Chladic na procesor
Chladic na procesor
Zdravim
Potreboval by som poradit aky chladic kupit na procesor INTEL Core i5 3550 3,3GHz, 6MB, socket 1155 ? Uvazoval som nad
ENERMAX ETD-T60-TB CPU cooler , ale necham si poradit , omnoho viac ako 50 eur by som nehcel investovat . Ide mi o kvalitne chladnenie pri vysokej zatazi plus nizka hlucnost .
Potreboval by som poradit aky chladic kupit na procesor INTEL Core i5 3550 3,3GHz, 6MB, socket 1155 ? Uvazoval som nad
ENERMAX ETD-T60-TB CPU cooler , ale necham si poradit , omnoho viac ako 50 eur by som nehcel investovat . Ide mi o kvalitne chladnenie pri vysokej zatazi plus nizka hlucnost .
Re: Chladic na procesor
scythe ninja 3 je dosť ticha (ma ju kamoš) ale či sa ti vlezie do skrine zase
A keďže ideš s datacomu tak pravdepodobne si košičan a ja odporučam zobrať z alzi (lepšia cena) a objednaš na pobočku,prideš si pre to na južnu triedu
A keďže ideš s datacomu tak pravdepodobne si košičan a ja odporučam zobrať z alzi (lepšia cena) a objednaš na pobočku,prideš si pre to na južnu triedu
Skilex napísal:scythe ninja 3 je dosť ticha (ma ju kamoš) ale či sa ti vlezie do skrine zase
no vyzera v pohode , len tak ako si vravel to tam nevojde si myslim , mam mid tower coolermaster K350
mal by sa tam vliesť 148,5mm chladič pisal focus cez icq
http://www.alza.sk/noctua-nh-u9b-se2-d1 ... tm#recenze
http://www.alza.sk/noctua-nh-u9b-se2-d1 ... tm#recenze
podobny som pozeral SCYTHE Mugen 3 PCGH , neviem no kupu bude iesit o tyzden , ale nejake strasne hebedo tam nechcem uz bez tak sa mi zada ze tam mam malo miesta
, kazdopadne dik za radu
aj ja som pozeral ma mugen ale nevojde sa tam
lebo ten ma 158mm a tebe sa vojde 148 čiže ak nechceš rezať tak nie
a ta noctua je uššia,tenšia,nišia
lebo ten ma 158mm a tebe sa vojde 148 čiže ak nechceš rezať tak nie
a ta noctua je uššia,tenšia,nišia
Čiže 43,21€ + 0,96€ doručenie na pobočku v alze je lepšia cena ako 39,50€ v datacompe?Skilex napísal:A keďže ideš s datacomu tak pravdepodobne si košičan a ja odporučam zobrať z alzi (lepšia cena) a objednaš na pobočku,prideš si pre to na južnu triedu
No neviem, ale 90% artiklov má datacomp lacnejších ako alza... a ak je niečo drahšie, stačí sa ozvať a dajú Ti to za nižšiu cenu.
tieš pravda vetšinou kupujem z datacompu
ale mne zľavu ešte nedali ale keď idu rodičia vždy maju zľavu
P.S. keď som išiel skladať PC tak dokopi bol 40€ rozdiel
ale mne zľavu ešte nedali ale keď idu rodičia vždy maju zľavu
P.S. keď som išiel skladať PC tak dokopi bol 40€ rozdiel
ja som osobne tiez stale s datacomu riesil veci , ale najnovie som objednaval zo ziliny lebo lebo cenovo bolo lacnejsie aj az o 20 eur za komponentu .Podotykam ze niesom s kosic , takze sa mi nechcelo ist riesit zlavy, osobne mi bolo jedno z kadial to kurier donesie 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
načo také veci? Najlacnejšia (zregulovaná) noctua alebo zregulovaný tranquillo. Enermax za 50€ fakt netreba
mysliš tu low profile ??
//ešte pre moju zaujimavosť keď su tam dve fany tak su od tej noctui aj 2 kable alebo len 1
//ešte pre moju zaujimavosť keď su tam dve fany tak su od tej noctui aj 2 kable alebo len 1
-
MichalkoOo
Zablokovaný
k tej otázky. Bez komentára 
us som pozrel foto su tam 2 kable
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. už