Bioshock Infinite
Bioshock Infinite
neavno bol ohlaseny treti diel Bioshocku s nazvom Bioshock Infinite
ide o uplnu zmenu prostredia a pravdepodobne aj deja
http://www.sector.sk/novinka/55636/bios ... laseny.htm
len dodam ze hra vyjde v roku 2012 na PC, Xbox360 a PS3
ide o uplnu zmenu prostredia a pravdepodobne aj deja
http://www.sector.sk/novinka/55636/bios ... laseny.htm
len dodam ze hra vyjde v roku 2012 na PC, Xbox360 a PS3
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bioshock Infinite
Clanok som cital na hry.sme.sk a tesim tesim 
Trailer vyzeral zaujímavo, to však neznamená že to bude mať taký úspech ako 2, nie to ešte 1. Problém je v tom že zatial čo minulé diely vynikali hlavne klaustrofobickými pocitmi z uzavretých priestorov Rapture, tu bude svet Columbie naopak až moc otvorený. Považujem to skôr za taký experiment, ktorý však určite neskončí fiaskom. Podla mna to je len menší odklon od klasického Bioshocku, zatiaľ čo plnohodnotné pokračovanie sa niekde tajne pripravuje.
No hentoto bude taky prequel si myslim , tam co je v tom akvariu to vyzera ako maketa rapture tam urcite sa dozvieme nieco ako pripravovali jeho vznik alebo tak . ak to teda sedi datumovo =P
-
Ba-Yo
Light Professional
Bioshock Infinite sa odohrava v roku 1912 co ovela skor ako 1 a 2 
-
Royalflush
Guru wannabe
10 minut gameplay
Epic as fuck!
Epic as fuck!
-
JeffHardyy
Light Professional
lol tie vrany 
tazko povedat ci sa to bude chytat atmosferovo na Rapture,ale velmi rad sa necham prekvapit 
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2011, 20:10)
prve dojmy z hry
http://www.sector.sk/preview/29355/e3_b ... finite.htm
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2011, 20:10)
prve dojmy z hry
http://www.sector.sk/preview/29355/e3_b ... finite.htm
Tak čo nikto nesleduje dianie okolo tejto hry?
-
frankocean11
Medium Star
Mám pre-order už sa teším.
Ja vážne uvažujem o kúpe 
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 18:03)
Neviem sa dočkať keď si to zahrám...hra hviezdila v recenziách podľa mňa
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 18:03)
Neviem sa dočkať keď si to zahrám...hra hviezdila v recenziách podľa mňa
Spoiler
Eurogamer - 10/10
Destructoid – 10/10
Game Informer – 10/10
Polygon – 10/10
Gamer.no – 10/10
AusGamers – 10/10
GIGA – 10/10
Zing.cz – 10/10
IGN – 9.4/10
Joystiq – 5/5
OXM – 9/10
CVG – 9.1/10
RPS – bez hodnocení
Hobbyconsolas – 95/100
Digital Spy – 5/5
PC Gamer – 91/100
Godisageek – 9/10
Shopto – no score
NAG Online – 94/100
Nave360 – 4/5
Lazygamer.net – 96/100
Gameslife – 5/5
Shacknews – bez hodnocení
El33tonline – 5/5
GameTrailers – 9.4/10
Gamesvillage – 8.7/10
HardGame2 – 10/10
Destructoid – 10/10
Game Informer – 10/10
Polygon – 10/10
Gamer.no – 10/10
AusGamers – 10/10
GIGA – 10/10
Zing.cz – 10/10
IGN – 9.4/10
Joystiq – 5/5
OXM – 9/10
CVG – 9.1/10
RPS – bez hodnocení
Hobbyconsolas – 95/100
Digital Spy – 5/5
PC Gamer – 91/100
Godisageek – 9/10
Shopto – no score
NAG Online – 94/100
Nave360 – 4/5
Lazygamer.net – 96/100
Gameslife – 5/5
Shacknews – bez hodnocení
El33tonline – 5/5
GameTrailers – 9.4/10
Gamesvillage – 8.7/10
HardGame2 – 10/10
no vyzera to na riadnu pecku 
-
palciii
hrali ste jednotku? =D pamatate na krasne more do ktoreho ste padli z lietadla? v infine plavate na lodke k podobnemu majaku ako v jednotke no to more? WTF =D troska low nemyslite?
Okrem toho k hre zatial nemam vyhrady grafika pekna, nic vynimocne ale pekne to dokresluje svet columbie
Okrem toho k hre zatial nemam vyhrady grafika pekna, nic vynimocne ale pekne to dokresluje svet columbie
-
uplink
VIP
Trošku low? To čo si napísal znie ako názor novopečeného 12 ročného teenagera, ktorý zmýšla ako ten, ktorý v živote nehral klasiku. Podľa mňa je to perfektné. Tieto malé reminiscencie v hrách, ktoré Ti pripomínajú predošlé diely. V takej Legend of Zelda series je toho plné vrece a je to krásne. Pripomenie mi to vždy detstvo. Tak isto Duke Nukem forever, úplne prvý level, kde si sundal toho bossa na tom ihrisku, čo vlastne hral Duke samého seba z prvého Duka Nukem 3D. Proste nádhera. Ale tak to je asi niečo pre generáciu 1980-1985 a nie 199x+
-
lekoklatik
VIP
Kto chce, moze mod 1999 pouzit aj skor ako po prejdeni hry.
Bioshock Infinite's 1999 Mode Unlockable From The Start
"As suggested in a plethora of interviews back at the start of last year, the unlock (on console at least) is a variation of the old-school 'Konami Code'.
From the main menu, all you need to do is press
1999 Mode is a game type that harkens back to trickier times, nerfing the frequent autosaves, making ammunition scarcer, upgrades permanent, and enemies far hardier.
It transforms Bioshock Infinite into a tortuous beauty - like being kicked in the nads whilst eating exquisitely delicious cheese."
Asi to funguje len na PC a XBOX /teda podla tych tlacidiel
Bioshock Infinite's 1999 Mode Unlockable From The Start
"As suggested in a plethora of interviews back at the start of last year, the unlock (on console at least) is a variation of the old-school 'Konami Code'.
From the main menu, all you need to do is press
Spoiler
↑↑↓↓← → ← → B A
It transforms Bioshock Infinite into a tortuous beauty - like being kicked in the nads whilst eating exquisitely delicious cheese."
Asi to funguje len na PC a XBOX /teda podla tych tlacidiel
-
palciii
Uplink mozno som zle vyznel, som sice z generacie 199+, no bioshock ifninite je skvely a uzivam si tie prepojenia z Bio 1+2. Predosiele diely som poprechadzal skrz na skrz a vela razy sa opakuju hlasky. A ak som vyznel tak ze ma trapi grafika, vobec, no chcel som poukazat na to more na zaciatku ktore mi prislo fakt slabe, a usla mi nejaka spojitost s niecim...
To more je graficky asi jedina vec, ktora je zatial slabsia. Mam odohratu hodinu a pol a zatial ani jeden achievement 
-
Wishmaster
Medium Professional
Oplati sa to hrat aj ked som nehral bioshock 1/2?
Myslim ako, ci to je nejak previazane alebo tak..
Vies ze ani nie? Je to uplne opacny krok (akoze nejde o pokracovanie), skor novy zaciatok alebo iny smer.. Proste nemusis mat odohratu ani jednotku ani dvojku. Vcera som bol tak rad ked som to vecer dostahoval na steame, nejakych 17,5 GB ma hra.Wishmaster napísal:Oplati sa to hrat aj ked som nehral bioshock 1/2?
Jedine co tomu mozem vytknut su defaultne controlsy, a nemoznost prebindovat Tab, ktory funguje v hre ako Esc.
-
Geogomeogo
Light Professional
No hra mi zatiaľ príde perfektná. Hrám na low, lebo môj PC už má svoje roky, ale absolútne mi to nevadí, keďže grafika je aj tak super. Prostredie je úplne opačné oproti Bioshocku 1 a 2. V prvých dvoch bolo všetko temné. Pri Infinite ma až bolia oči z toľkého svetla a farieb
Atmosféru to má za to výbornú. Všetko je živé a stále sa niečo dá robiť. V Columbii na začiatku čo sú tie minihry, tak kým som vôbec začal prvý "Chapter", tak som sa pol hodinu len kochal a hľadal peniaze/hral tie minihry. Má to čo do seba. Jediná vec, ktorá ma trápi (teda, zatiaľ len po 2 hodinách hrania, kto vie, čo bude ďalej), že naraz môžem mať len 2 zbrane/2 vigory. Myslel som si, že po nie až tak dobrej Bioshock 2, bude zostup, ale naopak, znovu je to kvalitatívne na úrovni Bioshocku 1.
Skratka: Nemám slov, perfektná atmosféra, perfektné prostredie, grafika, hudba. Rozhodne sa oplatí.
Skratka: Nemám slov, perfektná atmosféra, perfektné prostredie, grafika, hudba. Rozhodne sa oplatí.