PS3 + PC
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: PS3 + PC
Kedze ti zrejme ide o to aby si to zosietoval tak skor "internet a siete" ale este lepsie do kategorie "pomoc" a karmu si kludne nechaj pre niekoho ineho 
-
xH4wK
ved som ti dal jedine riesenie. ak teda nechces kupovat dlna server tak je jedina moznost dlna na windowse ako som spominal.
Prepojenie PS3 s PC som chcel brat ako navod na to, ako sparovat HD media player, ktory teraz uz mam, a hocijake ine zariadenie (NAS/PC) v sieti. Skusal som PS3 Media Server a TVersity, ale cez tieto programy mi to akosi neficalo. Jedine, co som spojazdnil, bol Windows Media Player 11 a jeho "kniznica medii". Musel som popri tom zrusit firewall. Kym si zozeniem nejaky lacny a pouzitelny NAS, tak by som to chcel cucat na HD media playeri prave z PC, ktory mam zapnuty skoro stale. Co viem, tak DLNA je nieco ako "konvertor", ktory posle "univerzalny" format videa do akehokolvek DLNA zariadenia, co sa mi nejako moc nepaci, kedze mam HD media player, ktory vyzera, ze prehra vsetko. Chcel by som obist WMP11 a zazdielat filmovy adresar na PC a cez LAN citat HD media playerom.
-
xH4wK
synology nas - skus na alze
mam to iste fici super.
zapnes pripojis na siet cez kabel nastavis a mozes tam davat filmy z pc a potom ich pozerat na ps3/tv
mam to iste fici super.
zapnes pripojis na siet cez kabel nastavis a mozes tam davat filmy z pc a potom ich pozerat na ps3/tv
Synology je na mna celkom drahe. Nasiel som nieco taketo:
http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
Za tu cenu celkom fajn, aj ked rychlosti su vraj nic moc.
Aky Synology model mas ty a ako si na tom s rychlostami uploadu z PC do NAS?
http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
Za tu cenu celkom fajn, aj ked rychlosti su vraj nic moc.
Aky Synology model mas ty a ako si na tom s rychlostami uploadu z PC do NAS?
Bolo by fajn, keby si napisal konkretny model. 50-80 MB/s cez siet?