Reklamne predmety na promo akciach - beriete si?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Reklamne predmety na promo akciach - beriete si?

Príspevok od používateľa daniel10 »

Mozno kus hlupa tema, ale vsak preco sa nespytat :D
Zvykli sa organizovat take akcie ako trh prace, dni prilezitosti ci nejake promo akcie kde maju jednotlive firmy svoje stanky a ponukaju pracu alebo prezentuju svoje produkty. V takychto stankoch maju vacsinou na stole vylozene len tak pera s ich logom, snurky na mobil a podobne veci ... myslite, ze je to v poriadku ked tam len tak pridem a bez slova si vezmem nieco z toho ? :D .. Nato to tam je, nech si hocikto vezme ? Alebo to tam tie firmy maju skor pre tych, ktori sa nieco spytaju a potom im to daju .. zaujimalo by ma z pohladu tych firiem co si myslia o takych co si len tak pridu nieco z toho zobrat, ci je to v pohode alebo sa mam citit blbo ked si tam idem len zobrat nejake pero aby som mal s cim pisat :D
A zvyknete si takto brat taketo veci ? Moj kamos si raz nabral taku kopu pier na jednych dnoch prilezitosti, ze cela izba na intraku mame minimalne na 3 roky zasoby pier :D
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Reklamne predmety na promo akciach - beriete si?

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Je normalne, ked prides, pokecas a vezmes si pero. Najdu sa aj exoti, co pridu s igelitkou Billa a hrabu pri kazdom stanku. Cize ak to zhrniem - ano, tie pera su tam na to, aby si si ich zobral. Je ale na tebe, aky zvolis styl.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jasné, že beriem.. Pero som nekupoval ani nepamätám, kafču či syrik v Tescu si dám vždy a niekedy keď mám chuť a promotérka má dobré kozy si nechám vysvetliť aj nejakú hlúposť štýlom, že ma to strašne zaujíma a celý čas sledujem jej prejav ako sa snaží (a jej kozy).

Bývalú firmu som zastupoval aj na veľtrhoch a ľudia zoberú všetko, čo nie je prišraubované a nielen na Slovensku.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

a len tak bez slova si zobrat nie je kus blbe ? Aspon sa spytat, ci si mozem vziat by nebolo odveci, ci ? :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak sa opýtaj..... inak v tejto súvislosti si vždy spomeniem na tie masovky pri rozdávaní autíčok počas MS v hokeji.. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

S perami som skoncoval, neznášam písanie s nima. Prešiel som na fixky 0.3mm ale tú som zažil iba raz na promo firmy Rohde&Schwarz, od nich mám aj šiltovku.
Inak si tie reklamné veci neberiem, zavadzia mi to a potom to vyhodím. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Škrečkovanie, t.j. hromadenie predmetov je prirodzené ľudské správanie.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

brm napísal:Tak sa opýtaj..... inak v tejto súvislosti si vždy spomeniem na tie masovky pri rozdávaní autíčok počas MS v hokeji.. :D
tie si oficialne mohol dostat, ked si sa odfotil s tymi kockami v skoda stankoch... aj ked neviem, ani raz som sa s nikym neodfotil a mam doma styri :D
brm
Darca
Darca

mirak2.. no ja sa raz odfotil, ale tam bola taká masovka, že už sa len tak rozdávalo........ ja som bol tiež nútení zbierať autíčka, bo jedna známa mi dávala lístky na zápasy na výmenu za 3 autíčka.. :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mirak2 napísal:tie si oficialne mohol dostat, ked si sa odfotil s tymi kockami v skoda stankoch... aj ked neviem, ani raz som sa s nikym neodfotil a mam doma styri :D
Nebola tam Lily, nemal si to protekcne? :D

Inak teda ja si beriem, ale aspon 15 sekund stravim rozhovorom hoc viem ze nic z toho :) Niekedy mi daju aj ked ani nechcem :D
brm
Darca
Darca

Včera bol jeden známy na nejakej akcii Microsoftu... došiel odtiaľ celý nadšený, hlavne, že si odtiaľ doniesol tri USB kľúčiky s inštalačkou Windows Server 2012, bo vraj väčšina ľudí odišla a už chlapík nemal komu rozdávať - tak som od neho vydrankal jeden, že doma vyskúšam... len tak zo zvedavosti som ho teraz strčil do počítača... a na USB je až jeden tento súbor
WS2012_h.jpg
a zvyšných 7.952.136 kB voľných..

No aspoň mám nové 8GB USB, pred necelým mesiacom som jeden taký stratil..

:D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zislo by sa. Ja mam len dva fest stare.. jeden gigovy a jeden 256mb :D
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Som si spomenul pri tejto téme keď sme ešte ako stredoškoláci chodili na agrokomplex do Nitry tak sme sa ako partia chalanov predbiehali kto si naberie viac letakov, časopisov, pier, otvarakov na flaše...skratka všetko čo tam bolo ponukane..na konci výstavy sme vždy bilancovali a každý mal totálne plné vaky :lol:

teraz si občas zoberiem ak som niekde na výstave a padne mi reklamný predmet do oka...stačí sa milo usmiať a opýtať sa či si to môžem nechať....ešte nikdy mi nikto nepovedal že nie
Napísať odpoveď