Čo vymeniť na tomto PC-(sekanie pri hraní)
Re: Čo vymeniť na tomto PC-(sekanie pri hraní)
tak daš latter a daš po inštalacii,ale najdi si preistotu par keyov, napiš na papier a je to vybavene
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Naco keye ked mas aktivatory? Ale o tomto by sa na Hojkovi nemalo bavit.
Ak si mal ten predošlý WIN originálny tak sa s neho dá vytiahnuť registračné cislo a použiť v 64-bitovej verzii nie? Vytiahnuť sa to dá mám to odskusane tým programom
-
Michaelo
Hardcore addict
Nemusis vytahovat, ked mas original tak S/N je na nalepke.
No ale ak stratil nálepku...alebo je zosuchana
No Cd key uz nemam,ale mohli by ste mi povedat o tom aktivatore,teda v sukromnej sprave.
Počkať máš este ten starý 32bitovy WIN?
Ano,na tom USB stále čaká ten 64 bitovy,teraz mam v kompe stale 32jku.
Tak stiahni tento soft http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ a niekde si to cislo ulož a s aktivaciou by nemaly byť problemy ( stiahni ten free)
Aha dočítal som sa že nemáš originálny
WIN tak tí to bude asi na nic
Aha dočítal som sa že nemáš originálny
WIN tak tí to bude asi na nic
Ludia mam jednu verziu ...windowsu.Je tam dopísane že "RemoveWAT Included!" ...to je co za verzia ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
stiahnutá - kúp originál
Keď nemám peniaze ? ...Môžem si dať túto ?
-
Grim
Darca
...všetko smieš, ale nie všetko osoží... 
-
hrban
Addict
áno to je čierna verzia ale ten kľúč ti aj tak bude treba 32 bitové a 64 bitové kľúče sú iné a nedajú sa použiť jeden pre obe verzieBlackFox napísal:Ludia mam jednu verziu ...windowsu.Je tam dopísane že "RemoveWAT Included!" ...to je co za verzia ?
takže si zaobstaraj kľúč na 64 bitovú
buď si ho kúp alebo vygoogli na nete, ale nezbudni, že musí byť 64-bit verzia
Dobre vďaka a môžem sa ešte spýtať,že:
Mám ten nový Tomb Raider co teraz nedávno vyšiel,ale problém je že ak keď mám v hre nastavené textúry na minimum a miesto rozl. (1980x1920) mám rozlíšenie iba 1900x600,mám teplotu grafiky 70 stupňov.
Grafiku mám GTX 550Ti,nie je to trocha vela na takú grafiku ? alebo je to norma ? ...
Každopádne tým chcem nadviazať na to že:Mám slabý zdroj.Je tam teda nejaká spojitosť medzi tou teplotou grafiky a slabým zdrojom ? ..(Zdroj by som mal mať 550W ale mám len 500W.)
Resp.pomôže mi výmena zdroja za výkonnejší ?
Mám ten nový Tomb Raider co teraz nedávno vyšiel,ale problém je že ak keď mám v hre nastavené textúry na minimum a miesto rozl. (1980x1920) mám rozlíšenie iba 1900x600,mám teplotu grafiky 70 stupňov.
Grafiku mám GTX 550Ti,nie je to trocha vela na takú grafiku ? alebo je to norma ? ...
Každopádne tým chcem nadviazať na to že:Mám slabý zdroj.Je tam teda nejaká spojitosť medzi tou teplotou grafiky a slabým zdrojom ? ..(Zdroj by som mal mať 550W ale mám len 500W.)
Resp.pomôže mi výmena zdroja za výkonnejší ?
-
hrban
Addict
to nemá so zdrojom nič spoločné, imho pri tak novej hre si ale myslím, že tých 70°C je v pohode ak nejde nad
ak by sa ti PC reštartoval tak by ti trebalo nový zdroj, poprípade to by mohlo byť prečo ti PC seká ale zas nevieme značku zdroja a zostavu
nieje 500W ako 500W
ak máš 500W eurocase tak po roku to je už len slabých 400W ale nejaký seasonic drží aj pár rokov tých svojich 500 +- nejaké drobné
ak by sa ti PC reštartoval tak by ti trebalo nový zdroj, poprípade to by mohlo byť prečo ti PC seká ale zas nevieme značku zdroja a zostavu
nieje 500W ako 500W
ak máš 500W eurocase tak po roku to je už len slabých 400W ale nejaký seasonic drží aj pár rokov tých svojich 500 +- nejaké drobné
Ano nejde vyššie lebo som to naschval takto freezol na 70 stupňov.Preto som dal 1600x900.Práveže ked si chcem dať 1920x1080 tak ta teplota ide aj nad 75 a už sa bojím že sa mi vypečie.Tak neviem v čom je chyba.
Som čítal že ked chcem znizit teplotu tak nieco s rychlostou Fanov sa da spravit...alebo nie ?
Som čítal že ked chcem znizit teplotu tak nieco s rychlostou Fanov sa da spravit...alebo nie ?
-
hrban
Addict
skôr si myslím, že zle odvetraná bedňa, veľa káblov alebo zle natočené fany alebo prach v chladiči GPU
daj foto zo skrinky ako máš robený prietok vzduchu
daj foto zo skrinky ako máš robený prietok vzduchu
Hehe
ja mám celú bočnicu dole ...celý čas takže mám prakticky grafiku akoby do miestnosti.
-
Michaelo
Hardcore addict
Otvorená skriňa je ešte horšia ako zatvorená. To snáď vieš že?