Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Aky mate nazor, Galaxy Nexus alebo Nexus 4? Stoji Nexus 4 za tych cca 110 eur viac?
nexus 4 ide po 340-400€ dovoz bez zaruky... resp ak si v UK tak 300 so zarukou
-
Fabo
Hardcore addict
Keby som bol v UK, nebavim sa o eurach 
Sedivku nechcem. Zaroven sa bavime o 16GB verziach, tzn cena vychadza okolo 330 Galaxy Nexus a 440 Nexus 4.
Sedivku nechcem. Zaroven sa bavime o 16GB verziach, tzn cena vychadza okolo 330 Galaxy Nexus a 440 Nexus 4.
prepac, ja som tvoju otazku precital zle apochopil som ju ze ci nexus 4 stoji 110€
jasne oplati sa priplatit, HW je uz uplne niekde inde, takisto aj podpora do buducna lepsia...
jasne oplati sa priplatit, HW je uz uplne niekde inde, takisto aj podpora do buducna lepsia...
-
DeadWalker
Light Expert
Ja bielu, ale len preto, že už je podľa mňa všade okolo dosť tmavých fonov.vauxhall napísal:
no a ktoru ty navrhujes ?
-
Fabo
Hardcore addict
Inak ked uz to tu riesim, nevie niekto ci by sa dal niekde v Kosiciach vyskusat Nexus 4? Drzal som v ruke GN a prislo mi to trochu take moc plastikove...
-
DeadWalker
Light Expert
Som ho zazrel vo voľakom bežnom elektre, nvm či nie elektrowolrd, tak ak také je v KE...
-
Fabo
Hardcore addict
Electroworld to nemaju, aspon podla svojej stranky. Mozno Alza? Neviem ci ma v BA aj showroom, ale v KE len vydajnu.
Galaxy S2 vs galaxy S3 mini co by ste poradili a preco dakujem
Do s2 si vies dat 4.1 android aj s nature ux a touchvizom ako je v s3 (a s3 mini) takze sa rozhodni podla vzhladu, mne sa viac paci s2
je to sice starsi fon ale urcite to nieje nic do stareho zeleza.
-
Supersonic
Light Professional
Dneska Telekom zaradil do ponuky NEXUS 4 len cena je trocha vyssia 479,00 € bez paušalu...Fabo napísal:Keby som bol v UK, nebavim sa o eurach
Zaujímavá je táto cenová politika Telekomu. Raz ponúkajú telefóny za výhodné ceny a raz predražia aj o 100€. Napríklad ja som kupoval moju Xperiu Neo v Telekom keďže ju ponúkali za 279€, kým na internete bol od 350€.
-
Supersonic
Light Professional
ja som tiez kupoval moje Neo podobne ako ty
este som obehal pre istotu aj o2 aj orange a vsade bol po 349 len v Telekome 279..ale to chodilo strasne vela ludi kupovat a potom ich bez paušalu nechceli ani predavat...
ale tak niektore telefony sa fakt oplatia kupit v telekome za plnu cenu niekedy su tam lacnejsie ako je najlacnejsia cena na nete 
-
Fabo
Hardcore addict
Hej zistil som. Aby som pravdu povedal bol som v T-come kvoli niecomu inemu ale vzal som si aj cennik telefonov. Este som si zanadaval s predajkynou na to, ze ziaden nas operator Nexus 4 nema, a potom ked som si prezeral cennik tak som si ho vsimol.... 
Pre mna by bol za 359, kedze pravdepodobne budem brat minimalne Podla seba Naj 3, ale rozmyslam ci nevziat Happy M alebo Happy L (pripadne Podla seba Naj 5) kedze tam to vychadza lacnejsie a pausal pravdepodobne vyuzijem hoci je o cosi drahsi.
Pre mna by bol za 359, kedze pravdepodobne budem brat minimalne Podla seba Naj 3, ale rozmyslam ci nevziat Happy M alebo Happy L (pripadne Podla seba Naj 5) kedze tam to vychadza lacnejsie a pausal pravdepodobne vyuzijem hoci je o cosi drahsi.
-
DeadWalker
Light Expert
Asi S2. Neviem, mne príde, že S3 mini má s radou Galaxy S spoločné len meno, inak je to taký..nedonosenec.vauxhall napísal:Galaxy S2 vs galaxy S3 mini co by ste poradili a preco dakujem
-
Arkaz
Addict
Rozmyslam nad Samsungom Galaxy Note 1, Xperia S alebo Xperia T ? Ktory z tychto yb ste poradili ? Najprv som pevne chcel note no trochu sa obavam tej velkosti. Ak by predsa len daco mensie ktory z xperii je vykonejsi ? popripade kvalitnejsi ? na S-ku sa stazovali na tu spodnu bradu a tlacidla. Co poviete ?
mal som sko a problem s bradou ani tlacidlami som nemal, podla mna skvely fon ... Xperia T ma novsi typ CPU ale vykonovo budu zhruba rovnake ... ak by som si vyberal medzi nimi dvoma tak asi iba z hladiska designu ( + Tcko ma SW tlacitka a S ma "HW" kapacitne)
-
Fabo
Hardcore addict
chjo... este rano mali 10+ kusov na sklade... teraz idem objednat, a uz neni 
-
vladenko007
VIP
Arkaz
http://www.alza.sk/porovnani.htm?c=RO20 ... g1;RS155k2;
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2013, 12:16)
Pre Note sú len 2 výhody baterka (výdrž) a veľkosť displeja. (oproti Sony S a T) samozrejme ten displej môže byť pre niekoho aj nevýhoda. Čo sa týka výkonu jednoznačne SONY. T je o chlp výkonnejší od S
http://www.alza.sk/porovnani.htm?c=RO20 ... g1;RS155k2;
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2013, 12:16)
Pre Note sú len 2 výhody baterka (výdrž) a veľkosť displeja. (oproti Sony S a T) samozrejme ten displej môže byť pre niekoho aj nevýhoda. Čo sa týka výkonu jednoznačne SONY. T je o chlp výkonnejší od S
-
Arkaz
Addict
No bol som rozhodnuty pre note 1 kvoli cena ale ked som na gsmarene videl battery test s vydrzou pri prehliadani internetu 3,5h tak to veru nie. Zaro taky note 2 uvadza takmer 9h. Tak mam 2 moznosti. Bud kupit MT v cene cca 250€ a este ine veci alebo len drahsi MT s rozpoctom okolo 500€. V tej lacnejsej kategorii pripada do uvahy ten note 1 nakolko v cene na bazosi okolo 250€ nic nieje. S2,s3 a htc one x nechcem. Vo vyssej cenovej kategorii su kandidati note 2 , nexus 4 alebo xperia z. Pri note 2 zase ta velkost ma robi nerozhodnym. Ak by som note 2 vyradil tak medzi nexus 4 a xperia z sa velmi neviem rozhodnut. Pri nexuse sa mi nepaci ze aj ked ma 4,7 lcd tak ma dole SW tlacidla a xize zmensi to displej na cca 4,5. Pri xperii detto no ma 5 palec. Ale zasw aj cenovka tam je ina. Btw pozeral som sa aky hw maju nexus a xperia a maju totozny HW? Oktem displeja a microsd podpory? Ktory tych 2 brat? Ach preco som tak nerozhodny