slúchadlá do 40€
slúchadlá do 40€
Vedeli by ste mi odporučit nejaké slúchadlá do 40€?:) Prevažne na hranie / youtube , mikrofón nieje nutnosťou ale bodol by .. hlavné je aby boli čo najvhodnejšie na dlhé nosenie
Ďakujem za rady 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: slúchadlá do 40€
Ak riešiš aj kvalitu zvuku, tak headset nie je ta spravna voľba. Nepišeš či musia byť uzavrete alebo môžu byť aj otvorene.
je v podstate celkom jedno či uzavreté alebo nie , nejde mi až tak o kvalitu zvuku .. je jasné že nechcem nejaké čo majú na hovno zvuk ale zas to nemusí byť kvalita zvuku ako u Beats a pod.
čo viem že by som za 40€ ajtak nedostal ale vieč čo myslím .. 
-
Ryan Giggs
VIP
Hrat ako Beats to veru nebude, bude to hrat lepsie. Aj sluchadla za 20 eur, nieto za 40. Beats su mizerne hrajuce sluchadla. To si si vybral zly priklad.
AKG K 77, AKG K 512 mk II, AKG K 514, Maxell Retro DJ, Samson SR850...
AKG K 77, AKG K 512 mk II, AKG K 514, Maxell Retro DJ, Samson SR850...
Možno nejaké s výstužou v spojovacom moste ?:) alebo čo povieš na tieto http://www.alza.sk/cm-storm-ceres-400-d ... tm#recenze

-
Ryan Giggs
VIP
Pokial chces kvalitne hrajuci headset, musis siahnut podstatne hlbsie do penazeky. Tie sluchadla co som postol prehraju3 a viacnasobne drahsie headsety.
Neviem co presne myslis tou vystuzou, take K 77 su studiove sluchadla takze su stavane na hrubsie zaobchadzanie. Maxelly zas maju kovovy hlavovy most atd.
Neviem co presne myslis tou vystuzou, take K 77 su studiove sluchadla takze su stavane na hrubsie zaobchadzanie. Maxelly zas maju kovovy hlavovy most atd.
Myslím tým ten prepojovací most čo máš na temene .. aby tam bolá taká výstielka pre pohodlnosť
mám zlé skúsenosti s tým keď je to len čisto plast a pod. .. a čo tie čo som sem poslal 
-
Ryan Giggs
VIP
Vsetky o ktorych som pisal maju toto nejako osetrene. Nie je to holy plast ci kov na temeno. To som nevidel u ziadnych domacich sluchadiel.
Uz som pisal vyssie, ze za take peniaze je kupovat headset hlupost. Mikrofon si kup stolovy, klopovy alebo aj webkamery maju. Budu to podstatne lepsie investovane peniaze.
Ak nutne trvas na nejakom headsete, tak maximalne nejake Kossy aby to ako-tak hralo.
Uz som pisal vyssie, ze za take peniaze je kupovat headset hlupost. Mikrofon si kup stolovy, klopovy alebo aj webkamery maju. Budu to podstatne lepsie investovane peniaze.
Ak nutne trvas na nejakom headsete, tak maximalne nejake Kossy aby to ako-tak hralo.
Dobre dakujem za rady