Ide o ntb znacky PACKARD BELL
Dakujem za rady
co dodat? apple....Hegy napísal:Ked uz sa tu zdeluju skusenosti...
Kamarat kupil MacBook PRO (mne ta znacka smrdi, smrdela a vzdy smrdiet bude), stal 2400€ s DPH toto keď mi povedal tak jeho kolonka IQ v mojej tabulke dosla o dobrych 5-10 bodovale k veci....
Celý čas to šlo na môj vkus "pribrzdene" na to že tam je i7, no on to neriesil, tesil sa ze ma na notasi jablko.
Po roku MacBook zacal extremne blbnut, obcas ostal nacitavat aj hodinu nieco a nedalo sa to nijak prerusit.
Jedneho vecera ho dal vypnut, 4 dni sa to vypinalo, nakoniec sa to vyplo, odvtedy to uz neslo zapnut tak to supol na reklamaciu a tam mu povedali ze ako firma ma narok na 1 rok zarucnu dobu a ta uz uplynula - ponukli mu vsak pozarucnu opravu zariadenia za 1700€.
Co dodat...?
Viem ze reagujes k teme ale vidis, ja som hovoril o notebooku za 2400€ a oprava po roku dalsich 1700 € to je 4100€ za rok prevadzky notebooku, to je neakceptovatelne aj keby slo o nejaky naozaj exkluzivny stroj. Za take prachy ma clovek 3 najmodernejsie ultrabookyguess.whoo napísal:presne tak..pri kupe treba rozmyslat aj nad pripadnym servisom. netreba sa spoliehat na to, ze sa to nepokazi. a ked uz si raz kupis lacny smejd tak sa ti to teraz nepekne vratilo. mozes byt rad, ze je to len klavesnica, ktora fakt stoji okolo 13e a spravi to aj zrucnejsi simpanz.
mne sa pokazil notebook lenovo, mal som problem s reklamaciou, ale nie so servisom. tam mi to spravili za 2 prac. dni a to bol ten servis v polsku. navyse mi vymenili aj šasi lebo som ich mal na jednom mieste trosku puknute uplne zadarmo vramci zarucneho servisu.
notebook som predal a znovu som si kupil lenovo aj ked nebolo najlacnejsie (tak ako prve) mam aspon istotu, ze za tie dva roky si mozem byt isty, ze nebudem riesit podobne veci ako ty. preto nabuduce radsej trosku dosetri a kup normalnu znacku
Pre nás ako firmu, ASUS robí tolko ze aj ked je stroj po zaruke, uhraju to nejako a stalo sa nam aj take veci ako ze kolegyni vypadol z tasky notebook a praskol display tak to uhrali do zaruky a este ja som omylom prepucil piny v sockete (doteraz neviem ako asi som nemotorne chytil dosku alebo co) a takisto vymena do 3 dni nova doska s peknym pozdravom.Ako ja sa nejdem zastávať Applu, ale tak isto by pochodil aj s notebookom inej značky...Jednoducho, ak to kupuješ na firmu (bez dph), tak máš zákonom len 1 rok záruku!
A servisy zdierajú všeobecne pri všetkých znáčkách, sú nato odkázaný...