Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie
Na niektorych fotkach vyzera jak americky pedofil, na inych zas celkom milo.. Uvidime, co to bude zac, kazdopadne smejem sa z ludi, ktori si mysleli, ze pride cernoch a nasledne po nom antikrist a apokalypsa 
uz nehc nastupi do funkcie a blbosti okolo a bude klud
sa posledne dni nedaju pocuvat spravy
uz ma bolia usi...stale len papez, konkrave a bla bla
ani prepinat to nestiham...kolko krat to ani nema zmysel lebo na vedlajsom kanale to iste
ani prepinat to nestiham...kolko krat to ani nema zmysel lebo na vedlajsom kanale to iste
mne je na prvy dojem sympaticky. aj sa usmial aj posrandoval. nebude to dalsi Imperator 
Mne osobne je teda sympatickejší ako predošlý pápež. Na prvý pohľad vyzerá taký spokojný pápežko. Ako to pôjde ďalej sa uvidí.
-
TommyHot
Addict
Ja som telku nezapol uz 2 tyzdne a som (s)pokojnywladas napísal:uz nehc nastupi do funkcie a blbosti okolo a bude klud
Škoda, že nie je Turkson. To by sa ukázalo to pokrytectvo ľudomilných katolíkov.
Prvé čo ma napadlo, bola spomienka na slová Diega Maradonu, ktorý komentoval zápas medzi Nemcami a Argentínou na MS vo futbale slovami: "Pápež je síce Nemec, ale Boh je Argentínčan"...
Budúci rok to môžu Nemci oplatiť Maradonovi....
....Pápež je Argentínčan, Boh je Nemec
prvá myšlienka, čo mi prišla na um....
Budúci rok to môžu Nemci oplatiť Maradonovi....
prvá myšlienka, čo mi prišla na um....
neblazni, TV uz vobec neTommyHot napísal: Ja som telku nezapol uz 2 tyzdne a som (s)pokojnyskus spravit to iste
ale jazdit 200km denne bez radia...
plus papez ako jezuita bude vhodnym objektom pre konspiratorov. je historicky fakt, ze jezuiti boli zalozeni na boj s osvietencami a podobnymi "neznabohmi", vratane slobodomurarov....
-
seth82
Darca
Dúfal som v čierneho pápeža, to by bolo radosti u náckov a hejslovákov, plus veľmi by som sa bavil na panike tých, ktorí veria v tie hlúpe predpovede. V každom prípade opäť krok späť, stačí si zistiť, že čo je ten František zač, konzervatívny a ortodoxný, jednoducho žiaden nový, čerstvý vzduch do tejto zatuchnutej organizácie. Turksona som chcel iba z princípu, no z ozajstných kandidátov (je snáď jasné, že cirkev by si čierneho pápeža určite nedosadila, to by bol z ich strany strategický prešľap) som dúfal v Dolana z New Yorku, ten by podľa mňa priniesol do toho skorumpovaného mocenského marazmu niečo nové a určite by oslovil mladších.
Takto sa celý tento scifi fanklub opäť dostal do tej istej pozície, v ktorej bol, keď zvolil rovnako konzervatívneho a skostnatelého Razingera. Úpadok bude pokračovať.
Takto sa celý tento scifi fanklub opäť dostal do tej istej pozície, v ktorej bol, keď zvolil rovnako konzervatívneho a skostnatelého Razingera. Úpadok bude pokračovať.
Keďže je tento týpek najstarší, tak možno dlho nevydrží a Afrika ešte zaútočí o pár rokov.
A to je len dobre. Ako povedal Nietzsche: "Čo padá treba postrčiť"seth82 napísal:Úpadok bude pokračovať.
Presne z tohoto dovodu som si to zelal aj jaseth82 napísal:Dúfal som v čierneho pápeža, to by bolo radosti u náckov a hejslovákov, plus veľmi by som sa bavil na panike tých, ktorí veria v tie hlúpe predpovede.
Ja telku hlavne pre novodoby brainwashing ani nemam ale dnes rano som zabudol CD v druhom aute a tak som pocuval radio a fakt ze som nestihal prepinat stanice .....TommyHot napísal: Ja som telku nezapol uz 2 tyzdne a som (s)pokojnyskus spravit to iste
Ľutujem ťa, že ti voľba nedopriala radosť.seth82 píše:
Dúfal som v čierneho pápeža, to by bolo radosti u náckov a hejslovákov, plus veľmi by som sa bavil na panike tých, ktorí veria v tie hlúpe predpovede.
kali: Presne z tohoto dovodu som si to zelal aj ja
Nezufajte, otec Frantiska z Assisi bol Peter!!! To by malo stacit. Blizi sa koniec 
A co by ste chceli od noveho papeza? Aby vam pozehnal tie vase homosexualne snatky, potraty, kondomy, a sex pred svatbou?
-
seth82
Darca
katolicka vetva smeruje k uschnutiu pretoze vobec nereflektuje poziadavky doby. Evanjelicke reformne smery a hnutia su casto ovela dalej a poznam kopec ludi ktori boli na zaciatku hlboko veriacimi katolikmi ale presli k nim. Aj tento papez bol vybrany v prvom rade preto, ze je z konzervativneho kridla
takze necakajme od neho ani naznak "noveho vetra".
takze necakajme od neho ani naznak "noveho vetra".
A však to je dobre, aspoň to zakape skôr. Skôr by bol hrozbou nejaký sexi liberálny pápež typu Bezák, to by sa zas masy pobláznili.