Ako to tentokrat nepokazit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Ako to tentokrat nepokazit ?

Príspevok od používateľa daniel10 »

Takze veci sa maju takto: pisem si s jednou babou cez net. Mame dost spolocnych zaujmov a paci sa mi aj po vyzorovej stranke. Viem, ze aj ja som jej sympaticky, napisala mi to. Chcem ju preto zavolat vonku, na nejaku prechadzku ked bude pekne vonku (ma rada prechadzky) , pripadne keby bola este velmi zima tak by sme sadli niekde na kavu alebo tak.

Moj problem je ale taky, ze zatial som to vzdy so zenami nejak pokazil a vzdy to sklzlo do friendzone. Posledny vztah trval takych 5 mesiacov a po tych 5 mesiacoch mi povedala baba, ze ma ma rada len ako kamarata. Predosly vztah skoncil rovnako, akurat netrval az tak dlho, ale baba si to uvedomila skor. Neviem v com robim chybu, asi sa k nim spravam prilis kamaratsky. Ako sa teda spravat ku zene, pri ktorej viem, ze mam jej sympatie tak, aby to neostalo zas len ako kamaratstvo ?

(aj ked neviem aka bude v reale, este som nemal rande s babou, ktoru poznam len z netu, ale predpokladajme, ze sa mi bude pacit aj v reale)
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: Ako to tentokrat nepokazit ?

Príspevok od používateľa bucuresti »

Takze jedna vec co neni zla, ale aj tak je to pisanie cez net, nebolo by trosku take ine ozivujucejsie spoznat nejake dievca v bare, diskoteke, pri nejakych konickoch, lebo to je co chyba v dnesnom svete...lebo fotka byva niekedy zradna... Ja si myslim ze ak jej napises ci pojde s Tebou von a ak Ti odpise ze velmi rada a bla bla tak na 90% mas vyhrate do vztahu...Toto je velka pravda, pokial sa baba nejakym stylom nevyhyba stretnutiu, resp. ona ho navrhne to uz si myslim smeruje na dobru cestu..pokial sa bude vyhovarat ze nema cas a podobne veci, skus to potom este raz a ak znova SER NA ŇU!...teraz k teme...:D Doslovne ako neskoncit vo friendzone, uvidis to viacmenej hned na prvom pohlade ako sa bude na teba divat ta holka..Pri tej situacii budes asi vediet ako na to...Celou fintou je ze sa spravas ako dobry/zly chlapec... Prikladovo uvadzam : Cau ja som ..., podate si ruky cmuk na lice...nemaj na nu pohlad ako hladny lev na buvola...uplne v pohode si sadnite niekde do krcmi alebo neviem kde, vypytaj dve piva, pokial Ti povie ze pivo nepije tak jej s usmevom povedz ze ich rad obe vypijes...treba naladit srandu, to je tiez velmi dolezite...a hlavne kecaj o vselicom, sem tam aj nieco prekrut, zenam sa to lubi, ale hlavne BUD NEDOSTUPNY...Zeny nezaujmaju romantici, teda mozes byt ale to az ked budete spolu, take nejake romanticke chvilky su v poriadku, hlavne nemozes byt submisivny voci nej...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

byt sexualny
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

myslim, ze sa nebude vyhybat stretnutiu. Dufam, ze sem nechodi a ze to tu necita, ale tak uvediem priklad: pisala mi, ze ma psa. Ja som jej potom pisal, ze som tiez niekedy mal psa a ze mam rad psov, ze mi chybaju tie prechadzky so psom ... a potom som jej napisal zo srandy, ze nech mi pozicia toho jej psa obcas na prechadzku, ze s nim pojdem. Nato mi odpisala, ze mi ho pozicia, ale ze ma jednu podmienku, ze len ak zoberiem aj ju :) ... a take podobne naznaky boli viacere, az som jej vcera pisal, ze jak pekne je vonku, ona ze by isla na prechadzku ale ze samej sa jej nechce, tak som zasrandoval, ze pojdem s nou (zasrandoval preto, lebo je teraz dost daleko odomna) a odpisala mi, ze bola by rada keby som prisiel. Takze z tychto jej odpovedi usudzujem, ze sa nebude nejak vyhybat stretnutiu. Aj ked pri stretnuti to moze dopadnut vselijak, predsa len fotka je len fotka a v skutocnosti moze vyzerat clovek kus inac. Mozno sa jej pacim z fotiek ale v skutocnosti sa jej az tak pacit nebudem.

Nemal som nikdy problem zasrandovat s babou a kecat o hocicom, aj o hlupostiach. Aj v poslednom vztahu, ktory som mal, komunikacia nebola problemom. Vedel som si z nej robit aj srandu, vedel som ju rozosmiat a tak, ale ajtak som sklzol do friendzone. Asi som bol fakt malo sexualny .. ale ako tak v ramci normy ist po nej, byt sexualny ?

A taka pusa na lice pri zoznameni by bola vhodna ? Nemyslite, ze to moze zobrat v zlom, akoze idem na to prilis rychlo ? Nebola by lepsia pusa az na rozlucku ak by to rande prebehlo fajn ?
bucuresti
Light Star
Light Star

Myslim ze ked jej das pusu na lice aj pri zaciatku aj pri konci stretnutia nic nepokazis...ano vyzera to ze by mohlo s toho nieco byt....ale zase realita je ina ved to vsetci vieme...ale vazne vyzera to byt super....nemozes mat strach ked sa stretnete a duplom ze bude nieco s toho viac, skus si nejako zariadit v hlave ze ides von s tym ze spoznas zaujmaveho cloveka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...rande... krčma... pivo...z toho pozerá zaručený recept na lásku...vymeň krčmu za kaviareň a pivo za kávu alebo čaj...nechceš predsa na rande vyzerať ako sedlák...
bucuresti
Light Star
Light Star

Grim aky sedlak?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...taký sedlák, ktorý má večne pivo v ruke, vysedáva v šenku a mudroje va všetky témy...od rána vysedáva v šenku v spotenej košeli a domov chodí nad ránom mykotavým krokom, prípadne štvornožky...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

To je nejaká tvoja vada alebo prečo si to takto hneď vykreslil? Pokiaľ ide chalan s babou na pivo, tak na tom nie je absolútne nič zlé. Je predsa rozdiel, sadnúť si na nejaké pivko a pokecať alebo dať si 6 pív a 4 vodky a k tomu omastený chleba s cibuľou. Neviem, prečo by mal vyzerať ako sedlák, keď si dá s kamarátkou jedno pivo.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pokiaľ si to pivo nedá aj ona, tak by som si ho nedával ani ja. Už len pre ten pivový (alkoholický) smrad ktorý z neho pôjde. Ak si dajú ale obaja jedno malé, tak je to myslím, v norme. A ak to spoja aj s nejakým obedom či večerou, a pivko je na lepšie trávenie, tak ešte lepšie
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ako sorry ale ak ma to ci si dam pivo rozhodnut o tom ako dopadne rande tak dakujem pekne...neviem preco vsetci mate potrebu prisposobovat sa vzdy babe...
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

myslim, ze ona nie je velmi na pivo a alkohol vseobecne, takze toto by som vynechal. A ajtak som nemal v plane ist s nou na pivo, ked uz tak na nejaku kavu .. na pivo chodim s kamosmi, s babou ist na prve rande na pivo mi akosi nesedi (iba zeby mala fakt rada pivo).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...lebo sedieť medzi takými alkoholikmi v krčme, to je tá pravá atmosféra na očarenie baby...a ako audio povedal...po pive ti už asi ťažko dá pusu...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Peter_Retep napísal:neviem preco vsetci mate potrebu prisposobovat sa vzdy babe...
Pretože tak ich to naučili, že dáma je niečo viac, že svoje konanie treba prispôsobiť jej. Muži mali by ste pochopiť, že pokiaľ nerobíte to čo naozaj chcete, tá žena to z vás vycíti. Vážne si myslíte že ženy sú tak blbé a neuvidia fakt, ako robíte niečo " proti svojej srsti?" Robte si čo chcete, choďte si kam chcete, ak sa tam cítite dobre a ženy vás budú za vašu úprimnosť zbožňovať!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Peter_Retep napísal:ako sorry ale ak ma to ci si dam pivo rozhodnut o tom ako dopadne rande tak dakujem pekne...neviem preco vsetci mate potrebu prisposobovat sa vzdy babe...
to nie je prispôsobovanie sa babe. Aj keď som s partiou vonku, a všetci si dajú kofolu lebo sú autom, tak sám piť pivo nebudem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

daniel10 napísal:Vedel som si z nej robit aj srandu
nerob si srandu zo zenskej, ktoru nepoznas, nemusi to dobre vypalit a moze sa urazit, budes za burana
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...nemyslel to náhodou na svoju bývalú???...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mal by si rátať s tým, že real nebude ako niekde na pokeci. Ak si si ju vykreslil ako nejakú bohyňu, tak aby si nebol sklamaný a nepokazil si celé stretko. To len tak na okraj.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Potom si tie piva chtiac nechtiac bude musiet dat :D
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

tak ved uvidim, ked to nebude take ako ocakavam, tak nic sa nedeje ... zivot ide dalej, ale aspon to skusim .. a keby bola fajn, tak nerad by som to pokazil
Napísať odpoveď