Jednoducha galeria

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
footstepsound
Novice
Novice

Jednoducha galeria

Príspevok od používateľa footstepsound »

Dal som si urobiť skúsenému človeku ktorý sa aktívne venuje kodovaniu webstranok. Avšak cena má zaskočila, ale.myslím že by bolo zbytocne platit za .niečo čo by som si mohol urobiť aj sám, za 2-3 dni a nabral niečo malo skúsenosti z kodovania. Znalosti nemám žiadne, niečo malo z html. Ide mi o web stránku ktora by obsahovala galériu obrázkov, ktoré by sa dali uploadovat na web. Prípadne fb komentáre. Neexistuje pre niečo take sablona? Alebo nejaká stránka kde sa.o galériách na webe dozviem viac. Učiť s celé html,php,css a pod by mizabralo veľa času a sám z internetu by som sa to aj tak nenaučil. Ďakujem za nejaké užičné info.
buchticka221
Medium Expert
Medium Expert

Re: Jednoducha galeria

Príspevok od používateľa buchticka221 »

podla toho co by si tam chcel... upload obrázkov daj do hladania to ti najde nejaky ten upload... Potom pokial chceš dalej pracovať stymi obrázkami (upravovať názov,zmeniť veľkosť) popr. aby sa niekto zaregistroval a ukazovalo jeho uploady na to by si potreboval základy popr. potrebuješ aspoň poznať funkcie môžem sa ťa opítať koľko od teba coder žiadal?
ps. niektorý si myslia že php je ako pieskovisko jeden deň tam ideš a večer už máš postavený hrad...
footstepsound
Novice
Novice

Príspevok od používateľa footstepsound »

Viem že to nieje jednoduché. A áno registráciu a iné doplnky by som si neskor naštudoval, pretože by ten web bol úplne holý. 65€ pýtal za zoznam obrázkov + odkazy na yt, hlavný panel l, ktorý obsahoval zoznam obrázkov, videi a pod. Viem žeto nieje moc, ale myslím že to.nieje zas nieco take, čo by som si pomaly neurobil aj sám ak by som našiel nejaké poriadne tutoriali.

//autoeditácia príspevku (05 Mar 2013, 17:19)
Viem že to nieje jednoduché. A áno registráciu a iné doplnky by som si neskor naštudoval, pretože by ten web bol úplne holý. 65€ pýtal za zoznam obrázkov + odkazy na yt, hlavný panel l, ktorý obsahoval zoznam obrázkov, videi a pod. Viem žeto nieje moc, ale myslím že to.nieje zas nieco take, čo by som si pomaly neurobil aj sám ak by som našiel nejaké poriadne tutoriali.
buchticka221
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa buchticka221 »

nechám ťa v tom si myslíš že php je hračka budeš sklamaný... :smt006
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

footstepsound: Ja ponúkam fotogalérie na mieru od 35€ a s administráciou to je viac.
Everhard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Everhard »

Jedna vec je ako velmi sa potrebujes naucit programovat tieto veci. Ucit sa HTML, CSS, PHP do toho databazy, to nie je pre novacikovi na jeden piatok ani na desat piatkov...
PHP skript na jednoduchy upload je nic, to je na par riadkov za par minut. Ale samotny upload je zbytocny, to mozes obrazky nahrat cez FTP program, co urobi to iste... Takze ak chces aj registraciu pouzivatelov (ako pises), aby mohli vkladat obrazky, tak to musis prepojit na databazu. Nejako tie obrazky spravovat (menit ich, menit velkost) - administracne rozhranie. Dalej to chces prepojit na facebook komentare, co si musis nastudovat developerske prostredie fb. Mne ako celkom zdatnemu programatorovi by to zabralo dost dni, keby som to mal nakodit "od podlahy". Ja sa tym nezivim, ale urcite by som pozadoval cenu par stoviek keby to malo byt na mieru...

Inak mozno ti staci stiahnut si reakcny system(CMS) napr WordPress a do toho vkladat obrazky ako prispevky, a nan najst nejaky facebook komentarovy modul. Z toho co si popisal mi vychadza ze chces nejaky web podobny tomuto (nudavpraci.sk). Lebo ked pozriem zdrojaky tej stranke, funguje na WordPresse a tiez su tam FB komentare.
Pripadne si taketo riesenie daj zplatit od skuseneho programatora, co je lepsie riesenie ako to robit sam.
Napísať odpoveď