Orange-Koniec viazanosti a prenos cisla

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
tyler91
King
King

Orange-Koniec viazanosti a prenos cisla

Príspevok od používateľa tyler91 »

Zdravim,kamaratovi konci viazanost v Orange 21.1.2013 a chce si preniest cislo do Telekomu.A chcem sa spytat,musi este predtym podat vypoved ku pausalu a pockat este jedno zuctovacie obdobie alebo hned ako skonci viazanost moze ist do predajne Telekomu a prenies si k nim cislo ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Orange-Koniec viazanosti a prenos cisla

Príspevok od používateľa CheZteR »

ked konci, tak konci, podla mna moze ist aj skor, prenos cisla prebehne v najlepsom pripade aj tak az o 7+ dní .. aspon co mam ja skusenosti z 2 prenosmi za minuly rok
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skôr ísť môže, ale iba si ho tam poznačia a s prenosom začnú až keď skončí viazanosť. Skôr nemôžu, skôr jeho číslo totiž orange nepustí. Takže je úplne jedno či tam pôjde teraz alebo až po skončení viazanosti. Nič tým nezíska, lebo to skôr aj tak nebude
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

no a zalezi kedy mas fakturacne obdobie az vtedy ti uplne konci zmluva,priklad ja,tiez mi teraz konci 10.1.2013 isiel som tam o tyzden skor ze chcem uplne zrusit zmluvu aj cislo nebudem pouzivat,vsetko ok len pani mi povedala ze uplne zmluva vyprsi az pri najblizsom fakturacnom obdobi,co je u mna koniec mesiaca akurat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak ťa teta oklamala :) Ak skončila viazanosť, môžeš prestúpiť. A potom ti príde faktúra za tých pár dní z posledného fakturačného čo si ich ešte využíval, v tvojom prípade tých 10 dní ak vravíš že fakturačné ti začína prvého a končí posledného dňa v mesiaci

alebo je to iné pri rušení čísla. Ale pri prestupe určite môžeš odísť aj v strede fakturačného, stačí aby si nebol u nich už viazaný
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

ja som iba rusil,neprestupoval nikde
Pukii
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pukii »

Zdravim , nehcem zakladat novu temu jedna sa priblizne o to iste. Na stranke telekomu som nasiel, ze pri prenose cisla (mam o2) do telekomu dostanem bonus 150 € chcem preniest to cislo hlavne kvoli bonusu, nie pre to ze by som u o2 nebol spokojny, ale ked mi daju 150 € tak preco nie. No a moja otazka znie : Ako dostanem ten bonus ? Rozdeli sa tych 150 € na 24 mesiacov pausalu ? Alebo ako to funguje ?

Najlepsie by to bolo spravit asi tak, ze by ma odporucila mama a za to jej daju nejaky bonus 50 €. Cize v podstate by by som na tom zarobil 200€.

Dakujem :smt033
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... enos-cisla
Si to riadne prečítaj.. a nezabudni kliknúť dole na Poznámku, kde máš rozpísaný ten bonus.

Inak ja som pochopil, že Ty za prenos získaš len 50€..... a Tvoja mama môže získať bonus až 150€, pretože môže odporučiť troch ľudí, za každého dostane 50€.. čiže 3x50€ = 150€..

Čiže opäť marketing.. získaj bonus až 150€... no za akých podmienok, to už je napísané až nižšie malým písmom.
Pukii
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pukii »

Aha no to poznamka som si vobec nevsimol. Preto som sa sem prisiel opytat lebo som nevedel najst viac detailov o tej akcii. No tak to je pekne svinstvo :) Zas slubuju modre z neba a hovno z toho :)

zatial dik.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nikto v živote Ti nikdy nič nedá zadarmo (okrem Tvojich rodičov), takže ak niekedy uvidíš takúto akciu, ako prvé treba hľadať, v čom je finta.... :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a niekedy nepomoze ani to, hlavne nie v Orangei. Potom len to prekvapenie na prvej fakture...
Napísať odpoveď