Aukčný systém
-
yoshimitzu17
Novice
Aukčný systém
Aoj potrebujem poradiť , kto by mi mohol spraviť funkčný aukčný systém a koľko by to stálo ? Ide o to že chcem vytvoriť stránku ako bidy.sk ,kde ľudia platia za tokeny ,kde 1 stojí cca 25-35 centov . Ja ponúknem tovar , nejaký šťastlivec si vydraží mobil za 21,90 eur a ja na tom vykešujem oveľa viac .O kapitál by nebol problém . Ešte k tým tokenom .. každé prihodenie zvýši cenu výrobku o jeden cent .
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aukčný systém
krásne si si to vymyslel. Len si nejako nedomyslel to, že taký web ťa výjde na tisíce (v eurách), že ďalšie tisíce budeš musieť vraziť do reklamy (lebo prečo by som mal používať tvoj nový systém keď sú tu zabehnuté a overené) a že budeš musieť odvádzať z toho dane, že budeš potrebovať najprv založiť nejakú sro (čo sú zase ďalšie nemalé peniaze) aby si mohol mať na webe napríklad platbu kartou a podobné záležitosti.
Ak máš kapitál už teraz, tak nešakuj na fore a daj si to spraviť profi firme s profi grafikou. Ak zháňaš niekoho na fore, tak asi peniaze nemáš a teda to je vopred odsúdené na neúspech
Ak máš kapitál už teraz, tak nešakuj na fore a daj si to spraviť profi firme s profi grafikou. Ak zháňaš niekoho na fore, tak asi peniaze nemáš a teda to je vopred odsúdené na neúspech
-
yoshimitzu17
Novice
audiotrack napísal:krásne si si to vymyslel. Len si nejako nedomyslel to, že taký web ťa výjde na tisíce (v eurách), že ďalšie tisíce budeš musieť vraziť do reklamy (lebo prečo by som mal používať tvoj nový systém keď sú tu zabehnuté a overené) a že budeš musieť odvádzať z toho dane, že budeš potrebovať najprv založiť nejakú sro (čo sú zase ďalšie nemalé peniaze) aby si mohol mať na webe napríklad platbu kartou a podobné záležitosti.
ďakujem ti
koľko máš rokov ? ... len čisto informačne. Máš nejaké reálne skúsenosti? Koľko vieš investovať - do samotného projektu + reklamy ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Hah, na tom pracujem aj ja 
Ale cena takéhoto webu nie je vôbec nízka.
Ale cena takéhoto webu nie je vôbec nízka.
Lenže vy si neuvedomujete, že neplatíte len za cenu webu a jeho spravovanie. Náklady na reklamu máte často-krát vyššie než za stránku !
Stretol som sa s veľa takými čo sa snažili niečo rozbehnúť. Povedali si..že veď spravím na FB skupinu, pozvem priateľov ...tí ďalších ... a skončilo to tak, že po dvoch mesiacoch mali
na FB 500 ľudí v skupine no z toho mohol byť max 1-2 potencionálni zákazníci... a ďalej im to už len stagnovalo.
Stretol som sa s veľa takými čo sa snažili niečo rozbehnúť. Povedali si..že veď spravím na FB skupinu, pozvem priateľov ...tí ďalších ... a skončilo to tak, že po dvoch mesiacoch mali
na FB 500 ľudí v skupine no z toho mohol byť max 1-2 potencionálni zákazníci... a ďalej im to už len stagnovalo.
-
Michaelo
Hardcore addict
Neboj sa, ja som si to všetko už zisťoval keďže to plánujem nejaký ten mesiac.
Mám aj dodávateľa produktov a reklamu tiež riešim
Horšie je to s peniazmi. Tam pod 3000€ nejdeš, a to je len web, reklama a pár vecí okolo. potom ešte prachy na produkty. Takže vstupný kapitál nie je nízky.
//Edit:
Firemné tajomstvo
Mám aj dodávateľa produktov a reklamu tiež riešim
Horšie je to s peniazmi. Tam pod 3000€ nejdeš, a to je len web, reklama a pár vecí okolo. potom ešte prachy na produkty. Takže vstupný kapitál nie je nízky.
//Edit:
Firemné tajomstvo
Ak môžem, ako plánuješ robiť reklamu ?