blbosť, dobré akurát na šport. K žene patrí sukňa alebo šaty.
Tu je o tom clanok a dozviete sa co hybe svetom,..
http://www.news.sk/rss/clanok/2012/12/8 ... ou-svetem/
http://www.news.sk/rss/clanok/2012/12/8 ... ou-svetem/
Dnes už nezaspím. Úplne nechutné. To,že si to na seba dá banda tupcov neznamená, že to hýbe svetom. Fuj.
Nech to hýbe s čím chce, takúto vec na seba sotva dám. Mne sa priečia aj tie obtiahnutí rifle, ktoré teraz frčia - takže predkladám, že zachviľu bude behať po uliciach plno chlapov v legínsoch. Qwerty teš sa!
lol famine mas pravdu "presne toto hybe svetom" uz nas nic ine netrapi uz mame konecne buzigate

-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsak ked to hybe svetom, tak si to musi kazdy obliect. Prepana. Darmo. Az sa bojim co bude z chlapov za par rokov pri takomto sposobe obliekania 
Viete co je zaujimave? Ze takych 5 rokov dozadu som zazil situaciu ked kedna zena si to vykracovala mestom v leginach. Vtedy to na slovensku nebolo v mode mozno v anglicku hej,.. Ste mali vidiet tie pohlady ludi! Aj som pocul ako dve zeny si povedali ze to co si dala na seba! Pritom nevyzerala v tom zle aj na dnesne pomery,...
Takze sa pripravte nad cim teraz krutite hlavou tak to sa vam bude zdat zajtra normalne
Takze sa pripravte nad cim teraz krutite hlavou tak to sa vam bude zdat zajtra normalne
famine neviem kde to zijes, mozno v hornej planej to tak funguje... no leginy nie su vynalez spred 5tich rokov a urcite sa na slovensku na peknu zenu co to mala oblecene nikdo takym sposobom nezazeral ale zjavne su tie pomery v krajoch rozdielne...
okrem toho nie kazda .icovina co niekoho napadne sa uchyti - nastastie!!!
ak si latentny gay a paci sa ti to tak si to daj na to nepotrebujes ospravedlnenie, je demokracia, daj si co chces... len nam tu prosim ta nechci tvrdit ze sme tu vsetci zaostali a uplne sprosti lebo nerozumieme mode a skor ci neskor to budeme musiet vsetci nosit
ja napriklad na modu uplne kaslem a nosim co sa mi paci a co mi je pohodlne a ak to niekdo oznaci ze to uz je davno z mody ukazuje tym len svoj obmedzene eq
ale mam zasadu - na mne ruzove tricko a vyhrnuty limec nikdy neuvidis, teraz k tomu pribudli aj menginy... a nie nikdy sa mi ruzove tricko a menginy na chlapovi zdat normalne nebudu ani zajtra ani o 100 rokov
okrem toho nie kazda .icovina co niekoho napadne sa uchyti - nastastie!!!
ak si latentny gay a paci sa ti to tak si to daj na to nepotrebujes ospravedlnenie, je demokracia, daj si co chces... len nam tu prosim ta nechci tvrdit ze sme tu vsetci zaostali a uplne sprosti lebo nerozumieme mode a skor ci neskor to budeme musiet vsetci nosit
ja napriklad na modu uplne kaslem a nosim co sa mi paci a co mi je pohodlne a ak to niekdo oznaci ze to uz je davno z mody ukazuje tym len svoj obmedzene eq
ale mam zasadu - na mne ruzove tricko a vyhrnuty limec nikdy neuvidis, teraz k tomu pribudli aj menginy... a nie nikdy sa mi ruzove tricko a menginy na chlapovi zdat normalne nebudu ani zajtra ani o 100 rokov
Dost obmedzeny nazor s tym ruzovym trickom inak. To niekto povedal, ze ruzova je ina ako ostatne farby?
Vyhrnuty limec je samozrejme grcanica.
V anglicku na tych hrosiciach ozratych museli tie leginy pred 5 rokmi krasne vyzerat
Vyhrnuty limec je samozrejme grcanica.
V anglicku na tych hrosiciach ozratych museli tie leginy pred 5 rokmi krasne vyzerat
preco by mal byt obmedzeny?
preco by to mal niekdo povedat zjavne ako pravidlo?
je to len moj nazor nic viac nic menej
jednoducho mi tato farba na chlapa nejde, mne to vyzera dost divne - a to sa mierne vyjadrujem...
preco by to mal niekdo povedat zjavne ako pravidlo?
je to len moj nazor nic viac nic menej
jednoducho mi tato farba na chlapa nejde, mne to vyzera dost divne - a to sa mierne vyjadrujem...
-
Hellboy248
Guru wannabe
leginy su pekne na slecne, no bohuzial nedokazu ju tak stlacit ako rifle a pomalicky jej ta rit rozkysne. najlepsie je ked si tie 100 kilove prasce daju leginky az do ritky zarezane :-X
Môj názor je na obrázku
Ale tak, nech na to má slečna aj zadok. Nie každej sa to hodí, bez urážky.
Ale tak, nech na to má slečna aj zadok. Nie každej sa to hodí, bez urážky.
V piatok som si sedel v meste na terase a uz prisiel ten cas - leginy, suknicky, ved to je radost zit 
Podľa mňa je otrasné, keď ženy nosia legíny namiesto nohavíc. Legíny sú v pohode ku šatom/sukniam...akože namiesto čiernych pančušiek, alebo aj ku dlhším tričkám, resp. akože krátkym šatom, kedy by si človek silonky dať nemohol. Inak to nemám rada a hanbím sa za ženy, keď majú tričko do pása a legíny. Je to hrozné 
zalezi na kom, pekne slecny v tom vyzeraju velmi dobre, to si rad pozriem, prasce su hnusne
Čo sa ty máš za koho hanbiť?Laudika napísal:Podľa mňa je otrasné, keď ženy nosia legíny namiesto nohavíc. Legíny sú v pohode ku šatom/sukniam...akože namiesto čiernych pančušiek, alebo aj ku dlhším tričkám, resp. akože krátkym šatom, kedy by si človek silonky dať nemohol. Inak to nemám rada a hanbím sa za ženy, keď majú tričko do pása a legíny. Je to hrozné
Legíny sú pohodlné, ale ja ich nenosím, lebo viem aké mám nedostatky a chcem sa vyvarovať škaredým pohľadom a narážkam..
Nie každý si môže dovoliť legíny a ja patrím medzi ne.
Nesúdim nikoho kto ich nosí, a však mne to príde také neviem, teplákové.. mám jedny legíny ale to ešte z čias " prvej republiky" ale používam to ako pracovný odev do záhrady namiesto teplákov
Nie každý si môže dovoliť legíny a ja patrím medzi ne.
Nesúdim nikoho kto ich nosí, a však mne to príde také neviem, teplákové.. mám jedny legíny ale to ešte z čias " prvej republiky" ale používam to ako pracovný odev do záhrady namiesto teplákov
-
Andi_Cibula
Addict
Z tych par mala fotiek ktore si foru poskytla by som bol odhadoval ze tebe by sa praveze velmi hodili.kafiatko napísal:Nie každý si môže dovoliť legíny a ja patrím medzi ne.