Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Nemôžem povedať, že by mi bola ľahostajná, to by sme sa určite nestretávali. Avšak vzťah by som s ňou nechcel za žiadnych okolností, nakoľko má isté povahové vlastnosti, ktoré sú pre mňa fatálne. Ide mi o to udržať naše fungovanie v rámci, ktorý som opísal, nie je prvá a nebude ani posledná.
Tak ľahostajná ti určite byť nemože keď máte nejaký ten vzťah aj keď sexuálny. Len sa zamysli či ti stačí na toto obdobie kým to držíš len ona alebo nie lebo pokiaľ ťa má naozaj rada tak ju to bude trápiť že si užívaš aj s inými..to sa napríklad stalo mne no potom keď v tom už nechcela pokračovať práve kvôli tomu že som mal aj iné tak mi strašne chýbala možno si to teraz ani neuvedomuješ takisto ako som to nevnímal ani ja ale je pravdepodobné že sa to stane to ti len tak na varovanie zo skúsenosti píšem. A ešte ľudia sa vedia aj zmeniť obzvlášť ak ide o osobu , s ktorou chcú byť čiže by si to možno mohol skúsiť povedať jej narovinu, ktoré vlastnosti ti vadia. A ak je tých čo ti vadia ovela menej ako tých pre ktoré si s nou rád tak to určite nezahadzuj mohol by si to naozaj ľutovať. Nechcem ťa poučovať ani nič podobné určite máš vlastný rozum len vravím stalo sa mi presne to čo som tu opísal. 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam 2 otazky: na Vas dvoch
1 - Ste ta ista osoba? Rovnaky styl pisania, obaja diakritika, jeden az podozrivo krato registrovany.
2 - To sa seriozne rozpravate/ropzravas alebo ste sa prisli pochvalit s tym ake ste strasne sexualne masiny a mate hard time vybrat si medzi vsetkymi tymi zenami co vas chcu?
1 - Ste ta ista osoba? Rovnaky styl pisania, obaja diakritika, jeden az podozrivo krato registrovany.
2 - To sa seriozne rozpravate/ropzravas alebo ste sa prisli pochvalit s tym ake ste strasne sexualne masiny a mate hard time vybrat si medzi vsetkymi tymi zenami co vas chcu?
Hej Axxis, dačo také. Vieš mám hrozne prázdny život, tak si svoje komplexy riešim takto! Haha, naozaj si ma pobavil!
Kto mecom bojuje mecom zahynie. Slovo mec sa kludne moze nahradit niecim vhodnejsim. 
Pozeral som dnes jedno zaujimave video:
Myslite, ze aj na Slovensku by to bolo take "jednoduche" ako v tom videu ?
nemyslím si že má niekto dôvod písať si sám so sebou ale keďže ťa to napadlo tak asi to tak robíš ty iné vysvetlenie nevidím
a to že niekto píše s diakritikou je taký strašný problem že sa nad tým treba zamýšlať?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Otazka je kolkokrat ti frajeri dostali "fajku" len to tam nebolo ukazane...ale to len tak ma to napadlo. Podla mna sa aj na Slovensku najde XY dievcat/zien, ktore by ti napisali cislo, keby ze to tak zahlasis sebavedomo, ved co sa pytas...chod a vyskusajdaniel10 napísal:Pozeral som dnes jedno zaujimave video:
-
Peter_Retep
VIP
taktiez treba brat do uvahy ci tie cisla boli realne, ci nejaka s nimi isla von atd atd...dostat cislo este nic neznamena
Tak tak.. podľa mňa je najlepšie si už aj rovno dohodnúť schôdzku a mať jej číslo len pre istotu.Peter_Retep napísal:dostat cislo este nic neznamena
Ej nič neznamená, keď dala ozaj svoje číslo tak nejaký záujem tu je, nie?Peter_Retep napísal:dostat cislo este nic neznamena
-
kabul
Expert
pohltilo ju caro pritomnosti... az ked sa skontaktujete tak to nieco znamena
-
Grim
Darca
...alebo snaha čo najskôr sa ho zbaviť...
No ale keby mu dala svoje číslo tak by sa ho veľmi nezbavila.
// Ja som náhodne narazil na sympatické dievča na fejsbuku. Ozval som sa jej, písali sme si asi mesiac, potom nastala taka situácia v konverzácii kedy som jej nepriamo napísal o jej číslo. Nejak z toho vzišlo, no keď som jej napísal že už musím končiť, tak mi napísala ahoj, a jej číslo. Samozrejme neviem či je ozaj jej, keďže som ho neskúšal, ale možno raz
// Ja som náhodne narazil na sympatické dievča na fejsbuku. Ozval som sa jej, písali sme si asi mesiac, potom nastala taka situácia v konverzácii kedy som jej nepriamo napísal o jej číslo. Nejak z toho vzišlo, no keď som jej napísal že už musím končiť, tak mi napísala ahoj, a jej číslo. Samozrejme neviem či je ozaj jej, keďže som ho neskúšal, ale možno raz
Načo čakať?lukas9206 napísal: Samozrejme neviem či je ozaj jej, keďže som ho neskúšal, ale možno raz
Na vhodnú príležitosť? Neviem. Nejak ma nenapadá čo by som mohol viac menej neznámej dievčine do telefónu hovoriť
Keby som ju chcel niekde pozvať, čo asi niekedy urobím, tak to spravím cez fejsbuk, aj keď viem že to neni to pravé orechové.
-
Peter_Retep
VIP
inak viackrat som si vsimol ze ludia si pisu mesiac az potom navrhnu stretku....preco? cim dlhsie si s nou pises tym vacsia sanca ze skoncis vo friendzone...
Hádam jej to nenapíšem hneď v prvej správe 
-
Peter_Retep
VIP
neodpovedal si na otazku...preco az mesiac? zbytocne vela strateneho casu