Reklamácia tabletu - zamŕzanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Reklamácia tabletu - zamŕzanie

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Môžem dať reklamovať tablet pretože stále zamŕza? Pochopím, keby sa to stalo raz za mesiac - aj to po inštalácií kadejakých hier a apps. Tablet sa mi vrátil z opravy. Dali mi komplet nový kus. Problém bol, že signalizovalo nabíjanie ale stále svietilo 0%. Do reklamačného protokolu taktiež servisák pri preberaní toho môjho pôvodného tabletu uviedol spomalenosť systému (s tým som tam ale nešiel ako dôvodom na reklamáciu + sem tam sa vedel pár krát az deň samovoľne resetnúť). - takže bude to chyba asi viacerých kusov ...

Teraz mám týždeň doma nový kus. Nemám tam nainštalovanú jedinú hru, jedinú aplikáciu. Využíval som ho len na fotky / internet / filmy ... zrazu mi ale začal sekať, prestala reagovať dotykovka (niekedy prehrávalo video ale dotyk - nula bodov) , pomohol až hard reset aby som ho vôbec mohol vypnúť (3 kombinácia stlačení čudlíkov). Teraz to začalo robiť dosť často. Takže spoľahnúť sa potom na tablet keď niekam idem ... :? ?

Neviem či si mám teda počkať až mi zamrzne a v tú chvíľu nabehnúť do Alzy aby videli, že nefunguje. Vtedy asi budú musieť spísať reklamáciu, aj keby ho mali len resetnúť a on znova nabehol ...
nl635
Medium Star
Medium Star

Re: Reklamácia tabletu - zamŕzanie

Príspevok od používateľa nl635 »

napiš aky maš tablet
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

http://www.alza.sk/3q-q-pad-rc9724c-d360685.htm

Kupoval som jeden v zľave, s 21 mesačnou zárukou - ale bol tiež nový, len asi vystavený niekde na predajni.
Miesto neho mi dali nový teraz s full 2 ročnou zárukou ... ale čo z toho keď funguje tak ako funguje.

..Aj keď neviem prečo sa pýtaš na to aký mám tablet. Je to v podstate jedno ... pýtam sa, či ho môžem dať reklamovať.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nič nemôžeš stratiť. Reklamovať by to mali
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Určite to reklamuj, každopádne ak sa tá istá závada prejaví aj tretíkrát, máš nárok na odstúpenie od kúpnej zmluvy (vrátenie peňazí). Do protokolu samozrejme uveď, že sa závada prejavuje len niekedy, a okolnosti za akých sa prejavuje. Pokiaľ nič nebude nasvedčovať tomu, že si závadu vymýšlaš (ak nebude zretelné iné poškodenie), technik reklamáciu skôr prijme ako odmietne, aj keď sa závada v servise neprejaví.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Pôjdem to skúsiť. Aj keď radšej ako vrátenie peňazí, by som privítal nemrznúci tablet :D
Pretože iného krivého slova naň nemôžem povedať. Kúpil som ho fakt za super cenu. Batéria je naozaj super. Takže na to čo ja potrebujem, nenájdem asi nič lepšie (cena/výkon/záruka)...

+ bol braný na firmu. Tak sa obávam aby nevyužili tú 2-mesačnú lehotu na reklamáciu :roll: Aj keď teraz čo mi dali nový tak to trvalo presne mesiac + dva dni.
Napísať odpoveď