Caute, nemozem uverit, ze tu nie je tema o tejto hre. Vizualne aj gameplayovo skvela online bojova hra, ktora je momentalne v open bete. Viac info:
War Thunder offers a highly detailed and personalized aviation experience, giving players access to hundreds models of planes with detailed cockpits, dozens of upgradeable weapons, and flying skills that can be honed and improved with each mission. Thanks to the game’s painstaking attention to detail, you’ll truly feel like a World War II fighter pilot as you plunge into battle.
The genuine World War II experience isn’t limited to the skies. The massive historical battles featured in War Thunder cannot be fought by aviation alone, so the game will also expose players to combat on land and at sea.
Features include:
Varied PvP-experiences set in full-scale combat missions
Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together
Rich PvE content: dynamic campaigns, solo missions, mission editor, and much more for single-player and cooperative gameplay
Impressive diversity includes detailed models of planes and their cockpits, as well as tanks and ships
Astonishing graphics, authentic sound effects, and beautiful music
no je to pekne a ratal si kolko poliakov bude kazit tu hru? a ze to vyrobcov absolutne nezaujima? a ze warhorse studio ma v bete world of airplanes z druhej svetovej vojny?
Vedel by mi niekdo pomôcť? Nainštaloval som si WT, nainštalovalo aktualizacie, no ked hru spustím tak sa nič nezobrazí. Počujem hudbu, a efekty v hre, úvodnu zvučku no žiadny obraz. Vidím iba pozadie, to čo som mal spustene. Skúšal som preinštalovať, updatovať DX aj driver na graf. karte no nepomáha.
mal som War Thunder aj World of Warplanes, obe hry šli po 2ch dňoch preč z PC. Majú hrozne riešené ovládanie myšou a ani s gamepadom to nebolo nič exta.
war thunder hra..som stym velmy spokojny da sa to hrat mysou ako arkada ale da sa nastavit full control kde si uplne vsetko nastavujete a ovladate gamepadom ako v skutocnom lietadle...
Tak ja som taktiez hral obe hry a musim povedat ze War Thunder je na tom podla mna ovela lepsie. Niesom ziadny velky fanusik lietadiel a viacmenej som sa k tymto hram dostal iba nahodou, tak War Thunder sa mi velmi zapacil a zacal som ho hravat. A musim povedat pravy opak toho co tvrdi Michaelo, ovlada sa mi velmi dobre, intuitivne a jednoducho. A ako som hovoril nikdy predtym som nejak lietadlove hry nehraval, takze ani ziadne velke skusenosti s lietanim nemam. Samozrejme hravam prevazne arcade mod (ktory hrava najviac hracov) a oproti World of Planes sa to ovlada ovela intuitivnejsie, lahsie a oproti WoP nemam pocit ze sa kruti cely svet az mi je z toho zle. Takze z mojho pohladu velmi podarena hra pre obcasnych a snad aj narocnejsich hracov. A taktize netreba zabudat ze je stale v bete.
webmasterr napísal:Tak ja som taktiez hral obe hry a musim povedat ze War Thunder je na tom podla mna ovela lepsie. Niesom ziadny velky fanusik lietadiel a viacmenej som sa k tymto hram dostal iba nahodou, tak War Thunder sa mi velmi zapacil a zacal som ho hravat. A musim povedat pravy opak toho co tvrdi Michaelo, ovlada sa mi velmi dobre, intuitivne a jednoducho. A ako som hovoril nikdy predtym som nejak lietadlove hry nehraval, takze ani ziadne velke skusenosti s lietanim nemam. Samozrejme hravam prevazne arcade mod (ktory hrava najviac hracov) a oproti World of Planes sa to ovlada ovela intuitivnejsie, lahsie a oproti WoP nemam pocit ze sa kruti cely svet az mi je z toho zle. Takze z mojho pohladu velmi podarena hra pre obcasnych a snad aj narocnejsich hracov. A taktize netreba zabudat ze je stale v bete.
Presne suhlasim, Michaelo nema chladiacu podlozku k dispozicii tak je nasraty ze nevie lietat. Mne sa tie lietadla ovladaju vyborne, ta krasna detailnost zasahov je uplne fascinujuca.
na zaciatok su skveli rusi.ja som zacal USA tam som uz na 9.tier. ale rozbehol som aj rusov,nemcov a anglicko.
hravate niekto aj historicke misie?este som nehral nic ine okrem arcady.