Co zamenit za radeon HD4670

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co zamenit za radeon HD4670

Príspevok od používateľa cORP. »

Nazdar obcania ,zmenil som monitor za iny ktory ma rozlisenie 1680x1050 ,cize naroky na graficku kartu sa mi zvysili ,mam sice len phenom x4 9550 2.2ghz 6gb ram a graficku kartu z popisu no myslim ze by som si mohol aspon troch prilepsit ,celkom uvazujem o amd radeon 7750 alebo rovno 7770 ,pripadne nieco od nvidie ,no tie nesledujem uz nejakych par rokov ,robili ste niekto z Vas podobny upgrade ? ak hej tak nebol Vas pc az taka brutal brzda grafiky ? za kazdu radu dakujem ,ide mi hlavne o skusenosti nakolko mi dany cpu bude spominane grafiky brzdit .

(som obcasny hrac ,nemam na to uz moc cas v posoednej dobe ,ale obcas si zahram bf bad company 2 a na tomto rozliseni uz moja grafika proste nestiha .... )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Co zamenit za radeon HD4670

Príspevok od používateľa hojko »

Je to slaby procesor a myslim si, ze ak sa chces na tom hrat, tak ti vymena grafiky nepomoze. Okrem toho si myslim, ze ten procesor bude aj brzdou grafiky a nevyuzijes jej potencial.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

viem ze bude drzdou ,no zas si myslim ze nejake zlepsie by som mohol dosiahnut predsalen nemyslis ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ano, bude tam zlepsenie, ale mozno je to aj zbytocna kupa, ak to nevyuzijes dostatocne. Ci planujes v blizkej dobe aj vymenu dosky+cpu???
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

praveze rozmyslam aj nad tym ,sice nechcem uz tolko do pc vrazat tak som rozmyslal ze by som v dohladnej dobe zmenil ten amd suvix za nieco na intel 1155 platforme , predpokladam ze asi pojdem do core i3-2220 ,vykonovo je to fajn .

rovno popupravim otazku ,zvysi sa mi citelne vykon ak by som upgradol aktualnu zostavu na core i3 - 2220 ,dosku podla vyberu ale taktovat nebudem ,4 alebo 8gb ram ,to este uvidim a danu grafiku bud 7750 alebo 7770 ?
Napísať odpoveď