Google Android OS
Re: Google Android OS
Čaute, kamoš si na mobile s ICS 4.0 (PadFone) taký problém, že ho mobil vôbec neupozorňuje zvukom na SMS správy a pripomienky. Pôvodne si myslel, že to bolo spôsobené nainštalovaním ekvalizéru z Google Play, no jeho odinštalovanie nepomohlo. Viete mi, okrem master restu, poradiť niečo iné?
Pravdepodobne bude problom v niektorej z nainštalovaných aplikácií, no neviem v ktorej... Dá sa nejak dostať k zoznamu, ktorý by mi zobrazil oprávnenia jednotlivých aplikácií? Alebo čo by ste navrhli?
Diky
Pravdepodobne bude problom v niektorej z nainštalovaných aplikácií, no neviem v ktorej... Dá sa nejak dostať k zoznamu, ktorý by mi zobrazil oprávnenia jednotlivých aplikácií? Alebo čo by ste navrhli?
Diky
skontrolavat v nastaveniach - zvuk - notifikacie a vybrat iny ton
nic ine ma nenapada momentalne
Az taka lama nie som... To samozrejme nepomaha.
Neprišiel niekto na spôsob, ako pri mobiloch, ktoré zvládnu HD a FullHD na 30fps stabilne, natočiť low-res video vo vyššom framerate? Napríklad 60 alebo 120 FPS, pri 360p? Logicky to musí fungovať, brzda bude len softvér, a to, že pravdepodobne neexistuje aplikácia. Na iPhone existuje SloPro, ktorá to dokáže, neviete, ako to spraviť na Androide?
lgcamera by to mozno dokazala....
Po poslednej aktualizácií youtube aplikacie, mi stále po zapnutí vyskočí okno s prihlasovacími kontami. Ako si mám nastaviť aby som bol stále prihlásený na jedno?
Skus premazat cache a data pre youtube aplikaciu, mozno zabere.lukas9206 napísal:Po poslednej aktualizácií youtube aplikacie, mi stále po zapnutí vyskočí okno s prihlasovacími kontami. Ako si mám nastaviť aby som bol stále prihlásený na jedno?
To nepomohlo.
Neviete, kde sa bude dať dnes o polnoci stabilne pozerať Samsung live stream? 
Sledujete niekto Htc One? Ako je to s tým fotoaparátom? Čo som tak zbežne pozeral tak fotí nejak slabo, povedal by som slabšie ako moje One X.
Ja si myslím že tá technológia ultrtapixelov potrebuje iba vysoký výkon ale normálnym mobilom s 8Mpx fotoaparátom spravíš lepšiu fotku.
Oficiálny Samsung channel už streamuje odpočet. Polnoc.
Vysoký výkon? Myslím si že One ma výkonu dosť. Chcel by som si tento mobil kúpiť, no keďže nemám žiadny foťak, tak fotím mobilom a mobil za takú cenu by mohol hádam fotiť lepšie, nie?sterver napísal:Ja si myslím že tá technológia ultrtapixelov potrebuje iba vysoký výkon ale normálnym mobilom s 8Mpx fotoaparátom spravíš lepšiu fotku.
Mám jednú otázku na fejsbuk aplikáciu. Dá sa nejak nastaviť aby som bol stále akoby offline aj keď som na fejsbuku prihlásený?
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2013, 18:59)
A ešte poraďte nejakú hru na štýl super maria
-
vladenko007
VIP
Online premiéru nového Samsungu můžete sledovat přesně o půlnoci ze 14. na 15. března českého času v tomto článku.
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/sams ... leReloader
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/sams ... leReloader
Načo? Veď som o dva posty vyššie pridal link na OFICIÁLNY stream. 
Lepšie to vidieť na vlastné oči, ako čítať postrehy z druhej ruky.
Lepšie to vidieť na vlastné oči, ako čítať postrehy z druhej ruky.
-
vladenko007
VIP
No vlastne ano ja som dal stranku kde je odkaz tiez na to čo si dal ty.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
akoze ta featurka dual video je dost na...u
neviem si predstavit ze to niekto realne bude vyuzivat...tiez to zdielanie pesnicky medzi ostatnych v miestnosti 
drama shot a eraser vyzera ale velmi dobre...kazdopadne su to veci, ktore moze kadzy dorobit v pc
drama shot a eraser vyzera ale velmi dobre...kazdopadne su to veci, ktore moze kadzy dorobit v pc
guess.whoo: ale pre priemerného užívateľa to sú neskutočné užitočné veci.
Dual video si viem celkom dobre predstaviť pri rodinných videách, dovolenky, atď.
Zdielanie pesničky je ideálne ak chceš z mobilu ozvučiť väčšiu miestnosť, ale asi by som to nevyužil.
Dual video si viem celkom dobre predstaviť pri rodinných videách, dovolenky, atď.
Zdielanie pesničky je ideálne ak chceš z mobilu ozvučiť väčšiu miestnosť, ale asi by som to nevyužil.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
lebo to funguje len na S4-kach..
Najskôr to bude na každom lepšom Samsung produkte. To je ako keby si sa sťažoval na prvé mobily s Bluetooth, alebo NFC. 
Prezentácia skončila. Bola veľmi pekná, aspoň nebola nudná ako tie fádne Apple prednášky, len ma mrzí, že po technickej stránke nespomenuli skoro nič.
idem spať, zajtra tu snáď budú oficiálne parametre, a podobné srandičky. Dizajnovo sa mi S4 strašne páči, ideálny kompromis medzi S2 a S3. (S3 sa mi nepáčila)
Prezentácia skončila. Bola veľmi pekná, aspoň nebola nudná ako tie fádne Apple prednášky, len ma mrzí, že po technickej stránke nespomenuli skoro nič.
idem spať, zajtra tu snáď budú oficiálne parametre, a podobné srandičky. Dizajnovo sa mi S4 strašne páči, ideálny kompromis medzi S2 a S3. (S3 sa mi nepáčila)