Wipe Out
-
lekoklatik
VIP
Re: Wipe Out
Tak to nepozeraj a hotovo...
//nepíšem nepíš, píšem nepozeraj to, keď ti to prekáža a bolí ťa z toho hlava. lol
//nepíšem nepíš, píšem nepozeraj to, keď ti to prekáža a bolí ťa z toho hlava. lol
Táto téma je to kvôli diskusií,...tak diskutujem. Prelistuj tému a zistíš že takmer každý má rovnaký názor ako ja - pokiaľ Wipe Out, tak len ten pôvodný.
//A odkial si prosím ťa vyčítal že mi to prekáža a bolí ma z toho hlava? Ja len nakladám na tých našich aktérov a tú úroveň, inak sa celkom bavím a pokiaľ zvýši čas, pozerám to. Nič viac, nič menej.
//A odkial si prosím ťa vyčítal že mi to prekáža a bolí ma z toho hlava? Ja len nakladám na tých našich aktérov a tú úroveň, inak sa celkom bavím a pokiaľ zvýši čas, pozerám to. Nič viac, nič menej.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pocuvam wipeout v pozadi, ked na to pozera priatelka a musim povedat, ze Hospodarova to je naozaj "pani" moderatorka - taku tragediu som uz pekne dlho nepocul. Vykony nasich nekomentujem, tragedi najvacsi.
-
mirak2
Hardcore addict
hospodarova sa neda pocuvat a na boucka pozerat, to jeho machanie rukami je vysoko rusive
no ja som to videl asi iba raz celé tusim a 2x asi iba polku, celkom sranda no
kazdy tam mal nejake sportove osobnosti a my sme tam poslali hercov

Toto su herci
keby sa aspon snazili
ked pozeram na polsko a bielorusko nemam slov 
Cawte ohladom toho takesiho hradu neviete niekto ci niekto v nom vyhral ak ano tak poslite link aby som si ten diel pozrel