Zamrzanie PC
Zamrzanie PC
Dobry den vedel by mi niekto pomoct s mojim zamrzanim PC.. dokonca aj teraz ked pisem spravu mi sekol.. a cakam kedy znovu spadne aj pri pisani spravy mi seka. ako nahle raz sekne obraz zostane len myska a klavesnica nereaguje.. a ked hram hru tak to iste akurat len ze po case z reprakov idu podivne zvuky ako keby chrapčali a potom pocut hudbu z hry ale obraz je stale zamrznuty.. vedel by mi niekto pomoct? ?:( velmi sa do PC nevyznam tak preto.. ucitelka mi poradila ze bude chyba v softweri ze si mam v PC vyhladat MSCONFIG a potom zmazat veci pri spusteni.. a co som cital po nete ze chyba v hardweru a proste povysaval som komp.. tak neviem .(

Re: Zamrzanie PC
no ze si to tak pekne napisal...tak nato budem reagovat :
- najjednoduchsie mas preinstalovat windows: ako nato ? najdes na nete, alebo napis aky windows mas a poradime...
ak sa problem nevyriesi, pripadne sa ti windows nepodari nainstalovat - mas problem v HW - potom ti ostava jedine servis, alebo podla toho co si trufas, skusobnou metodou vyberat HW z PC napr. pamatovy modul, pevny disk a podobne.
- najjednoduchsie mas preinstalovat windows: ako nato ? najdes na nete, alebo napis aky windows mas a poradime...
ak sa problem nevyriesi, pripadne sa ti windows nepodari nainstalovat - mas problem v HW - potom ti ostava jedine servis, alebo podla toho co si trufas, skusobnou metodou vyberat HW z PC napr. pamatovy modul, pevny disk a podobne.
-
HiddenUser
Medium Star
mozes hodit log z RSIT, nieco by som asi vedel
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
takisto to môžu byť zlé ovládače grafiky, práve som s tým mal problém na laptope, Hodil som si nové ovládače na AMD grafiku a furt mi to sekalo pri hraní Assasins creed (zvuk pritom išiel len obraz sa nepohol), potom som ich najskôr odinštaloval, reštartol a potom nainštaloval nanovo (tak ako by sa to vždy malo správne robiť) a problém prestal
akú máš grafiku (stačí či je to Nvidia alebo AMD) ale keby napíšeš presne aj typ tak by to bolo ešte lepšie
akú máš grafiku (stačí či je to Nvidia alebo AMD) ale keby napíšeš presne aj typ tak by to bolo ešte lepšie
dakujem za rady velmi si toho vazim
jj myslel som si ze to bude virus ale nechcel som preinstalovat windows kedze som ho preinstaloval pred necelym mesiacom a problemy zacali az vtedy ked som vlastne pripojol kamosov USB k mojmu PC a bolo spustenych vela programov ( aplikacii ) vlc player mozilla word2010 tlaciaren a tak.. a jednoducho to zamrzlo a musel som surovo restartovat od tej doby sa to opakuje naslo mi virus odstranil som ho ...a pri hre proste vyzeralo to ze uz nezamrzne ale po polhodine zamrzlo znova ...
a co je vlastne ten long z RSIT? ? kde to najdem??
NVIDIA GeForce 7100 GS
moze to byt nieco spojene s tym USB?? kedze som asi nedal kontrolu USB mojim ESET Smar Security 6.0.308.1
kolko asi moze stat taka oprava?
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 18:44)
no konecne viem kde je problem..
dneska som hral hru zamrzlo znovu nacitalo.. a potom jak znovu zamrzlo som cakal a vyskocilo mi toto
Windows - ovladac zobrazovacieho zariadenia prestal reagovat
Ovladac zobrazovacieho zariadenia nv4_disp prestal spravne pracovat. Ulozte svoju pracu a restartujte system, cim sa obnovi plna funkcnost zobrazovacieho zariadenia. Po dalsom restartovani pocitaca sa zobrazi dialogove okno z ktoreho mozete odovzdat udaje o tomto zlyhani spolocnosti Microsoft..
potom som klikol na tlacitko OK a naskocila mi divna obrazovka jak keby som bol na windowse 95
a potom som ho surovo restartoval.. a to je asi vsetko
a neviem ci je dobre odosielat nejake udaje o zlyhani spolocnosti microsoft.. 
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 18:47)
http://img507.imageshack.us/img507/4862/adwad.png
take nieco mi naskocilo len okrem toho assasina tam bola ikonka war craft 3 a priecinka war craft 3..
jj myslel som si ze to bude virus ale nechcel som preinstalovat windows kedze som ho preinstaloval pred necelym mesiacom a problemy zacali az vtedy ked som vlastne pripojol kamosov USB k mojmu PC a bolo spustenych vela programov ( aplikacii ) vlc player mozilla word2010 tlaciaren a tak.. a jednoducho to zamrzlo a musel som surovo restartovat od tej doby sa to opakuje naslo mi virus odstranil som ho ...a pri hre proste vyzeralo to ze uz nezamrzne ale po polhodine zamrzlo znova ...
a co je vlastne ten long z RSIT? ? kde to najdem??
NVIDIA GeForce 7100 GS
moze to byt nieco spojene s tym USB?? kedze som asi nedal kontrolu USB mojim ESET Smar Security 6.0.308.1
kolko asi moze stat taka oprava?
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 18:44)
no konecne viem kde je problem..
Windows - ovladac zobrazovacieho zariadenia prestal reagovat
Ovladac zobrazovacieho zariadenia nv4_disp prestal spravne pracovat. Ulozte svoju pracu a restartujte system, cim sa obnovi plna funkcnost zobrazovacieho zariadenia. Po dalsom restartovani pocitaca sa zobrazi dialogove okno z ktoreho mozete odovzdat udaje o tomto zlyhani spolocnosti Microsoft..
potom som klikol na tlacitko OK a naskocila mi divna obrazovka jak keby som bol na windowse 95
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 18:47)
http://img507.imageshack.us/img507/4862/adwad.png
take nieco mi naskocilo len okrem toho assasina tam bola ikonka war craft 3 a priecinka war craft 3..
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ano to je chyba ovládačov, bolo by najlešpie nahodiť nové ovládače dosky, možno Bios ale to len ako posledná možnosť ale hlavne odinštalovať grafiku, prečistiť cez Driver Sweeper a potom nahodiť nanovo, ešte zisti akú máš dosku napr cez program piriform speccy
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 18:15)
RSIT je program na detekovanie všetkého možného od vírusov po programy a vlastne všetko čo beží na PC
na googli nájdi RSIT download
to spustíš a všetko čo ti vypíše dáš uložiť do log-u a pošleš sem
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 18:15)
RSIT je program na detekovanie všetkého možného od vírusov po programy a vlastne všetko čo beží na PC
na googli nájdi RSIT download
to spustíš a všetko čo ti vypíše dáš uložiť do log-u a pošleš sem
Grafika – Nvidia GeForce 7100 GS a okrem toho teplota GPU je zvycajne okolo 63,64-67 ° a teplota Procesora CPU je okolo tych 45-50° je to normalne??
Počitač – mam normalny PC , nie laptop. Windows XP Home Edition verzia 2002 mal som Service Pack 2 ale stiahol som si Service Pack 3 kvoli tomu aby som si mohol nainstalovat Microsoft word, powerpoint, excel.. 2010
Zakladna Doska - Asus P5GS-MX/1333
- Typ zbernice – Intel Gtl+
- Šírka zbernice – 64 bit
- Reálny takt - 133 MHz (QDR)
- Efektívny takt - 533 MHz
- Šírka pásma - [Trial version] MB/s
Toto vsetko som nasiel v programe EVEREST ktory som stiahol na nete.. a tam mi aj meria teploty a vsetko..
Počitač – mam normalny PC , nie laptop. Windows XP Home Edition verzia 2002 mal som Service Pack 2 ale stiahol som si Service Pack 3 kvoli tomu aby som si mohol nainstalovat Microsoft word, powerpoint, excel.. 2010
Zakladna Doska - Asus P5GS-MX/1333
- Typ zbernice – Intel Gtl+
- Šírka zbernice – 64 bit
- Reálny takt - 133 MHz (QDR)
- Efektívny takt - 533 MHz
- Šírka pásma - [Trial version] MB/s
Toto vsetko som nasiel v programe EVEREST ktory som stiahol na nete.. a tam mi aj meria teploty a vsetko..
uz si preinstaloval ten ovladac grafiky?
stahoval som asi 2x a preinstaloval a nic.. ale neviem ci som stiahol spravny typ.. rozumies 
http://www.nvidia.com/object/winxp-307. ... river.html
tieto budu spravne a teploty su OK
tieto budu spravne a teploty su OK
Diky moc chlapci cenim si to
informatika nie je moj odbor
fakt diky
a ako si odinstalujem staru grafiku?? ovladaci panel--> pridanie a odstranenie programov--> nvidia geforce--> odstranit... takto?? a potom si vlastne nainstalujem tuto grafiku co si teraz stahujem hej?? a uz bude vsetko v norme? 
presne
a keˇby si nevedel ktore tak daj screen aby si neodinštaloval niečo čo nemaš
a keˇby si nevedel ktore tak daj screen aby si neodinštaloval niečo čo nemaš
Otvorte ponuku Štart | Ovládací panel a poklepte na ikonu Systém. V zobrazenom dialógovom okne prejdite na kartu Hardware a stlačte tlačidlo Správca zariadení.
Správcovi zariadení rozbaľte položku Grafické adaptéry, na požadovanú grafickú kartu poklepte ľavým tlačidlom myši a prejdite na kartu Ovládač. V hornej časti okna nájdete dôležité údaje o nainštalovanom ovládači – najmä jeho verzii.
Odinštalovať, potvrďte zobrazené dialógové okno a systém reštartujte. Pri ďalšom spustení počítača vám operačný systém automaticky ponúkne inštaláciu nového ovládača ... takto sa to ma robit?? A potom uz len vlastne otvorim ten stiahnuty subor a nainstalujem ze?
Správcovi zariadení rozbaľte položku Grafické adaptéry, na požadovanú grafickú kartu poklepte ľavým tlačidlom myši a prejdite na kartu Ovládač. V hornej časti okna nájdete dôležité údaje o nainštalovanom ovládači – najmä jeho verzii.
Odinštalovať, potvrďte zobrazené dialógové okno a systém reštartujte. Pri ďalšom spustení počítača vám operačný systém automaticky ponúkne inštaláciu nového ovládača ... takto sa to ma robit?? A potom uz len vlastne otvorim ten stiahnuty subor a nainstalujem ze?
hej
fakt diky.. tak idem na to.. dufam ze sa nic nepokazii

//autoeditácia príspevku (11 Mar 2013, 19:50)
to si mozem odinstalovat celu grafiku len tak kludne tam mi pise Display adapters a ked kliknem tak Nvidia GeForce 7100 GS
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2013, 0:01)
po nainstalovani graf. ovladacov to vyzeralo vsetko nadejne.. avsak ked som znovu zapol pocitac tak mi jednoducho zacal opät zamrzat. aj 4x za sebou kedze mi nechcelo nikdy nacitat tu istu stranku alebo microsoft word 2010..pri instalicii som neodinstaloval staru grafiku kvoli tomu ze tam pisalo DISPLAY ADAPTERS nie GRAFIC ADAPTERS a preto som sa bal..ale mnohi tvrdia ze pri instalacii sa to prepise..
kedze nie je chyba v oladacoch.. kde moze byt chyba?? viete mi poradit?? 
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2013, 19:50)
to si mozem odinstalovat celu grafiku len tak kludne tam mi pise Display adapters a ked kliknem tak Nvidia GeForce 7100 GS
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2013, 0:01)
po nainstalovani graf. ovladacov to vyzeralo vsetko nadejne.. avsak ked som znovu zapol pocitac tak mi jednoducho zacal opät zamrzat. aj 4x za sebou kedze mi nechcelo nikdy nacitat tu istu stranku alebo microsoft word 2010..pri instalicii som neodinstaloval staru grafiku kvoli tomu ze tam pisalo DISPLAY ADAPTERS nie GRAFIC ADAPTERS a preto som sa bal..ale mnohi tvrdia ze pri instalacii sa to prepise..