Kupa cinskej repliky GALAXY NOTE 2

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mani
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Kupa cinskej repliky GALAXY NOTE 2

Príspevok od používateľa Mani »

manisvk napísal:Ahojte. Rozhodol som sa kupit novy mobil. Ak som tak pozeral, tak som si cekol aj nejake cinske stranky. Je mi jasne ze lacne cinske napodobeniny su nanic. Ale po dlhom hladani som dospel k http://www.chinaecarts.com/samsung-gala ... -2802.html. Nepripada mi to ako nejkay lacny solavy fejk. GPU ma rovnaku ako original NOTE2 t.j MALI 400MPakurat procesor ma novy MTK 6589 QC 1.6GHZ ktory je od firmy MediaTek a je vyrabany 28nm procesom tusim, takze HW by osm sa teda nemal bat ze nieco odide hned. Ram je pouzita rovnaka ako u originalu 2GB. Dokonca cele balenie + baterka do mobilu je presne rovnaka ako je aj ORIGINAL. TU video z unboxingu Vsetko prislusenstvo vratane krabice je take u originalu. Takze myslite ze to mozem kludne kupit ? Btw. je tam este aj rocna garantovana zaruka a vratenie penazi do niekolkych dni v pripade nespokojnosti. Patri ten eshop k jednym z najoverenejsich. Takze mozem ist do toho ? Dakujem za postrehy/rady.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa cinskej repliky GALAXY NOTE 2

Príspevok od používateľa hojko »

Bud na ten telefon mas alebo nemas. Ak na to nemas, tak si kup nieco normalne a overene, nie cinsku napodobeninu o ktorych sa na nete pise toho neurekom.
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Niesom ochotny vyhodit 700€ za NOTE 2 tu unas. Beriem tak, ze za 250€ mam sice kopiu ktoru ani nejde poriadne rozoznat a ma vykon mobilu za 400€ + . Dal som to sem aby som sa spytal ka skusenosti a kvalitu.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

a ako to budes reklamovat ked to nahodou nepojde? alebo sa to pokazi?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Forsaken
alebo horsie, kde to da opravit :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak horsie ani nie... oprava elektra - je kadetade, ale ten technik si pekne vyrata za kolko sa mu to oplati opravovat - ak sa to vobec bude dat opravit.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

pochybujem ze to niekde budu opravovat...ho s nim poslu do prdele

//potvrdene u kamosky co robi v jednom servise...dotycnim rovno ukazu dvere :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Som pozeral ten mobil na YT, vyzerá ešte viac pateticky ako originál Note II. Určite sa tomu vyhni. A rozliško je len 960 x 560 na 5,4" to máš krásne veľké pixle. Tam dali v tom videu real specs. Tak isto video dáva len hd ready a iné "srandičky"...
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Pozeral si videa presne na repliku tuto http://www.chinaecarts.com/samsung-gala ... -2802.html a od uzivatela chinaecarts ? Lebo mas hodne vela replik, ale len tato sa mi zdala najnormalnejsia ktoru som udal hore.
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

vziadnom pripade by som nieco taketo nekupil ... urci si cenovy strop a ci checs fon alebo tablet a najdi za tu cenu nieco normalne ... toto moze na papieri vyzerat OK, ale spracovanie a nulova podpora (ci uz oficial alebo komunita) hovori proti ... ako keby to bolo 50€ no ok, pokus... ale dat 250€ za nieco cim si nemozes byt isty ? asi len blazon
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Potom este pripada do uvahy http://www.chinaecarts.com/goophone-i5- ... -3141.html goophone i5. Ten je viac aj overeny, mate aj SK/CZ recenzie ... ale ak uz aj toto bude krok do rokliny, tak asi budem hladat nieco ako ONE S na bazosi :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Prečo za každú cenu musíš mať nejakú repliku? Ako už hojku písal, ak na taký mobil nemáš, tak si to nekupuj, nemusíš mať všetko za každú cenu ..
Prídeš si sem pre radu, ľudia ťa odhovárajú no ty si aj tak robíš podla seba ..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ked uz cinu tak z http://www.mixeshop.com alebo http://www.pandawill.com .. to su aspon overene stranky..
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ako neviem, kamos si kupil repliku iphonu a je to rychle, spracovanie super, display dobry, pokial mi nepovedal ze to neni origos by som to nezistil
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Ako co sa tyka toho, ze to co pisu vraj neamju vo fonoch neverim. Firma goophone ktora sa "preslavila" svojou replikou iphonu 5 ktora je najlepsia an trhu a ludia si to chvalia tak zverejnila ze spravi repliku na S4 a zverejnili "To keep costs low but performance high the GooPhone i4 is said to use a quad-core MT6589 processor, 2GB RAM, 5-inch 1080 display and 13 mega-pixel rear camera!" takze cena okolo 210€ +- a tento vykon. Otazne je spracovanie a reklamacie.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

mal som už v rukách plno replík telefónov a tabletov a kým je to vypnuté tak to vyzerá pekne potom si všimneš lacný čínsky ''blesk'' (led diodku), zapneš ho a katastrofa, display nekvalitný, pixely obrovské, neuveriteľne pomalý, takmer nový a už mŕtve miesta na obrazovke, nevidel som jedninú repliku, ktorá by sa aspoň trošku podobala originálu, dokonca je aj slabšia ako predchodca originálu, za tie peniaze to neber, ja by som to nezobral ani cenu poštovného z číny
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Nakoniec som sa rozhodol asi na http://www.levnesmartphony.cz/cs/149-ne ... cerny.html. Je to original znacka, myslim to tak ze ziadna replika ineho typu. Ludia si to vynachvaluju, je na tom CZ eshope zaruka rok tak ze ked sa nieco nahodou pokazi vymenia kus za kus bezplatne a cez nich. Mobil ma 4 jadro Samsung Exynos4412 1.4GHz Quad Core a GPU mali 400MP , 1GB ram ... podpora jazykov vsetkych HD displey (1280x720) + Gorilla Glass 2 a pogumovany zadny kryt. Ake mate nan nazory ?
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Co radsej 50€ nepriplatis a kúpiš u nas Huawei Honor 2 na mp3.sk je za 297€....tiez ma 4-jadro, 4, 5" HD displej, stereo reproduktor, vynikajuci fotoaparát, takmer cisty android. Budes mat aj 2r. zaruku u overeneho predajcu
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

resp za 300 sa da zohnat LG 4X HD, mam ho a som s nim plne spokojny ( aj ked nexus 4 ktory som planoval by bol asi lepsi :D )
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

repliky nikdy :smt018
Napísať odpoveď