problem s pc nenabehne

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marsman
Medium Star
Medium Star

problem s pc nenabehne

Príspevok od používateľa marsman »

cafte mam doma od kamosa pc ktore mi doniesol lebo tvrdil ze mu odisiel disk ale ked som disk vybral a napojil na svoj pc tak mi ho krasne nacitala dal som ho otrestovat a vsetko OK

jeho pc nenabehne. ked ho spustim tak proste zdroj sa spusti vsetky ventilatori idu v pc ale obran nenabehne a ani dist nezacne citat .

v pc je maticna dostka MSI N 1996 s integrovanou grafikou.

ramky som otestoval tiez vo svojom pc a islo OK .

avsak .- ked som jeho zdroj zapojil na moj pc - tak moje pc sa nerozbehlo. Tak som myslel ze odosiel zdroj. ale ked som z mojho pc vybral zdroj, grafiku a ramky a dal do jeho - NIC proste nenabehlo roztocilo len ventilator na grafike a nic

co myslite odisla maticna ??? alebo co by som moho leste skusit dik

je to tato maticna

http://www.msi.com/product/mb/K9A2GM-V3 ... ?div=Basic
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s pc nenabehne

Príspevok od používateľa brm »

Všetky indície nasvedčujú, že odišla základná doska... presne takto sa to správa.. ventilátory sa roztočia, ale monitor sa nezapne, disk sa roztočí, ale nečíta, hlavičky nebehajú ani dioda nebliká (maximálne svieti v jednom kuse). Ak si otestoval ramky, zdroj, disk.... ostáva iba procesor alebo doska... ale na 99% to bude doska... často takto odchádzajú, mne už takto odišli dve.
marsman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marsman »

no tiez si to myslim

ale ked pozeram na nove dosky - a tato je podla specifikacia AM2+

ale take niesu v sopoch uz len AM2 alebo AM3 AM3 +

ak by chcel novu mal by brat zo soketom AM3 a podporou jeho ramky ? lebo on tam mam DDR 2

ten pc je len taky nic extra nechce donho vrazat nejake sialene peniaze
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Čo ja viem, tak AM2 a AM3 by malo byť navzájom kompatibilné... ale veľmi sa do tohto nevyznám, v živote som nemal AMD.. ;)

Ak si vyberieš nejakú dosku, pozri na webke výrobcu cpu support list, či tam je Tvoj procesor... pre istotu!
Napísať odpoveď