vymena baterie v kluci
vymena baterie v kluci
Mam slabu baterku v kluci co ma aj dialkove ovladanie. funguje ale musim viac krat stlacat a silno. tak som skusil rozobrat kluc aby som zistil aka baterka tam ide. vlozil naspat a teraz s tym klucom uz neotvorim vobec. treba ho nejako naprogramovat alebo co ? nastastie mam druhy rezervny kluc
jedna sa o auto nisan almera n16 .
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: vymena baterie v kluci
Vacsinou musis kluc znovu sparovat. Na mojom Peugeote sa to robi tym, ze strcis kluc do zapalovania, otocis to 2 polohy (alebo 1? ta kde nestartujes) a na par sekund stlacis tlacidlo odomykania na kluci.
Skus pozriet papiere k autu, musi tam byt ako na to.
Skus pozriet papiere k autu, musi tam byt ako na to.
ok diky. nieco take som nasiel ze aj na opli sa to tak robi tak to vyskusam. najprv ale musim kupit tu novu baterku a potom to vyskusam, a skusim pozriet aj do knihy to ma nenapadlo
-
Michaelo
Hardcore addict
To jo, ale pokus sa ju vymenit co najskor. U nas to dalal mama vymenit do obchodu, kde to asi nevymenil dost rychlo a uz nejako nepomohlo ani to opatovne sparovanie s autom 
Kluc sa musi dat sparovat niekde do predajne Peugeotu.
Kluc sa musi dat sparovat niekde do predajne Peugeotu.
A nezalozil si ju naopak ? Tiez som menil baterky v kadejakych klucoch, ale parovat sa nemusel ani jeden.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako hovorim, ja som ju nezakladal, ale skontroloval som ju a bateria je zlozena spravne, hold dialkove na nom nefunguje.
Zalezi od dialkoveho a pouziteho cipu. Niekde treba dat novu baterku do pol minuty, niekde do par minut a niekde je to uplne jedno.
Ja som mal podobny problem na DO, myslel som si, ze chyba je v slabej baterke, tak som ju vymenil za novu. Problem sa ale neodstranil. Chyba bude pravdepodobne v plosnom spoji. Hlavicka toho SMD spinaca je uz dost zosuchana a ten kontakt uz nie je dobry.
-
Yos
Professional
TIez som mal taky problem, ze som dal novu baterku a vobec to nereagovalo. Tak som sa zmieril stym, ze to uz nikdy nepojde, ale znamy prisiel s takou vecou, ze kluc dal do zapalovania, otocil stym asi 5-7x, pricom ho tam nechal nejaku dobu a islo to. Jednalo sa o Ford
-
Michaelo
Hardcore addict
Prave pri mne bola mama a povedala mi ze kluc funguje, ALE, mily pan predavac v obchode kde kupila baterku, jej ju zalozil opacne a zalepil 
Tak v Peugeote jej ho rozlepili, otocili baterku, spravili postup co som pisal vyssie a uz ide
Hold, vediet ze je to tym, tak ho otvorim aj ja, ale bol zalepeny, tak sa mi nechcelo ho rozoberat 
Takze ponaucenie: Nikdy nedavaj vymienat baterku cudzim ludom
Tak v Peugeote jej ho rozlepili, otocili baterku, spravili postup co som pisal vyssie a uz ide
Takze ponaucenie: Nikdy nedavaj vymienat baterku cudzim ludom
Tak trvalo to dlhsie ako minutku keďže som len obzeral akú baterku mam kupit.baterka vymenena ale central nefunguje .. skúšal som dat kľúč do polohy 2 postlacat ale nic sa nedialo.naštartoval som.s ním v pohode. A v serviske je napisane rozoberte kľúč vymente baterku a zlozte. To je vsetko. Do dverí ho nemam skusit strcit? Dat dole ten kryt a tak.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie, malo by to byť v centrále, otočiť a držať 10 sekúnd tlačidlo na zamkutie/odomknutie.
Ale nemusí to fungovať na tvojom aute.
Ale nemusí to fungovať na tvojom aute.
Tak nefunguje. Jedine potom ostáva do servisu nissanu 
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm, no mozno to maju tak, ze to musia spravit oni v servise 
tak uz som to spraoval. trosku zlozitejsi navod maju nissani ale fungovalo to. trebalo prepnut 6 x po sebe klucom s polohy 0 do polohy 1 a potom odomknut. takze problem vyrieseny