Nedostupny internet
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nedostupny internet
Zdravim, chcel by som poradit, potrebujem zriadit internet v obci Jaraba, je to medzi horami, t-com a podobny provideri tam internet dotiahnuty nemaju. Chcel by som to riesit nejako internetom cez Orange, T-com mobilne, lenze problem je v tom ze tam neni ani signal na mobil jedine 100-200 m vyssie od domu. Teda sa chcem opytat ako by ste to rieslili popripade ci len nejaku antenu na zvysenie signalu alebo ?. Daujem
Re: Nedostupny internet
Predpokladám že Orange tam má aký, taký signál, lebo je ním pokryté skoro celé slovensko. Tak si kúp od Orange mobilný internet http://www.orange.sk/web/internet/mobilny-internet.html . Nevyberaj si USB modem, ale najlepší bude asi tento Huawei E587, alebo si kúp zvlášť nejaký lepší. Poprípade chod do Orange a nechaj si od nich poradiť.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lenze priamo v tom dome neni signal ani orange ani t-com, cca 200 metrov je uz signal preto som sa pytal ako to vyriesit ci neni nejaky 3g modem z vonkajsiou antenou alebo nejakym zosilnovacom alebo neviem ?
Tak si kúp vonkajší prijímač daj si ho na strechu a máš vyriešené. Ak ani tam nemáš signál, tak máš smolu.