problém pri zapinani pc
problém pri zapinani pc
Mal som taký problém že keď som zapol pc tak sa mi vždy po piatich minútach vypol problém bol v zdroji tak som kúpil novy asi tri dní mi ten nový zdroj išiel v pohode ale teraz je problém ten že keď zapnem pc tak sa začne spúšťat ale monitor reaguje ako keby nebol pripojený do pc... Viete mi povedať v čom by mohla byť chýba a či to môžem opraviť aj doma a nemusím ho brať do servisu
Re: problém pri zapinani pc
A ešte nejaké príznaky, nejde fan na grafike na plné otáčky?
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemohol ten stary zdroj nieco poskodit?
To s tým fanom grafiky je dosť možné ale neviem ti to takto povedať že či to je slabšie ale myslím že hej a ešte taký priznak to svetielko pri zapinani pc by malo tuším blikat na červeno ale.ono len svieti na zeleno stále
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na 90% sa nenapája cpu. Otestovať iný zdroj
So starým zdrojom to robí to isté ale neskusal som všetko pripojiť naspäť ibaMB som pripojil na starý zdroj ale pc reagoval tak isto pre istotu vám sem hodím nejake fotky možno to pomoze ...inak chcem sa spýtať či nemôže byt problém s hdd že či neni zlé pripojený alebo niečo a preyo to nenacita systém lebo to mám tak natesno napojene vedľa grafickej ako môžete vidieť aj ja fotke
hlavne vyčisti celú tu bednu od prachu, pochybujem že to robí ten HDD ale pre lepší pokoj v duši si prehod ten HDD o pozíciu nižšie aspoň nebudeš mať tak nechutne zalomený ten SATA kábel..
všetky káble poriadne (s citom) pozatlačaj do konektorov, btw. to sa mi iba zdá alebo na tej GPU máš z oxidované nejaké spoje ?
všetky káble poriadne (s citom) pozatlačaj do konektorov, btw. to sa mi iba zdá alebo na tej GPU máš z oxidované nejaké spoje ?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prečo mas tak zle ulozeny hdd?nemozes ho dat vyssie alebo nizsie? 
//4000
//4000
Ak.to.tá grafika nemala pri kúpe tak nie lebo som s ňou nič nerobil idem skúsiť dať ten hdd nižšie potom pozatlacat tie kable.ale.nemyslím si že.to niečomu pomôže
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2013, 19:11)
Len pre upresnenie takto nejak mi to stále svieti na zeleno a už som premiestnil hdd pozatlacal káble ale stále nic...
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2013, 19:11)
Len pre upresnenie takto nejak mi to stále svieti na zeleno a už som premiestnil hdd pozatlacal káble ale stále nic...
vytiahni tú 550Ti a napoj si monitor na integrovanú graf. kartu na doske.
//inak ak kukám riadne na napojenie CPU zo zdroja tak to máš na 8-pine.. najdi si v zdroji priamo 4 pin (videl som aj pripojenie 4 pinu cez 8 pin no možno tebe to práve nejde.)
(ten 8 pin čo máš vedla procesora na doske prehod za 4 pin.)
//inak ak kukám riadne na napojenie CPU zo zdroja tak to máš na 8-pine.. najdi si v zdroji priamo 4 pin (videl som aj pripojenie 4 pinu cez 8 pin no možno tebe to práve nejde.)
(ten 8 pin čo máš vedla procesora na doske prehod za 4 pin.)
Ono to je 8 pin ale dá sa rozpojit na dva 4 piny.... Samostatný 4 pin mi zo zdroju nejde jediné že by bola nejaká rozdvojka alebo alo to nazvať a tie dva 4piny by som napojil spoly ako jeden do toho cpu
ok tak 4 pin nerieš skús tú integrovanú grafiku
hej bolo to niečo s tou grafickou keď som ju odmontoval a napojil som integrovanú tak to šlo normálne tak som dal späť tú 550ti a išlo to už normálne... díky za rady