Ako to tentokrat nepokazit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kabul
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako to tentokrat nepokazit ?

Príspevok od používateľa kabul »

nejde o to, kde vsade ho capuju, ale nepride mi vyhodne dat za pivo >2 eura len preto, ze chcem pivo a chcem ist do luxusnejsieho miesta

mam pocit, ze poniektori sa tu tych kaviarni boja
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

hughito -pretože jeden užívateľ tu doslova spomínal, že má ísť do "krčmy" a dať si pivo...takže nejde o to, kde všade ho čapujú, ale že dotyčný mu radil zobrať ju pomaly do nahoršieho pajzlu, ktorý nájde...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Inak...nie je pivo ako pivo a krcma ako krcma...
Ak ste z BA urcite poznate Cierneho Psa...tam chodia pary aj na pivo ( Bernard) alebo si daju len tak caj.
Nemyslim si, ze pivo je zly napad,ak sa zvoli spravna knajpa. :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Grim napísal:hughito -pretože jeden užívateľ tu doslova spomínal, že má ísť do "krčmy" a dať si pivo...takže nejde o to, kde všade ho čapujú, ale že dotyčný mu radil zobrať ju pomaly do nahoršieho pajzlu, ktorý nájde...
Pochybujem, že to tak myslel. :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...keby to tak nemyslel, napísal by podnik, alebo pub...šenk a krčma, to je tá najhoršia kategória...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zacnem si asi robit statistiku ci zaberaju rady ktore tu tymto uzivatelom davate...lebo jednoducho neverim ze ci si dam pivo ma nejaky zasadny vplvy na priebeh a samotne ukoncenie stretnutia/rande/whatever...

ad 1: vysvetli mi niekto konecne co je ku*va zle na pive na rande? okrem mindzovin ako smrad z papule (to fakt nemate zuvacky???) pripadne ataku na vas mocovy mechur....a opovazte sa mi napisat odpoved v style: "nepatri sa to".
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ak už strašne nedokážeš odolať, pivo by som akceptoval, ale nie v krčme...a riskuješ, že sa to tvojmu objektu nebude páčiť, či už z morálneho hľadiska (nemá rada napr. alkoholikov a ty si už na prvom rande šupneš pivo), alebo jej jednoducho vadí ten smrad z papule...a ty mi nehovor, že to skrotíš jednou žuvačkou...
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

nerieste to tu uz :D

este jedna vec, je podla vas dobry napad ist na taketo prve stretko ku babe na byt ? :D Akoze viem co vas asi napadne, ale nie je ten typ podla mna, co by nato isiel takto. Ide o to, ze ma gitaru, ja viem hrat kus na gitaru ... a tak, by som ju kus naucil :) Ale mi pride divne ist hned na prve taketo osobne stretko ku nej, asi by som sa necitil velmi vo svojej kozi.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

grim: takze ak si dam vino je to v pohode? a ak babe vadi ze si dam pivo tak s nou nestracam cas...btw: preco mas pocit ze baby si vodim do senku? :D

daniel: chod k nej...imho ja by som to bral ako pozvanku na suk ale to som ja :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale ja som vždy a stále narážal na to "pivo v krčme" čo tu niekto písal...pivo by som si na rande osobne nedal a ani by som ho neodporučil, ale keď si ho dáš, tak to je tvoja vec...a ak si dáš víno tak je to v pohode...ale v normálnom podniku...nie v krčme, kde ti to nalejú do dvojdecáku na kofolu z krabice...
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Peter_Retep napísal: daniel: chod k nej...imho ja by som to bral ako pozvanku na suk ale to som ja :)
akoze aj mna to napadlo, ale nevyzera na ten typ, zda sa mi byt take prilis slusne dievca
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...choď k nej...nie tak ako by išiel Peter so "vztýčenou zástavou"...byde vidieť že sa nehanbíš, zahráte si na gitare, pokecáte, máte svoje súkromie, takže určite by som išiel...
hughito
Redeemer
Redeemer

daniel10 napísal:nerieste to tu uz :D

este jedna vec, je podla vas dobry napad ist na taketo prve stretko ku babe na byt ? :D Akoze viem co vas asi napadne, ale nie je ten typ podla mna, co by nato isiel takto. Ide o to, ze ma gitaru, ja viem hrat kus na gitaru ... a tak, by som ju kus naucil :) Ale mi pride divne ist hned na prve taketo osobne stretko ku nej, asi by som sa necitil velmi vo svojej kozi.
Kus (strašné slovo) naučil hrať na gitaru..takto som vznikol ja, práve pri takomto učení sa na gitaru, takže pozor na to. :lol:

grim: Možno to nazval krčma, ale sotva tým myslel nejaké pohostinstvo 4.cenovej. Ja napr. slovo krčma ani nepoužívam, tak neviem presne s čím si to mám asociovať. Preferujem slovo šenk. :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Určite choď na ten byt.Ty jej zahráš na gitare a ona tebe na fujare :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Zober k nej nejaky 6pack, lepsie si zaspievate pri gitare.
hughito
Redeemer
Redeemer

A skôr s tým hraním a spievaním aj skončíte a prejdete na zaujímavejšie hranie.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

fuha, kym niesu medzi nimi dvozmyselne narazky (ci uz cez net, alebo nazivo) tak by som pozvanie do bytu urcite definovala nevinne, si jej sympaticky, chce sa naucit hrat (resp. stravit s tebou chvilku osamote, dat ti pocitit ze vies cosi co ona nie). Kolko mate vlastne rokov obaja ? anyway, prechadzka so psom v neutralnom prostredi znie na prve stretnutie lepsie...mozes kedykolvek odist, ak by to nevyslo.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

nie su dvojzmyselne narazky a tiez si myslim, ze sa chce naucit hrat a bolo by jej mozno prijemne keby som ju to ucil ja ... dohodli sme sa, ze buduci tyzden by sme niekam skocili, ale na prechadzku to nevyzera kedze pocasie trochu strajkuje ... ale k nej asi nepojdem, radsej niekam von prvykrat

mame 21 rokov
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Choď k nej. Ja som šiel raz takto k jednej slečne, ktorú som poznal dokopy asi 3 dni a nedopadlo to vôbec zle ;-) A to sme obaja len tie najčistejšie úmysly.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

danodrevo napísal:Choď k nej. Ja som šiel raz takto k jednej slečne, ktorú som poznal dokopy asi 3 dni a nedopadlo to vôbec zle ;-) A to sme obaja len tie najčistejšie úmysly.
Takze ste mali jednorazovy sex?
Napísať odpoveď