Rfactor 2
-
mackousko007
Expert
Re: Rfactor 2
Rfactor 2 som si kupil a zatial je to sice beta ale je pekne citit na mojej G25 ako rychlo reaguje force feedback skoro ako v life for speed. Co sa tyka fyziky tak je to riadny rozdiel nez jednotka, samozrejme k lepsiemu. Ale co sa tyka toho hdr effektu tak nevim u mna to tak nevyzera.
Refund je oficialne potvrdeny na 30 dni, takze hor sa do skusania ak mate zaujem 
http://isiforums.net/f/showthread.php/9 ... und-policy
http://isiforums.net/f/showthread.php/9 ... und-policy
da sa to niekde skusit zahrat ? a je na to mod F1 volaky schopny mod
No akurat dnes vysla oficialna verzia monopostu timu Marussia F1: http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/maruss ... orth-mr01/
Este som ho neskusal, ale vyzera to nadejne. Co sa tyka skusania, tak o prispevok vyssie som spominal moznost refundu. Cize zaplatis, zahras a ak sa ti nebude pacit, tak do 30 dni mozes poziadat o vratenie penazi.
Este som ho neskusal, ale vyzera to nadejne. Co sa tyka skusania, tak o prispevok vyssie som spominal moznost refundu. Cize zaplatis, zahras a ak sa ti nebude pacit, tak do 30 dni mozes poziadat o vratenie penazi.
zatial ak dobre viem je tato hra este len v beta verzii ?
wau, pozerám že po grafickej stránke sa riadne pochlapili... po zvukovej to žial stále nieje ono
To ano, aj optimalizacia sa zlepsila, ale stale to vidim tak, ze ked vyjde Assetto Corsa, tak prekona rF2 vo vsetkom okrem realroad-u. Rozoberali sme to aj na rF2 fore - jeho hlavnym nedostatkom je v sucasnosti zastarale UI a sprava modov. AC to ma zvladnute genialne - moderne menu, widgety v GUI a mody budu pravdepodobne spravovane cez steam workshop, co je najlepsia mozna cesta (rychle stahovanie z jedneho miesta, hodnotenie, automaticky update, atd.).
Vsak tusim im trate robi ten co robil tu Top Gear trat, ho zobrali do timu, ak si dobre pamatam.
V rF2 to uplne posr*li s modmi. Mali to nechat ako bolo, prekopirovat par zloziek a hotovo. Lahko sa vyriesi mismatch ako hento.
Dolezity bude MP. Najdolezitejsi asi, vsak malo ludi to bude asi hrat SP, aj ked v AC chcu robit karieru, neviem anco, zbytocne cas stracaju, radsej nech to vydaju uz.
U ISI MP nebude problem, skor ako to zvladnu v AC je otazne.
//Lool oni vydali demo, to som ani nevedel, idem tahat. Ako sa to zmenilo. A to ich mam na twittri a sledujem 2 sim racing weby a nikde nic otom.
V rF2 to uplne posr*li s modmi. Mali to nechat ako bolo, prekopirovat par zloziek a hotovo. Lahko sa vyriesi mismatch ako hento.
Dolezity bude MP. Najdolezitejsi asi, vsak malo ludi to bude asi hrat SP, aj ked v AC chcu robit karieru, neviem anco, zbytocne cas stracaju, radsej nech to vydaju uz.
U ISI MP nebude problem, skor ako to zvladnu v AC je otazne.
//Lool oni vydali demo, to som ani nevedel, idem tahat. Ako sa to zmenilo. A to ich mam na twittri a sledujem 2 sim racing weby a nikde nic otom.