000webhost - bezdôvodné zrušenie freehostingu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Reverser
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

000webhost - bezdôvodné zrušenie freehostingu

Príspevok od používateľa Reverser »

Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s hostingom 000webhost.com, hlavne či sa Vám náhodou nestalo, že by Vám administrátori bezdôvodne zrušili freehosting. V pravidlách majú totiž napísané, že si vyhradzujú právo komukoľvek aj bez udania dôvodu zrušiť užívateľský účet - celý freehosting.
Chystám sa totiž u nich prevádzkovať jednu webstránku a bol by som nerád, keby mi ju zrušili len tak, aj keby som neporušil žiadne pravidlá...
Vopred ďakujem za odpoveď.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Re: 000webhost - bezdôvodné zrušenie freehostingu

Príspevok od používateľa lowmanek »

Ak s nimi nie si spokojny, tak preco neprejdes k inym? (a ak aj sopkojny si, zrusenie tvojho freehostingu len tak "odveci" imo dovod je)
A myslim, ze mi ti tuto otazku nezodpovieme, mal by si skor kontaktovat kompetentnych ;)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Reverser napísal: Chystám sa totiž u nich prevádzkovať jednu webstránku a bol by som nerád, keby mi ju zrušili len tak, aj keby som neporušil žiadne pravidlá...
lowmanek: to nasvedcuje tomu, ze je tam regnuty a pouziva sluzby alebo sa len pyta na nas nazor a chce ich zacat pouzivat ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dnes sa da sahranicna domena zohnat za 5 eur a rocny mini hosting za nejakych 15 eur na rok. Nebolo by to lepsie?
Napísať odpoveď