spinanie dimmer na autoradiu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
spinanie dimmer na autoradiu
kupil som si radio jvc kdx-50bt. radio ma vseliake nastavenia a svietivost displeja cez den je OK no v noci mi idu zhoret oci. je tam moznost dimmer. mam ju zapnutu a mam nastaveny rozdiel a to cez den a v noci. no toto nastavenie sa zmeni pri zopnuti svetiel. to znamena ze cez iso konektor je signal zo svetiel a ked sa zopnu zapne sa noc. kedze na sk sa svieti stale zaujimalo by ma ci vas nenapada ako by som to urobil. nenapada ma ziadna vec v aute ktora sa spusta iba v noci cez co by som to zopol. pri najhorsom ma napadol nejaky snimac svetla a cez relatko to zopinat. nemate nejaky napad ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: spinanie dinner na autoradiu
Takže tvoje autorádio ma funkciu večere hej? Super, to som ešte nevidel, aby autorádio ponúkalo jedlo.
K téme:
Nešlo by to spraviť na jednoduché tlačidlo? Klasický spínač, ako doma keď zapínaš svetlá. Ťukneš, a máš nahodený dimmer.
K téme:
Nešlo by to spraviť na jednoduché tlačidlo? Klasický spínač, ako doma keď zapínaš svetlá. Ťukneš, a máš nahodený dimmer.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: spinanie dinner na autoradiu
//teraz ked dam do googla dimmer namiesto dinner uz mi to aj nejake rady najde len akurat idem do roboty zajtra popozeram ci uz niekto nieco neriesil nakolko po zadani dinner do googla mi nic mne vyhovujuce nenaslo
-
Traktorista
Guru
Re: spinanie dimmer na autoradiu
ja by som to aj cez den nechal stlmene, sak ovladat to uz vies aj hmatom, aj tak pocas jazdy nato nemas cas kukat a studovat display...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: spinanie dimmer na autoradiu
praveze vobec nan nevidim cez den ked to je zapnute a rad by som videl displej
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2013, 20:32)
neviete ako funguje fotorezistor ? myslite ze dokazem cez relatko aby mi fotorezistor zopol ked bude tma ?
nejako takto by som si to predstavoval
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2013, 20:32)
neviete ako funguje fotorezistor ? myslite ze dokazem cez relatko aby mi fotorezistor zopol ked bude tma ?
nejako takto by som si to predstavoval
-
Traktorista
Guru