Futbal vs. Hokej
Futbal vs. Hokej
2 najpopulárnejšie športy na Slovensku. Ktorý z nich je lepší a prečo?
Re: Futbal vs. Hokej
hokej-viac bitiek 
ale aj preto lebo som z KE a ke su lepšie v hokeji ako vo futbale
ale aj preto lebo som z KE a ke su lepšie v hokeji ako vo futbale
-
lowmanek
Light Professional
Ja si nemozem pomoct, ale futbalisti mi, az na par vynimiek, pridu ako neskutocni primitivi. Asi to bude nasim mestskym klubom, kam chodia zvacsa sami "intelektuali". Hokej je dynamickejsi, viac sanci, etc. Ale nakolko som na korculiach v zivote nestal, tak si z casu na cas zahram aj futbal rad, da sa pri tom dobre znicit, podobne jak na florbale, ktory ma uz k hokeju o cosi blizsie 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jednoznačne hokej. Futbal je skôr herectvo ako šport. To, ako sa niekto dokáže potknúť o čiaru šestnástky či válať sa v kriku na zemi ako keby umieral po jemnom dotyku protihráča a po pár sekundách už naplno šprintovať že aj zabudol že mu niečo "bolo" z neho robí škaredý šport.
Aktívne som sa zo spomenutých venoval iba futbalu. Musím teda povedať, že futbal ma vždy bavil a baví ma doteraz, aj keď už nie natoľko. Stále si však rád rekreačne zahrám. Z vlastnej skúsenosti to teda porovnať neviem. Objektívne určiť, ktorý šport je lepší, je nemôžné. Verím, že na profi úrovni vyžaduje každý šport maximálne úsilie a vôľu, ale z pohľadu diváka mi náročnejší pripadá byť hokej - rýchlejší, tvrdší, intenzívnejší.
-
senator8008
Light Star
Hokej.
Futbal mám menej rád hlavne kvôli tomu, že sa z neho stal šport v ktorom veľakrát vyhrá ten, kto vie lepšie podvádzať.
Futbal mám menej rád hlavne kvôli tomu, že sa z neho stal šport v ktorom veľakrát vyhrá ten, kto vie lepšie podvádzať.
U mňa hokej.. nie je o čom. Ako malý som ho hrával.
u mna je to futbal,aj ked hokej si velmi rad pozriem a chodim si zahrat hokejbal kazdu nedelu,ale ten futbal je u mna jednicka,hraval som ho cely zivot.tak preto futbal.ale naozaj sa to neda porovnavat.
-
Geogomeogo
Light Professional
U mňa futbal. Radšej pozerám hokej, ale futbal sa mi lepšie hraje, mám k nemu dosť bližšie, keďže najbližšie k hokeju ako som sa dostal bolo hranie hokejbalu. Pričom futbal už hrám nejaký ten piatok. Hlavne milujem to prostredie. Leto, pokosená tráva, hor sa na futbal s kamošmi 
Oba športy sú však skvelé
Oba športy sú však skvelé
Hokej sa mi zdá byť zaujímavejší. Na futbale len bežia, bežia, kopnú a zase bežia, bežia, sem tam nejaký out, roh či gól
kdežto na hokeji stále prerušenia a všemožné srandičky.
-
mirak2
Hardcore addict
hokej. zhnusili sa hollywoodske praktiky vo futbale, viac sa valaju a vyplakavaju ako hraju.
Hokej. Rýchlejší, dynamickejší a férovejší oproti futbalu.
-
redliner
King
U mňa je to futbal
hrajem ho už niečo cez 15 rokov a stále ho milujem
hrať zápas po daždi, na nezaplatenie 
Hokej hrajem radsej ako futbal
ale zase futbal si v TV pozrem skor ako hokej ak sa nejedna o NHL a MS
u mňa rovnako.Muffi napísal:Hokej. Rýchlejší, dynamickejší a férovejší oproti futbalu.
Na futbale mi vadia herci a to, že rozhodcovia nemajú k dispozícii niečo ako videorozhodcov - a teda robia veľa chýb.
-
Steven666
King
Futbal, netreba doňho toľko investovať ako do hokeja a hrávam ho niekoľko krát do týždňa, ale v televízií si pozriem oba športy.
Futbal. V jednoduchosti je krása. Vždy sa mi páčilo, aký nenáročný je to šport a dá sa hrať prakticky všade a s čímkoľvek.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam rad oba sporty, hravam len futbal a ked si mam v TV vybrat co pozerat tak to zalezi na atraktivite superov s vynimkou NHL, ktora dominuje skoro vzdy..audiotrack napísal:jednoznačne hokej. Futbal je skôr herectvo ako šport. To, ako sa niekto dokáže potknúť o čiaru šestnástky či válať sa v kriku na zemi ako keby umieral po jemnom dotyku protihráča a po pár sekundách už naplno šprintovať že aj zabudol že mu niečo "bolo" z neho robí škaredý šport.
co sa tyka toho filmovania - aj v hokeji sa filmuje, len toho nie je tolko ako vo futbale, to uznavam. Ale je to sposobene tym, ze sa hra na mensej ploche, je tam dost vela rozhodcov, ktori to vedia odhalit. Taktiez tam toho priestoru na fimovanie nie je vela pri subojoch..
takze si myslim, ze z tohto hladiska je to odveci posudzovat. Pozri si teda anglicku ligu kde sa filmuje velmi malo oproti spanielsku alebo taliansku
Nemôžem povedať že by som mal vyslovene nerád niektorý z týchto športov. Oveľa viac sympatickejší, dynamickejší a na okolo pohladnejší mi príde hokej. U mnohých to môže byť tiež podmienené tým, že sme v hokeji ďaleko úspešnejšia krajina ako vo futbale. Keby hráme paralelne zápas MS v hokeji aj vo futbale tak by som rozhodne viac sledoval hokej 
Navyše mi príde, že hokej je oveľa nebezpečnejší ako futbal. Oba športy však majú niečo do seba a dobrý zápas vo futbale si vždy rád pozriem.
Navyše mi príde, že hokej je oveľa nebezpečnejší ako futbal. Oba športy však majú niečo do seba a dobrý zápas vo futbale si vždy rád pozriem.
Ja hovorím, že celkovo hokej. Oveľa dynamickejší na sledovanie najmä v TV, ale aj na štadióne. Z povahy hry vyplýva vo futbale množstvo hluchých miest. Na futbale ma irituje filmovanie, resp. nechutné herectvo po akomkoľvek zákroku, čo z neho robí naozaj nie veľmi chlapský šport.
Na druhej strane nemôžem uprieť to, že stačí lopta a už sa hrá. Čiže pre priamy športový výkon je určite lepší futbal.
Pridám také vtipné video, neukameňujte ma, ide naozaj len o vtip
Na druhej strane nemôžem uprieť to, že stačí lopta a už sa hrá. Čiže pre priamy športový výkon je určite lepší futbal.
Pridám také vtipné video, neukameňujte ma, ide naozaj len o vtip