F1 sezona 2013
Re: F1 sezona 2013
Jules Bianchi ide do Marussie namiesto Luiza Raziu.
http://www.f1.sk/clanok48614.htm
http://www.f1.sk/clanok48614.htm
To bude chodiť F1 len na Dajto/Markíza?
Na STV som bol spokojný.
+ tu máte článok http://medialne.etrend.sk/televizia-tla ... marca.html
Na STV som bol spokojný.
+ tu máte článok http://medialne.etrend.sk/televizia-tla ... marca.html
jj P a Q nadajto a Race na markize, ak bude blby cas tak dajto. Nwm ja by som bol radsej za stv, bez reklamy, sice komentar obcas trepli, ale aspon sa clovek zasmial, niekedy boli aj vtipny.
Hlavne sa bojim tych reklam, kazdych 5 kol, este sa dohodnu s novou, ze pojdu v rovnakom case a sme skoncili.
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2013, 23:49)
tak tuto sezonu budu skoro vsade 2 DRS zony, pekna na *****. Neviem co si v tej blbej FIA myslia. Teraz uz pomaly ani normalne predbehnutie nebude ked vsade dali DRS. 2012 sezonu to pekne skracovali a teraz bum vsade dali 2.
Hlavne sa bojim tych reklam, kazdych 5 kol, este sa dohodnu s novou, ze pojdu v rovnakom case a sme skoncili.
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2013, 23:49)
tak tuto sezonu budu skoro vsade 2 DRS zony, pekna na *****. Neviem co si v tej blbej FIA myslia. Teraz uz pomaly ani normalne predbehnutie nebude ked vsade dali DRS. 2012 sezonu to pekne skracovali a teraz bum vsade dali 2.
Velke sklamanie tento McLaren a aj Hamilton to pekne zakoncil...Ferrari je lepsie ako minuly rok, ale podla mna v top 3 sa nachadza Red Bull, Mercedes, Lotus (tesim sa velmi, dufam ze Kimi tento rok uz zabojuje o titul).
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Red Bull zase raz...McLaren FAIL zase raz
...neverim ze do polky sezony dotiahnu stratu zajtra si idem vsadit na Vettela asi aj 50eur 
Lotus potesil, ale stale to nic neznamena, aj minuly rok bol tusim Mercedes v Autralii v predu a potom to nakoniec inac vyzeralo.
Inac akoze v tej Markize nikto nerozmysla? Logo cez aktualne poradie ale vsak nevadi.
Inac akoze v tej Markize nikto nerozmysla? Logo cez aktualne poradie ale vsak nevadi.
Taký som bol nažhavený hoci dnes ide len kvalifikácia... zapnem TV a čo nevidím? odloženie o 10min(zatiaľ) pre dážď 
dnes to bude na dlho...
btw - máte nejaký tip ako rozoznať Rosberga a Hamiltona?
btw - máte nejaký tip ako rozoznať Rosberga a Hamiltona?
Tak Q2 a Q3 sa odjazdia v noci o 01:00 nášho času,pretek bude o 07:00.Dúfam že všetko prebehne v poriadku nie ako dnes.
-
redliner
King
To ma poriadne nasralo,prišiel som domov o 1, dal som budík na 7 a napokon sa Q2 a Q3 posunú na 1 ráno
A tak opäť vstávať na pretek.
Vyzerá to tak že cez tento víkend sa poriadne nevyspím
Vyzerá to tak že cez tento víkend sa poriadne nevyspím
Ja som si isiel este lahnut potom
.
Inak ma prekvapilo ze na dajto nebola reklama. To len sa snazia nalakat ludi, ci mame nejaky zakon, ze pocas live prenosov nemoze byt reklama?
Inac komentar nic moc. Vcera reprizu P komentoval niekto iny ako Cambor a tusim to bolo lepsie. Zgravcak sice tiez nebol uzasny, ale najviac sa nato hodil. No dufam, ze ostanu bez reklam, aj logo presunuli na opacnu stranu.
Inak ma prekvapilo ze na dajto nebola reklama. To len sa snazia nalakat ludi, ci mame nejaky zakon, ze pocas live prenosov nemoze byt reklama?
Inac komentar nic moc. Vcera reprizu P komentoval niekto iny ako Cambor a tusim to bolo lepsie. Zgravcak sice tiez nebol uzasny, ale najviac sa nato hodil. No dufam, ze ostanu bez reklam, aj logo presunuli na opacnu stranu.
omg
to čo robili v Mcl? Perezovi dajú pneu na sucho, vidia, že sa šmýka, dojde do boxov a oni mu ZAS dajú do sucha
? WTF?
-
hojko
Site Admin
Pascalwb: Reklamu nemoze davat RTVS (STV) pocas filmov, relacii a aj prenosov. Avsak pri hokeji to davaju pocas MS.
No lebo sa cudujem, ze dajto nedava reklamu cez to. Snad ani nezacnu.
Ale omg zase Vettel vyse pol sekunda naskok v Q.
Lotus teda nic moc, v treningoch vyzerali lepsie, ale tak snad tam bude ta zavodna rychlost ako minuly rok.
Cambor to komentuje, ako keby sport cital tak povie vetu medzera, dalsiu vetu medzera, tak to ukoncuje alebo co. A tak to prehana, ze Massa zatial nepresvedcil a atd. pritom bolo viet prejazdy sektormi a a na konci kola bol 4.
Ale omg zase Vettel vyse pol sekunda naskok v Q.
Lotus teda nic moc, v treningoch vyzerali lepsie, ale tak snad tam bude ta zavodna rychlost ako minuly rok.
Cambor to komentuje, ako keby sport cital tak povie vetu medzera, dalsiu vetu medzera, tak to ukoncuje alebo co. A tak to prehana, ze Massa zatial nepresvedcil a atd. pritom bolo viet prejazdy sektormi a a na konci kola bol 4.
Prvé preteky dopozerané,celkom spokojnosť nuda nebola+bez reklamy.Super pretek pre Alonsa a Kimmiho a dominancia Red Bullu?

Jooo, vyborna strategia, podobna ako v madarsku. Necakal som taku zavodnu rychlost lotusu v tom chlade, hlavne po q. Sutil tiez pekne. Super zavod.
+ze neboli reklamy
+ze neboli reklamy
No, ako RedBull fan som mierne sklamaný, vzhľadom na kvalifikáciu, ale aspoň 3. miesto a body pre oboch. 
Kimi a Lotus prekvapili ale aj potešili, taktiež Sutil aj keď mu to na konci trošku ušlo. Čím viac jazdcov a tímov "prehovorí" do šampionátu, tým to bude lepšie a napínavejšie. Prenos, komentár sa prekusnuť dal aj keď kokokoktavo a niekedy odveci, žiadne reklamy - potešilo.
Myslím, že máme pred sebou zaujímavú sezónu.
Kimi a Lotus prekvapili ale aj potešili, taktiež Sutil aj keď mu to na konci trošku ušlo. Čím viac jazdcov a tímov "prehovorí" do šampionátu, tým to bude lepšie a napínavejšie. Prenos, komentár sa prekusnuť dal aj keď kokokoktavo a niekedy odveci, žiadne reklamy - potešilo.
Myslím, že máme pred sebou zaujímavú sezónu.
-
seth82
Darca
Super úvod, škoda toho Ferrari na druhom mieste. Zaujímavé bude sledovať McLareny, tie majú zjavne veľký bordel v stajni a dnes im to veľmi nevyšlo. Webberovi dnes doma veľmi nešlo, Vettel priemer, ale na druhom mieste by som rád videl hocikoho, iba nie Alonsa...Holt, dnes to bolo o stratégii a Kimiho Lotus v závere ukázal, že vie byť rýchly aj keď bol na tom s pneumatikami horšie ako červený...
-
MP4-27
Guru wannabe
este Kimi povie ze lahke preteky
v podstate vsak mal ale pravdu
dufam len ze ten Vettelov stroj bude mega nesetrny ku gumam
lebo inak by vyhral bez problemov...v Malajzii nas vsak caka 34stupnov a prsat tentoraz asi nebude..no uvidime...Mclarenu zjavne robi mega problem na prechod toho noveho zavesenia s ktorym inak pred 2 rokmi malo problem aj Ferrari a vzdali sa toho riesenia...Mclaren momentalne straca 2,5s v Q a v pretekoch trochu menej...Lewis sa moze smiat teraz iba
kolegu sundal ako nic aj ked Nico nedokoncil...Massa vyzera byt odost lepsi ako minuly rok...Webber je cim starsi tym tragickejsi...v Malajzii budu 3 az 4 zastavky takze to bude este zaujimavejsie...tolko moje postrehy
o tyzden sme tu zas 
moje odhady o tyzden: 1.Alonso 2.Vettel 3.Massa 4.Kimi 5.Lewis
moje odhady o tyzden: 1.Alonso 2.Vettel 3.Massa 4.Kimi 5.Lewis
Je to možné, že som ráno zaspal ... zobudil som až o pol desiatej ... a potom som zas zaspal pred reprízou preteku ?
... ale aspoň čo čítam, tak sa jazdilo bez reklám