Ako to tentokrat nepokazit ?
-
Peter_Retep
VIP
Re: Ako to tentokrat nepokazit ?
grim mas strasne uzkoprsy pohlad na vec...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale Peter...ja viem, že v BA pod pojmom krčma rozumiete to, čomu tu my hovoríme reštaurácia, alebo prinajhoršom pub...ale tu sa bavíme o nefalšovanom šenku s dymovou clonou tak silnou, že ňou asi svetlo neprenikne...
Ale prd sa o niecom takom bavime, ty si sa o tom zacal bavit sam so sebou. 
nechytajte sa tu za slovicka a nerieste krcmy 
Jasné že ju neber do Hostinca u smädného vlka v Hornom Moštenci, ale myslím že ak si sadnete do slušného podniku a dáš si pivo tak nič nepokazíš. Jedno, max. dve. Viac sa na prvé rande nehodí 
-
Peter_Retep
VIP
ja som si dal raz styri....a ked som tu babu nezvladol musel som si objednat aj borovicku
fakt ze zle to bolo
-
audiotrack
VIP
a potom ďalšia zástavka bude na verejné wc, lebo jedno max dve pivá sa budú pýtať von? Pivo rozhodne na prvé randy nepatrí. Potom, keď sa spoznáte, a uvidíš že jej to neprekáža, sama si občas dá alebo k jedlu a podobne, kľudne. Ale prvé rande a pivo nejde dokopy.
-
Peter_Retep
VIP
audio: ako to sa na prvom rande nebudem moct ist ani vysrat ked mi bude treba? lebo si naznacil ze vychcat sa ist nemozem keby som si dal pivo na prvom rande
Sa tu hadate o takych veciach
sak to je jednie ze nech si da co chce...
//autoeditácia príspevku (17 Mar 2013, 16:25)
Daj vediet ako si pokrocil potom
//autoeditácia príspevku (17 Mar 2013, 16:25)
Daj vediet ako si pokrocil potom
-
Peter_Retep
VIP
audio a este mi neda: ty si myslis ze baby nekadia, nechciju, neprdia, negrgaju? lebo neviem v akom vesmire moze rozhodnut rande to ci sa zastavim na verejnom wc...ako fakt niektore nazory su tu ako od dochodcov
-
Grim
Darca
...pozri, ty si môžeš prdieť a smrdieť ako chceš, ale my ostatní vieme čo sa nepatrí...
Neviem.. ja by som na prvé rande zvolil možno čajovňu, alebo nejaký normálny podnik, kde sa cítim dobre.
tu je potom problem ze niekto sa citi dobre v krčme.. 
a dalsia vec prve rande a pivo preco nie nevidim natom nic zle...
a dalsia vec prve rande a pivo preco nie nevidim natom nic zle...
tiež nechápem čo je na tom také hrozné ...aj keď ja by som zvolil pohár vínka radšej keď už piť 
suhlasim keby to sklzlo do chlastacky to je ine ale vino/pivo je v poho aj pre zariteho abstinenta.
Nie, nie jekompi napísal: vino/pivo je v poho aj pre zariteho abstinenta.
Haha chalani mňa bolí brucho od smiechu. Peťo a Audio vy ste blázni kašlite na to! A ty Dano máš perfektnú historku o prdení a pití na prvom rande! Haha
Neuveriteľné hlášky a ultimátne rady a prístupy na všetko. Zbožňujem tieto témy.
To s tým hajzlom ma dorazilo už fakt..neísť na hajzel, lebo to je "špinavé," nepiť pivo, lebo "ti bude smrdeť z papule.." prirodzenosť nadovšetko.
To s tým hajzlom ma dorazilo už fakt..neísť na hajzel, lebo to je "špinavé," nepiť pivo, lebo "ti bude smrdeť z papule.." prirodzenosť nadovšetko.
-
kabul
Expert
hoci som zanieteny pivar, dat si pivo na prvom rande nepokladam za najstastnejsi napad a pokial slecna nieje typ cloveka co ide radsej na pivo/kofolu, jak do kaviarne, vyhol bych sa aj takym "pivnym" podnikom
zas odskocit si na kadibudu je uplne normalne, v com nevidim nic zle
zas odskocit si na kadibudu je uplne normalne, v com nevidim nic zle
A to ste odkiaľ vzali, že pivo čapujú len po šenkoch piatej cenovej skupiny, kde sa váľajú ožrani po stoloch a pre dym nevidíš ani meter pred seba? To by skôr grim mohol zodpovedať.