Prva bola PRETEC 16 gb .... po urcitej dobe zapisovania, nahlasila ze nemoze dalej zapisovat, chyba suboru, a podobne kravinky, v PC ju ani nenacitalo a doslova ju to zabilo. Pri reklamacke vratili peniaze, kupil som A-DATA 16 gb..... zapisanych nejakych 12 GB exla ako drak, load failed vsade, mrtva po naformatovani v PC mrtva docista
Tak som presiel na KINGSTON ogiro znackovu zo ziliny kupovanu 16 GB class 10 ...vydrzala tristvrte roka, dneska naobed EXLA a je s nou amen !!!
Vsetky karty pouzivane v mobile samsung galaxy S2, telefon mi ani nepada ani nic vynimocneho sa nedeje, v puzdre je stale. Priznam sa zapisovani a citani z karty je kazdodenne mnoho, moj telefon sluszi ako prezentacia mojho zivota za poslednych par rokov, bolo tam niekolko tisic fotiek, a niekedy davnejsie aj niekolko desiatok tisic obrazkov (zbrane a technika) v podstate vacsinu mojho telefonu tvoria fotky a videa. tisice fotiek.
Nejaka rada do kupy dalsej karty popripade znacky???
EXLA dalsia pam. karta
Re: EXLA dalsia pam. karta
mozno ti neje*e karta samotna, ale citacka v telefone., to mne spravilo na citacke kariet v notebooku... kazdu co som tam vlozil poskodilo...
To je tiez moznost, mne pavilion spalil dva memorysticky a jednu MMC. Ale asi to nemusi spalit hned, evidentne to moze to k*rvit pomaly. To by musela byt riadna nahoda aby si mal vsetko vadne kusy. Prestuduj si co tam ma byt a zmeraj.
Alebo mas fakt 5x silnejsiu premavku ako predpokladal vyrobca.
-
qwerty-xyz
ako myslis zmerat ? ... rsp ako zistim ze citacka v mobile kartu nekurvi ked sa zda ze funguje ? aj ked to po case odpili ?