Dobrí vs. Zlí chlapci
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dobrí vs. Zlí chlapci
no ja neviem ako vy, ale ja nedokazem klamat...podla mna skor ci neskor sa zamotate do vlastnych lzi a potknete sa...
asi som naivna ale mali by sme si hovorit pravdu za kazdych okolnosti, ja to tak robim a ocakavam to aj na oplatku.
asi som naivna ale mali by sme si hovorit pravdu za kazdych okolnosti, ja to tak robim a ocakavam to aj na oplatku.
-
axxis
Addict
ani nie, ako tu uz povedal niekto predo mnou je skoro presne naopak.bindo011 napísal:Avšak muž je už od prírody automaticky stavaný do pozície vodcu interakcie muž - žena, preto záleží hlavne na mužovi, akým smerom sa bude všetko vyvíjať.
Sme cicavce a nejake instinkty ako aj vzorce socialneho chovania mame stale v sebe ci sa nam to paci alebo nie. A vec sa uz ma raz tak, ze samce mozu behat a tr*kat partnerky kolko sa im zapaci zatial co samice ked sa na nieco take odhodlaju tak su vyradene z hry na pomerne dlhe obdobie. Preto je na dobrej voli samice aby si vybrala toho kto jej najviac vyhovuje (ake charakteristiky taky partner ma teraz uplne postavne stranou, to ci niekoho postavi na vyssiu priecku jeho skvely vyzor alebo viera v boha je generalne bezpredmetne).
A samci...ak nieco chcu musia dokazat svoje kvality ci uz je to najfarebnejsi chvost, najsmradlavejsie pyzmo alebo uhladene vystupovanie. Konecna volba je zvycajne na zenskej strane a ked sa dostanete mimo tych par vyvolenych tak holt smola. Tak funguje zivot
nas pritahuju "muzi", nie chlapci
a sympaticky, sak? 
Inteligentní, však?bucuresti napísal:a sympaticky, sak?
To je postoj tých, ktorí ženu nezbalia. Tí čo sa neboja, oslovujú a smerujú konverzáciu majú úspechy, či sa ti to už páči alebo nie.axxis napísal:ani nie, ako tu uz povedal niekto predo mnou je skoro presne naopak.
-
axxis
Addict
ani niebindo011 napísal: To je postoj tých, ktorí ženu nezbalia.
a to sa nejako vylucuje s tym co som napisal? ja som nepovedal, ze ked niekoho oslovis tak automaticky vyfailujes. ja som napisal, ze dotycna si vyberie toho najlepsieho (alebo presnejsie jej najviac vyhovujuceho) + plus ak nedosahujes iste kriteria tak si Ta nevyberie ani ked si jediny napadnik aj keby si na nu odcitoval celu The game a za chrbtom Ti qwerty maval uterakom- ci sa Ti to paci alebo nie.bindo011 napísal:Tí čo sa neboja, oslovujú a smerujú konverzáciu majú úspechy, či sa ti to už páči alebo nie.
No veď áno Axis, žene musíš byť sympatický aby vznikol medzi vami vzťah. Inak si u nej skončil. Hovorím tu o tom, že ak si spoločenský, nezávislý, ambiciózny, sebavedomý a príliš si nerobíš hlavu z toho, ako ťa vidí, vieš zvýšiť šance aj u takej ženy, ktorá by nechcela muža, ktorý prezentuje práve opačné hodnoty a je looser. Chápeš, nekúpiš si telefón v T-mobile, keď v Orange majú lepší mobil za tú istú cenu.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2013, 20:14)
V podstate hovoríme obaja o tom istom, že pokiaľ nie si najlepší zo všetkých mužov, ktorí o ňu javia záujem, je jasné, že si ťa nevyberie. Samozrejme na osobnosti sa dá pracovať a tieto nedostatky sa dajú vylepšiť.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2013, 20:14)
V podstate hovoríme obaja o tom istom, že pokiaľ nie si najlepší zo všetkých mužov, ktorí o ňu javia záujem, je jasné, že si ťa nevyberie. Samozrejme na osobnosti sa dá pracovať a tieto nedostatky sa dajú vylepšiť.
Toje aj dovod ppreco na svete su vojny ked zeny viac spavaju s tymi zlymi chlapcami preto sa rodia dalsie deti z ktorych vyrastu dalsi zli chlapci keby zeny odrazu zacnu spavat s tymi ktory by ani muche neublizili potom mozme pomyslat o celosvetovom mieri 
-
lowmanek
Light Professional
A keby si svoje myslienkove pochody radsej nechal v hlave, prispelo by to k celosvetovo mensej dr*nutosti 
Stupidita sa stáva nebezpečnou v momente, keď sa začne brať vážne.
Famine je dobre mimo! Mimo reality a mimo rozumneho nazoru.
dobri: flexibilni, ustretovi, oddani, nekonfliktni vo vztahu, vztah k detom, starost o domacnost - vhodni na dlhodoby vztahDeepFtw napísal:Ahojte dámy...
Pri jednej debate nám vyskočila zaujímavá otázka, na ktorú by som rád vedel odpoveď od vás!
Prečo vás priťahujú zlí a prečo dobrí chlapci? Ktorého by ste si vy vybrali a prečo?
zli: dokazu lepsie obranit zenu, lepsie sa presadia v spolocnosti/zamestnani, posobia racionalne a slobodne - vhodni na dobrodruzstvo
Pri dobrom chalanovi dokazem prejavit svoje city, zleho beriem ako konkurenciu (nie som na dobrodruzstva:)) - u mna vyhravaju dobri