Ako sa uliať zo skoly
Re: Ako sa uliať zo skoly
Ale iba raz. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
jediný problém 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale do skoly uz nemusis ist vobec. Nikdy. 
To sa na pitve zisti, staci si pichnut konsku davku inzulinu do vlasov. Je to nepriestrelna ospravedlnenka. 
ked uz takto, tak to sa potom treba dobre zhú
liť a u lekára povedať že malátnosť, podráždené oči.... 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to už radšej vymeniť ospravedlnenku za jointa
alebo zroliť do ospravedlnenky 
-
martinez13
Light Professional
spolužiak sa dal minule vypísať u cudzej doktorky za 4 alebo 5€ na týždeň, a zase mojej keď prídem a poviem že mi je zle, atď tak ma vypíše tiež na týždeň.. myslím že uliať sa nie je v dnešnej dobe problém.. extrém je už keď po triede koluje jedno razítko
alebo také drobnosti ako prekopírované meškanky od dochádzajúcich
ja osobne nevymeškávam moc, pretože som sa poučil.. všetko ma dobehlo a tak to aj potom vypadalo.. vynechám hodinu teorie transformátorov a potom človek nevie ani čo je rozptyl, a takéto predmety mám každý deň, čiže sa to neoplatí u mňa..
ja osobne nevymeškávam moc, pretože som sa poučil.. všetko ma dobehlo a tak to aj potom vypadalo.. vynechám hodinu teorie transformátorov a potom človek nevie ani čo je rozptyl, a takéto predmety mám každý deň, čiže sa to neoplatí u mňa..
-
DeadWalker
Light Expert
Ale je fajn, že ešte niekto dnes rieši pečiatky a ospravedlnenky, ešte to nie je anarchia tým pádom. 
Najlepšie je mať dobrý vzťah s doktorom/kou. Ja som napr. prakticky vždy simuloval, keď som k nej šiel, ale často ma chcela vypisovať na týždeň, ale ja som povedal, že to je moc a že max. 2-3 dni kvôli škole (hlavne som takto vynechával písomky z MAT). Tak ma tak mala zapamätaného a potom keď som chcel napr. týždenné voľno pred maturitami, tak som prišiel a na rovinu jej to povedal - bez problémov. 
Nechcem moralizovať, ale otázka je k čomu to vedie?
Inými slovami je to len výchova k obchádzaniu zákonov v budúcnosti.
Inými slovami je to len výchova k obchádzaniu zákonov v budúcnosti.
Presne tak. Dnes vymeškám písomku z Fyziky, zajtra nebudem platiť dane a pozajtra prepadnem benzínku.
Občasné ulievanie sa v škole je úplne v poriadku, nie je na tom nič zlé.
Občasné ulievanie sa v škole je úplne v poriadku, nie je na tom nič zlé.
co presne je na blicovani teda dobre?
Lepší prospech ? (u mňa to nebol teda tento prípad) ale mal som dosť kamarátov, čo blicli, pretože sme mali napr v jeden deň 2-3 ťažšie písomky. OK, ja som skončil pri kofole, ... ale mal som takých, aj poznám, čo idú rovno domov alebo doma ostanú a učia sa... alebo deň pred písomkou vedel kamarát blicnúť napr poslednú dvojhodinovku telesnej/labákov, len aby mal viac času na učenie 
OMG moralizovanie.
Je to v záujme prospechu v škole. A inak už sa chystám na ten prepad benzínky.
Je to v záujme prospechu v škole. A inak už sa chystám na ten prepad benzínky.
To nevidite v hensymovom poste tie tagy <irony>...</irony> 
//lubenecko: ja na hughita a pinca
//lubenecko: ja na hughita a pinca
Ja som skôr reagoval na Beardieho otázku
Samozrejme to bolo myslené ironicky, keď už nie samotný prvý riadok, tak po tom druhom to muselo cvaknúť každému.
Presne tak, keď idem "poza", tak je to väčšinou o udržaní prospechu. Potom sa to doučím, dopíšem písomky a dopadnem lepšie. Na ospravedlnené hodiny ti nikto nehladí, aj tak ich nebýva nejak extra veľa. Stalo sa ale aj, že som nešiel preto, že som sa ráno zobudil v neskutočnej únave, prakticky bez spánku a deň pred tým žiaden oddych. Tiež sa stalo, že sme sa napríklad dohodli partia, že ideme v Piatok na lyžovačku, tak sme nešli do školy, a stalo sa tiež, že sme išli na triednu chatu, tak sme proste celá trieda neprišli do školy. Ospr. si vybavil každý sám za seba, a nebol problém. Ešte raz, nevidím na tom nič zlé, pokiaľ nechýbaš vyslovene stále, mám aj takého spolužiaka. To je podľa mňa na hlavu, a koniec koncov, hlúpe, a sťažuje to situácie.
Presne tak, keď idem "poza", tak je to väčšinou o udržaní prospechu. Potom sa to doučím, dopíšem písomky a dopadnem lepšie. Na ospravedlnené hodiny ti nikto nehladí, aj tak ich nebýva nejak extra veľa. Stalo sa ale aj, že som nešiel preto, že som sa ráno zobudil v neskutočnej únave, prakticky bez spánku a deň pred tým žiaden oddych. Tiež sa stalo, že sme sa napríklad dohodli partia, že ideme v Piatok na lyžovačku, tak sme nešli do školy, a stalo sa tiež, že sme išli na triednu chatu, tak sme proste celá trieda neprišli do školy. Ospr. si vybavil každý sám za seba, a nebol problém. Ešte raz, nevidím na tom nič zlé, pokiaľ nechýbaš vyslovene stále, mám aj takého spolužiaka. To je podľa mňa na hlavu, a koniec koncov, hlúpe, a sťažuje to situácie.
Ja poviem iba za seba, do skoly som viac nechodil ako chodil. Vsetko co v zivote vyuzivam som sa naucil aj tak sam, v skole som sa hned po velkej nasobilke a vybranych slovach nenaucil nic uzitocne.
Tod moj pohlad.
Tod moj pohlad.