Pomalý PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DJacustic
Amateur
Amateur

Pomalý PC

Príspevok od používateľa DJacustic »

čavte všetci, chcel by som sa vás spýtať ak sa lepšie vyznáte do PC ako ja, vyskytol sa mi taký problém. Po preinštalovaní Windows 7 Home Premium 64 bit OS (na rovnakú verziu) mi nejako padol výkon približne o 50% z celkového ... štart PC kým načíta pracovnú plochu trvá asi 2 až 3 minúty (PC má 4 jadrový procesor Intel Core, 4 GB RAM, 1 GB Grafika Nvidia Geforce GT 520 M) v PC okrem Windowsu, Skype, Google chrome nemám absolutne nič a všetko načitáva strašne pomaly, pred preinštalovaním išiel krásne rýchlo ako mal a to som mal na polovicu zaplnený HDD .. nevie niekto z vás čo mohlo po preinštalovaní také spomalenie ?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomalý PC

Príspevok od používateľa Grim »

...máš legálny Windows?...
DJacustic
Amateur
Amateur

no nie nemám ... ani predtým som nemal :D ja to robím tak že si vypnem aktualizácie pretože keď sa mi nasťahovali tak mi to tiež spomalilo .. momentálne nemám nič .. žiadne aktualizácie .. avšak už pri inštalácií samotného Windowsu bol problém s pomalým inštalovaním čo mi kedysi trvalo pol hodinky tak teraz 3 hodiny ... len samotný Win inštalácia.. a s tým časom to nepreháňam to je pravda .. mám to odstopované
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a nie je to jedna z tých Windows 7 Ultra Professional Ultimate Edition 3000?...
DJacustic
Amateur
Amateur

nie :D presne povedané mám Windows 7 Home Premium 64 bit
Napísať odpoveď