oplati sa kupit xbox phat ?
-
martin0134
Medium Star
oplati sa kupit xbox phat ?
Zdravim mam moznost kupit xbox 360 verzia phat za 90 eur oplati sa to ? Aky je vlastne rozdiel medzi phat a slim ?
Re: oplati sa kupit xbox phat ?
V dnesnej dobe by som radcej bral na tvojom mieste Xbox360 S ale pokial ma hdmi a je v dobrom stave tak preco nie
-
martin0134
Medium Star
Prave nema hdmi
na slimku je podstatne mensia poruchovost ako na phat verziach
-
martin0134
Medium Star
este taka otazka idu flashnut vsetky xboxy 360 verzie slim ?
ano vsetky idu flashnut, flash na novsie verzie je vsak drahsi, tak isto ide na vsetky urobit i rgh hack
-
martin0134
Medium Star
co som pozeral inzeraty na bazosi na xbox slim tak su tie sumy co za to chcu dost premrstene kedze tu sa da kupit novy za 160 e
http://www.progamingshop.sk/xbox-360-pr ... 39997.html
http://www.progamingshop.sk/xbox-360-pr ... 39997.html
preto som si ja kupil z netu s dvojrocnou zarukou a mam pokoj 
-
martin0134
Medium Star
este jedna otazka keby som chcel pripojit xbox na monitor na ktorom nemam integrovane reproduktory cie tam nieje hdmi tak islo by mi to keby som dokupil redukciu z hdmi na dvi ? ma xbox jack 3,5 ?
nie... ja mam pripojeny na monitor s VGA kablom (ktory ma aj vyvedene 2x cicnch a optiku, takze to napojis aj na repro) ..
co sa poruchovosti tyka - jasper revizie ( s HDMI) su prakticky neporuchove, a Slim taktiez... mal som jaspera, teraz mam slim a jediny rozdiel (aspon pre mna ) je integrovana wifi ... nahodeny RGH a nestazujem si... ( na jasperi som mal flash a to neustale palenie ma nebavilo...)
co sa poruchovosti tyka - jasper revizie ( s HDMI) su prakticky neporuchove, a Slim taktiez... mal som jaspera, teraz mam slim a jediny rozdiel (aspon pre mna ) je integrovana wifi ... nahodeny RGH a nestazujem si... ( na jasperi som mal flash a to neustale palenie ma nebavilo...)
-
martin0134
Medium Star
Kde sa da kupit ten kabel v pc obchode to kupim ?mmm273 napísal:nie... ja mam pripojeny na monitor s VGA kablom (ktory ma aj vyvedene 2x cicnch a optiku, takze to napojis aj na repro) ..
original MS VGA KABEL ( vyhybaj sa cisnky fakeom a neoriginalom ) ... napr u nas v ZA v Atecku som ho kupil za 15€
-
martin0134
Medium Star
mmm273 napísal:original MS VGA KABEL ( vyhybaj sa cisnky fakeom a neoriginalom ) ... napr u nas v ZA v Atecku som ho kupil za 15€
Tiez som zo ZA a nakupujem v atecku ale teraz sa snazim nahodit ich stranku ale uz tam je nejaka ina firma pod rovnakym menom
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2013, 21:29)
Na ten cich kabel bude treba redukciu vsak
co atecko rusi obchod ?
aku redukciu ? ak ma repro ako ja ze maju 2x cinch vstup tak netreba ... ak nie tak kupis taku na jack 3.5 female ( za predpokladu ze repro maju klasicky jack 3.5 male)
aku redukciu ? ak ma repro ako ja ze maju 2x cinch vstup tak netreba ... ak nie tak kupis taku na jack 3.5 female ( za predpokladu ze repro maju klasicky jack 3.5 male)
-
martin0134
Medium Star
mmm273 napísal:co atecko rusi obchod ?
Mam klasicke repraky k pc ale vsade na nete co pozeram su redukcie kde je jack male lenze ja potrebujem female
tak mozes dat ze 2xcinch to jack male + redukcia z female-to-female....
-
martin0134
Medium Star
tak pripojil som zatial xbox na monitor cez hdmi kabel a redukciu hdmi to dvi nedal by sa zvuk vyriesit pomocou tohoto kabla ze by som na tie dva cinch kable co su na zvuk kupil redukciu z cinch na jack a potom z jack male na jack female ?
- Prílohy
-
- eaxus-xbox-360-komponens--component--hd-av-kabel-x360-17189.jpg (23.67 KiB) 1627 zobrazení
tym asi nie, resp. v baleni od xka mas aj klasicky AV kabel - bohuzial je to spravene tak ze ti nevojde vedla HDMI , tak je riesenie dat ho prec z tej skatulky, a vojdu oba...
http://farm2.static.flickr.com/1326/147 ... bf7e_o.gif
http://farm2.static.flickr.com/1326/147 ... bf7e_o.gif
-
martin0134
Medium Star
takze keby som to urobil podla animacie tak by to islo na tom kabli co som dal na obrazku alebo musim mat iny ?
podla tej animacie potrebujes HDMI = obraz + ten kabel na zvuk ... a ano mozes pouzit ten kabel co je dodavany s xboxom...