Problem s konverzaciou
Problem s konverzaciou
Zdravim vas
Sem-tam tu zajdem precitat problemy ludi a dnes by som sa na vas rad obratil s mojim mensim problemom.. Jedna sa o moju priatelku, sme spolu takmer 2,5 roka, vsetko je fajn, je nam spolu super, len dnes sa stala ista vec... Na uvod by som este chcel dodat, ze nezvykneme mat nejake caste vztahove problemy, jasne, ze sa skor vyskytli a v pohode sme sa o tom porozpravali a vyriesili si to. No poslednou dobou to uz nebolo zrovna moc ruzove hlavne kvoli skole, ale to sme si taktiez pred nedavnom vyriesili. Po tych problemoch nas vztah trochu "ochladol" a to sa odzrkadlilo aj na nasom intimnom zivote. A tak som sa chcel s nou znova o tom porozpravat, vsetko urovnat ako to bolo skor. No len som zacal debatu, este som v podstate ani nestihol nic povedat a BUM! Vybehla namna, ze ci vecne musime nieco riesit.. Mozno je to pravda, ze sme nieco v poslednej dobe riesili viac, neviem, no po skusenostiach s byvalou priatelkou, kde sa vsetky nase problemy riesili frazou "Neries to.", sme ako jedinu vec nakoniec vyriesili nas rozchod, kedze sa na nas vsetky problemy nakopili ... Na terajsom vztahu mi zalezi az priliz nato, aby to dopadlo rovnako, preto som sa snazil tie veci radsej riesit.. No po dnesku si neviem zrovna predstavit co a ako dalej. Preto sa obraciam na vas, vase nazory a pripadnu pomoc... Mal by som naozaj nechat problemy plavat a dufat, ze sa to samo nejak zariadi? Priatelka je skor z tych tipov, ktory si svoje problemy najradsej nechavaju pre seba, aj ked ju nieco v nasom vztahu mozno trapilo, zacali sme sa o tom vzdy rozpravat az z mojej iniciativy. Dakujem 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s konverzaciou
tak asi ste to nevyriešili, keď to zanechalo takéto ochladnutie. Ak na teba vyletela, asi len nemala náladu. Dôvodom môže byť hocičo, od ťažkého dňa v škole, cez nejaké nezhody doma až po neviem čo. Skús to nadhodiť inokedy (ale nie dnes, daj tomu aspoň týždeň prestávku) a uvidíš ako zareaguje. Ak sa to bude opakovať, tak nie je niečo v poriadku.
Vyskúšaj to v trochu uvoľnenej atmosfére, dajme tomu po pohári (alebo skôr po fľaši
) vína. Ak si teda problémy necháva pre seba, tak musíš byť iniciátorom ty. Ale nie v štýle povedz mi to, no tak mi to už povedz. Začal by som tým, čo trápi mňa a ona sa chytí.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Urcite to nenechavaj plavat, pretoze problemy same od seba nemiznu. S byvalou som toto zazival pravidelne. Vzdy mi povedala neries a ked som sa to po dost dlhej dobe naucil neriesit, tak ten vztah isiel do kytek. Ak nechce riesit problemy, tak je na mieste rozmyslat nad rozchodom, ktory by skor ci neskor prisiel aj sam.
-
Peter_Retep
VIP
mozno prisiel po istom case stereotyp? to po dlhsom obdobi pride vzdy...
Vdaka za rady
Vyskusam to skombinovat. Dam tomu viac casu, a potom urobim nejaku prijemnu atmosferu na rozhovor
Nerad by som to riesil rozchodom, kedze doteraz nam to klapalo velmi dobre. Mozno je to zlym obdobim ako pise audiotrack, vyskusame, uvidime
Chlapi, vdaka za rady