NHL (aktualne)
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Tatar poslaný naspäť do AHL, škoda toho
Čo? To sú blázni...
Čo hovoríte na Daugavinsov nájazd? Podľa mňa paráda aj keď mu to nevyšlo.
Čo hovoríte na Daugavinsov nájazd? Podľa mňa paráda aj keď mu to nevyšlo.
Odvahu mal poriadnu,mohlo sa mu to podariť.
Nechápem prečo ho poslali naspäť, dosť ma to prekvapilo...
Ich útočníci, ktorých tam majú stoja za prd, s výnimkou Dacjuka a Zetterberga....Franzen je z formy, Brunner potrebuje dvorného nahrávača, ale sám nič nevytvorí..Cleary je už druhý rok zrelý na farmu, Bertuzzi je zranený, Filppulu vnímam obdobne ako Brunera, vyjde mu jeden zápas raz za čas...a potom tam majú hráčov, ktorí majú nahradiť Drapera a Maltbyho ako Abdelkader, Miller možno Emmerton, avšak títo nevyhrávajú zápasy a preto sa núkala možnosť, aby Red Wings už konečne "zaškolili" nejakého, do budúcna, potrebného forvarda, ktorý urobí 60-70 bodov, pretože od začiatkov spomínaných Zetterberga a Dacjuka nikoho nevyprodukovali...
Tiež Detroit už dnes nie je to, čo pred 2-3 rokmi...každé mužstvo omladzuje akurát Detroit zostáva verný svojej odvekej politike založenej na starých, už za zenitom hrajúcich, hráčov.
Preto nechápem tomuto kroku
Ich útočníci, ktorých tam majú stoja za prd, s výnimkou Dacjuka a Zetterberga....Franzen je z formy, Brunner potrebuje dvorného nahrávača, ale sám nič nevytvorí..Cleary je už druhý rok zrelý na farmu, Bertuzzi je zranený, Filppulu vnímam obdobne ako Brunera, vyjde mu jeden zápas raz za čas...a potom tam majú hráčov, ktorí majú nahradiť Drapera a Maltbyho ako Abdelkader, Miller možno Emmerton, avšak títo nevyhrávajú zápasy a preto sa núkala možnosť, aby Red Wings už konečne "zaškolili" nejakého, do budúcna, potrebného forvarda, ktorý urobí 60-70 bodov, pretože od začiatkov spomínaných Zetterberga a Dacjuka nikoho nevyprodukovali...
Tiež Detroit už dnes nie je to, čo pred 2-3 rokmi...každé mužstvo omladzuje akurát Detroit zostáva verný svojej odvekej politike založenej na starých, už za zenitom hrajúcich, hráčov.
Navyše podával zodpovedné výkony a bodoval veľmi dobre vzhľadom na TOI. V dákom Columbuse by už hral aj minulý rok.
Zrejme by už hrával, ale farma Columbusu (Springfield Falcons) je nabitá mladými puškami, Columbusu sa momentálne darí (keď už sme pri nich
)práve v posledných dvoch zápasoch porazili Detroit...prebrali sa po zraneniach najmä Dubinskeho a tiež smoliara Anisimova, kedy ich nahradili Atkinson a Calvert a treba povedať, že hrajú ako diabli odvtedy
Naviac Springfield stojí veľmi dobré v AHL a zväčša to tak býva, že silný mančaft v NHL, slabý mančasft v AHL a naopak slabý v NHL, silný v AHL, čo je príklad Columbusu....obdobne to je tak aj s Houstonom či Oklahomou...
Ja biť Tatárom žiadam o výmenu, pretože časom ho to znechutí, je ročník 1990 (teda v tomto roku bude mať 23 rokov) a to by som nechcel hrať do 30 na verim boha, či si ma zavolajú a či sa tam udržím....v niektorých iných mužstvach by hral a TOI by mal určite vyšši ako tých 10 min.
Naviac Springfield stojí veľmi dobré v AHL a zväčša to tak býva, že silný mančaft v NHL, slabý mančasft v AHL a naopak slabý v NHL, silný v AHL, čo je príklad Columbusu....obdobne to je tak aj s Houstonom či Oklahomou...
Ja biť Tatárom žiadam o výmenu, pretože časom ho to znechutí, je ročník 1990 (teda v tomto roku bude mať 23 rokov) a to by som nechcel hrať do 30 na verim boha, či si ma zavolajú a či sa tam udržím....v niektorých iných mužstvach by hral a TOI by mal určite vyšši ako tých 10 min.
No v prvom rade mal by si ním byť a nie biť, to len v duchu dnešných maturít ma napadlo..dnes sú, že?
Prebehol som chytro fórko wings, fans sa boja, že zrejme išlo len o predvedenie ponuky pred trade-deadline. Neviem, či jeho prípadná výmena je dobrá, či zlá správa.
Prebehol som chytro fórko wings, fans sa boja, že zrejme išlo len o predvedenie ponuky pred trade-deadline. Neviem, či jeho prípadná výmena je dobrá, či zlá správa.
Tak Detroitu sa dlhé obdobie osvedčili Švédi, a práve Gustav Nyquist prišiel za Tatára do A-čka.....takže predpokladám, že ak niekoho mladého pustia tak to bude skôr Slovák...nerozbijú predsa švédsku légiu, a tiež je zrejme, že Švéd znesie lepšie fyzickú hru ako Slovák a skôr do ich štýlu pasuje práve Nyquist...i keď otázku produktivity riešia tradične postojom "trh voľných hráčov"...ja len dúfam, že Dacjuk tam nezostane a vráti sa do Ruska po skončení zmluvy a tiež by som Malkinovi odporúčal nepredlžiť, lebo ako som sa dočítal, tak on uvažuje o zotrvaní v Pittsburghu, ak tam zostane, tak nikdy nebude on číslo 1 ale 2.
///sry za pravopisnú chybu
///sry za pravopisnú chybu
Holland, či Babcock vraj povedal, že Tatar defenzívne nezvládne úlohu ako TOP6 forward a chce vedľa Dacjuka niekoho väčšieho.
Nech idú doprdele. Potom nech sa nečudujú, že veľa mladých volí KHL. No bodaj by nie.
Tak Crosby je jednoznačne momentálne nespochybniteľne najlepší hráč sveta - nikdy som neveril, že to raz poviem
Neviem, ak by som bol vrcholový hokejista s potenciálom byť najlepší, asi by ma to tiež štvalo byť furt #2.
Nech idú doprdele. Potom nech sa nečudujú, že veľa mladých volí KHL. No bodaj by nie.
Tak Crosby je jednoznačne momentálne nespochybniteľne najlepší hráč sveta - nikdy som neveril, že to raz poviem
Nie, nie je najlepší hráč na svete
Pokiaľ hrajú a sú obaja zdraví, tak vždy je uprednostňovaný Crosby, čo je v Amerike niečo ako Beckham vo futbale, proste reklamný artikel...., niet sa čomu čudovať, nebudú predsa stavať nejakého Rusa....ale čísla neklamú, pokiaľ v tejto sezóne nastupovali obaja, tak prvý útok Crosby, na presilovky ide prvý Crosby, vyšší ice-time má Crosby, lepšie krídla má Crosby....ale krajšie góly dáva Malkin, kto vyhral bodovanie v play-off v roku 2009 (SC vyhral Pittsburgh), bol to Malkin, kto bol najužitočnejší hráč ? Malkin....práve Malkin priviedol v ére kariér jeho a Crosbyho Pittsburgh ku Stanley Cupu, nie Crosby...teda líder na ľade je podľa mňa lepší Malkin, lenže aj tomu treba dať na krídla hráčov ako Dupuis či Kunitz a nie iba top strelca Neala a meniť mu krídlo každý zápas...Jordan Staal už pochopil a odišiel, myslím, že dobré urobil...
...také Colorado by ho mohlo získať budúci rok, za Stastneho, Johnsona a ešte aj jednotku draftu by som im prihodil ako GM
, myslím, že by som rozhodne horšie meno ako Sherman nemal v NHL

Pokiaľ hrajú a sú obaja zdraví, tak vždy je uprednostňovaný Crosby, čo je v Amerike niečo ako Beckham vo futbale, proste reklamný artikel...., niet sa čomu čudovať, nebudú predsa stavať nejakého Rusa....ale čísla neklamú, pokiaľ v tejto sezóne nastupovali obaja, tak prvý útok Crosby, na presilovky ide prvý Crosby, vyšší ice-time má Crosby, lepšie krídla má Crosby....ale krajšie góly dáva Malkin, kto vyhral bodovanie v play-off v roku 2009 (SC vyhral Pittsburgh), bol to Malkin, kto bol najužitočnejší hráč ? Malkin....práve Malkin priviedol v ére kariér jeho a Crosbyho Pittsburgh ku Stanley Cupu, nie Crosby...teda líder na ľade je podľa mňa lepší Malkin, lenže aj tomu treba dať na krídla hráčov ako Dupuis či Kunitz a nie iba top strelca Neala a meniť mu krídlo každý zápas...Jordan Staal už pochopil a odišiel, myslím, že dobré urobil...
...také Colorado by ho mohlo získať budúci rok, za Stastneho, Johnsona a ešte aj jednotku draftu by som im prihodil ako GM
Mal by po ňom ísť Washington 
Inak neviem rozoberalo sa to tu? Čo vravíte na nové rozdelenie konferencií a divízií - 14-16 ?
Buď sú tam hore už úplný magori alebo v tej 14-16 je skrytých niečo viac ako len nové rozdelenie
Inak neviem rozoberalo sa to tu? Čo vravíte na nové rozdelenie konferencií a divízií - 14-16 ?
Buď sú tam hore už úplný magori alebo v tej 14-16 je skrytých niečo viac ako len nové rozdelenie
Do Caps nepôjde, to by Ovečkin už nebol Number 1
Neviem, mne sa to celkom pozdáva, to rozdelenie, ale systém pre play-off je zmätočný. Pozdáva sa mi to rozloženie mužstiev z geografického pohľadu, to je asi obrovské plus, predsa Winnipeg nemôže byť na východe
to dá rozum....ale zase Detroit mi príde ako ufňukané decko, ktoré dostalo, skôr zobranú, hračku...lebo dosiahli, čo skôr chceli, prešli by na východ, a to je asi to najlepšie čo sa im mohlo stať, pretože hokej na západe sa hraje viac do tela, a mužstva sú vyrovnanejšie..takže na východe v konkurencii mužstiev ako Florida, Ottawa, Tampy, ktoré čaká jednak generačná ale i personálna obmena si zabezpečia také tri-štyri roky sebaklamu v tom, že si predlžia životnosť...
ale ako fanúšik Colorada tiež nie som proti takej divízii...skorší návrh hovoril, o zaradení do divízie s mužstvami z terajšej pacifickej divízie, na ktoré colorado nevie hrať..ale takto..schytali Winnipeg, prijateľný Dallas, Nashville, Minnesotu...akurát Chicago a St.louis, s ktorým majú ale rodinno-hráčske väzby...to nejako pôjde už len

Neviem, mne sa to celkom pozdáva, to rozdelenie, ale systém pre play-off je zmätočný. Pozdáva sa mi to rozloženie mužstiev z geografického pohľadu, to je asi obrovské plus, predsa Winnipeg nemôže byť na východe
ale ako fanúšik Colorada tiež nie som proti takej divízii...skorší návrh hovoril, o zaradení do divízie s mužstvami z terajšej pacifickej divízie, na ktoré colorado nevie hrať..ale takto..schytali Winnipeg, prijateľný Dallas, Nashville, Minnesotu...akurát Chicago a St.louis, s ktorým majú ale rodinno-hráčske väzby...to nejako pôjde už len
úplný magori
Nebude to čochvíľa skôr 16-16 ?
Seattle už čakáááá...
-
guess.whoo
Redeemer
Gáborík na predaj:
http://www.northjersey.com/sports/19792 ... r_fit.html
http://www.northjersey.com/sports/19792 ... r_fit.html
-
guess.whoo
Redeemer
co myslis kam ho trejdnu?
-
mirak2
Hardcore addict
ottawa, florida, columbus, calgary, nashville, san jose, colorado... moj favorit je calgary
-
hojko
Site Admin
Perry v noci skaredy faul laktom, za co dostal stopku na 4 zapasy. Tu je to aj s analyzou z NHL:
-
DanielDevil
Addict
ja myslím že mu to môže pomôcť, lebo ozaj mu nejde poslednú dobu a nie len túto sezónu a v inom tíme sa môže chytiť, no uvidíme
Pochybujem, že pôjde do Calgary...tam si na góly zadovážili pred sezónou Romana Červenku (i keď sa mu nedarí, ako celému mužstvu) a teda zrejme z hry vypadnú..mirak2 napísal:ottawa, florida, columbus, calgary, nashville, san jose, colorado... moj favorit je calgary
Colorado tiež nie, bože chráň, už tam preplatili O´Reillyho a sú v štádiu šetrenia a vyhrabávania sa z dlhov, čomu by Gáboríkové miliony neprospeli...
Nashville je tiež z tých chudobnejších, ktorý sa snaží viac pracovať s hráčmi z farmy ako urobiť nejaký megatrade...(okrem príchodu Forsberga si nespomínam v ich histórii na nejaký "mega" nákup alebo trade),
Florida - tam vymeniť GM v prvom rade, to nemôže fungovať taký manažer, že bude skúšať dávať šance hráčov za zenitom, alebo vyhasnutým hviezdam ako to bolo v prípade pokusu Svatoša, ako to bolo v prípade Kovaleva, či v súčasnosti prebieha v prípade Muellera,
vychádza mi to San Jose, prípadne Ottawa, čo by nebol zlý ťah a obe strany by mohli byť spokojné...