Boľkovce 2013
Boľkovce 2013
Zdravicko. chysta sa niekto? 4. maja Letisko Boľkovce pri Lučenci .. bol som na prvom rocniku zrychlenia, odvtedy sa mi nedarilo skrz povinnosti... ale tento rok si ten cas asi najdem a asi sa prihlasim aj na sprinty.. len tak na skusku. necakam od toho nic, lebo tam budu trosku ine kanticky ako moja...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boľkovce 2013
...ale no tak... sprinty su pre deti 
chcem to skusit... ja som este babatko 
-
RATZINGER666
Darca
kasli fakt na to, nerob nam hanbu
ked uz chces skusat, vyskusaj si kdesi aspon nejake slalomy alebo tak 
este nenam v kope podvozok.. cez vikend chcem robit prednu napravu a pocas tohoto roka este predne a zadne tlmice a brzdy... az potom mozem slalomy a ine zabavky po zakrutach
A čo tak nejaký hojko zraz? 
hojko zraz tu nema prakticky vyznam, lebo to bude prakticky po celom SVK
4.máj – letisko Boľkovce: Power fest / MSR
šprinty na 1/8 míle, drift show, Tuning Battle 2013 - 1.kolo, dB Drag, meranie hlučnosti výfukov
18.máj - airport Kiskunlacháza: Dragracing.hu / MSR, HU OB
šprinty na 1/4 míle - maďarský + slovenský majstrák
1.jún - letisko Trenčín: Power fest / MSR, HU OB
šprinty na 1/4 míle + maďarský majstrák, drift show, Tuning Battle 2013 - 2.kolo
Medzinárodný zraz Mustangov a US Cars, zraz Corvette klubu, oficiálny Ford zraz, show&shine, pálenie gúm, sexi car wash...
22.jún - letisko Piešťany: Carat tuning party / MSR
5.júl - Slovakia ring: Power fest / MSR
10.august - letisko Svidník: Tuningzraz Svidník / MSR
4.máj – letisko Boľkovce: Power fest / MSR
šprinty na 1/8 míle, drift show, Tuning Battle 2013 - 1.kolo, dB Drag, meranie hlučnosti výfukov
18.máj - airport Kiskunlacháza: Dragracing.hu / MSR, HU OB
šprinty na 1/4 míle - maďarský + slovenský majstrák
1.jún - letisko Trenčín: Power fest / MSR, HU OB
šprinty na 1/4 míle + maďarský majstrák, drift show, Tuning Battle 2013 - 2.kolo
Medzinárodný zraz Mustangov a US Cars, zraz Corvette klubu, oficiálny Ford zraz, show&shine, pálenie gúm, sexi car wash...
22.jún - letisko Piešťany: Carat tuning party / MSR
5.júl - Slovakia ring: Power fest / MSR
10.august - letisko Svidník: Tuningzraz Svidník / MSR
-
guess.whoo
Redeemer
ja tam zrejme tiez zavitam..
ratzi keby si videl ake Lupo to vyhralo pred par rokmi zmenil by si nazor
ratzi keby si videl ake Lupo to vyhralo pred par rokmi zmenil by si nazor
myslis 1,4 TDI od profituningu? 
Ak je este aktualne to cierne tak to by malo byt 1,9TDi 96kW pumpac, 4x4, nitro
to bolkovce este neboli ked profituningaci upravovali 1,4 TDI...
-
RATZINGER666
Darca
guess: lupo som uz videl aj s dvoma trojlitrovymi sestvalcami, ale mna taketo zalezitosti ako dragy a sprinty vobec nepritahuju, vobec mi to nepride zaujimave 
-
guess.whoo
Redeemer
hej presne to co pise Hegy..ja som sa tam prisiel pozriet len na motorky a pekne auta, drag je take sprijemnenie, ale sledujem ho az od stvrtfinale ked uz su vsetci na fabiach doma 
ale asi nakoniec pojdem 
s tymto zvukom
http://www.youtube.com/watch?v=Qovmkw3Cd4Q
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2013, 22:21)
tak bol som, skusil som
cas na 1/4 mile (201m) - 9,759
maximalka na 1/4 mile - 112,99 km/h
reakcny cas - 0,695s
bol som 3x na sprinty, toto je moj posledny a najlepsi.. prvy bol o kusicek horsie a druhy to netusim, ani som si nebral listok s vysledkom, lebo ja dement som nevypol ESP a pri preradeni do dvojky sa to rozblikalo...
super akcia, len strasne nedoriesene pozeranie, chybali tribuny okolo trate.. ku plotikom sa postavili ludia a ostatok nevidel ani psiu prdel...
s tymto zvukom
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2013, 22:21)
tak bol som, skusil som
cas na 1/4 mile (201m) - 9,759
maximalka na 1/4 mile - 112,99 km/h
reakcny cas - 0,695s
bol som 3x na sprinty, toto je moj posledny a najlepsi.. prvy bol o kusicek horsie a druhy to netusim, ani som si nebral listok s vysledkom, lebo ja dement som nevypol ESP a pri preradeni do dvojky sa to rozblikalo...
super akcia, len strasne nedoriesene pozeranie, chybali tribuny okolo trate.. ku plotikom sa postavili ludia a ostatok nevidel ani psiu prdel...
-
Francek
Star
1/4 mile je 400m a nie 200 
-
guess.whoo
Redeemer
mne to teraz nevydalo
aky stroj vyhral?
Nenasiel som inde temu priamo o Carat tuning, tak to davam sem...
Myslel som, ze na akcie typu Tuning Carat chodia normalni ludia, ale zjavne som sa mylil:
http://www.facebook.com/martina.kocisov ... 8883257630
PROSBA O POMOC!
V piatok 21.6.2013 som bola ja a môj priateľ brutálne napadnutí počas akcie Carat tuning party. Stalo sa to okolo polnoci na ploche, kde sa zvyknú vystavovať leštenky. Pri našom aute sa zoskupilo asi 5 mužov (ak sa tak vôbec dajú nazvať, keďže zaútočili najprv na mňa a potom brutálne do tváre dokopali môjho priateľa). Prosím všetkých, čo majú nejaké informácie, dokážu ozrejmiť celkový priebeh útoku a pomôcť tak k identifikácii útočníkov, aby mi napísali do správy. Veľmi Vás prosím, jeho stav je kritický, má pred sebou množstvo operácii, ja mám otras mozgu a narazenú krčnú chrbticu. Trestne oznámenie je už podané, jedná sa o závažný skupinový trestný čin voči niekomu, kto si to ozaj nezaslúži. Útok nijakým spôsobom neinicioval, len si slovne chránil svoj majetok, jeho vysnívané auto - zelený ford mustang bullitt, na ktoré dlhé roky šetril, aby si svoj sen mohol splniť. A keď mu ho tieto individuá začali poškodzovať, požiadal ich, aby prestali a ich odpoveďou bol útok na bezbranný pár. Spolu s nami boli v tú noc hospitalizovaní dvaja ďalší napadnutí. Prosím, ak chcete aby došlo spravodlivosti zadosťučinenie, títo grázli boli potrestaní a carat sa znova stal bezpečným miestom, kde sa v pokoji dá užiť si atmosféru krásnych áut a nenásilného adrenalínu, prosím pomôžte, píšte, zdieľajte.
Myslel som, ze na akcie typu Tuning Carat chodia normalni ludia, ale zjavne som sa mylil:
PROSBA O POMOC!
V piatok 21.6.2013 som bola ja a môj priateľ brutálne napadnutí počas akcie Carat tuning party. Stalo sa to okolo polnoci na ploche, kde sa zvyknú vystavovať leštenky. Pri našom aute sa zoskupilo asi 5 mužov (ak sa tak vôbec dajú nazvať, keďže zaútočili najprv na mňa a potom brutálne do tváre dokopali môjho priateľa). Prosím všetkých, čo majú nejaké informácie, dokážu ozrejmiť celkový priebeh útoku a pomôcť tak k identifikácii útočníkov, aby mi napísali do správy. Veľmi Vás prosím, jeho stav je kritický, má pred sebou množstvo operácii, ja mám otras mozgu a narazenú krčnú chrbticu. Trestne oznámenie je už podané, jedná sa o závažný skupinový trestný čin voči niekomu, kto si to ozaj nezaslúži. Útok nijakým spôsobom neinicioval, len si slovne chránil svoj majetok, jeho vysnívané auto - zelený ford mustang bullitt, na ktoré dlhé roky šetril, aby si svoj sen mohol splniť. A keď mu ho tieto individuá začali poškodzovať, požiadal ich, aby prestali a ich odpoveďou bol útok na bezbranný pár. Spolu s nami boli v tú noc hospitalizovaní dvaja ďalší napadnutí. Prosím, ak chcete aby došlo spravodlivosti zadosťučinenie, títo grázli boli potrestaní a carat sa znova stal bezpečným miestom, kde sa v pokoji dá užiť si atmosféru krásnych áut a nenásilného adrenalínu, prosím pomôžte, píšte, zdieľajte.
nj, tak som to mal na papieriku.. mali pozicanu casomieru, tak to len nejako sfusovali...Francek napísal:1/4 mile je 400m a nie 200
vyhral to tusim nejaky Madar s nachovanym bavorakom nejakych 650 kobyl to bolo
a ku tomu utoku poviem len tolko... to doakazu spravit len dementne primitiva, ktore cloveku zavidia este aj biele hovno na streche auta a nikdy nic podobne nedosiahnu. Preto na taketo akcie treba chodit v skupinkach, aspon 4 chlapi, lebo do 4 by urcite nerypali. nebol som tam, ale takychto ludi by som ja dokazal vrazdit
Tiez som pozeral ze s cim si siel 1/4 mile za <10s, Thomas na Carate siel najrychlejsie za 10 tusim 
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2013, 21:26)
Cely Carat stroskotal na Alkohole (fuj jak ho nemam rad), 5 pavukov si da borovicku a potom hromadni vrazi.
Vedla nas padol tipek do komy na 10 hodin este rano nevedel komunikovat.
Co to je, to su ludia? Prasata vyj*ane. Ptfuj
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2013, 22:26)
Tak a uz sa siria novinky
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... -muza.html
Ta S14 je kamosova
14,4 na quarteru, slusny povoz 
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2013, 21:26)
Ano ano je to smutne sama spita hlava, o auta tam nikto nejavil zaujem, hlavny auto program cela sobota ucast taka ze viz prilohu, hlavne ze vecer som nevedel auto vyparkovat na volne sprinty...Bobr napísal:Nenasiel som inde temu priamo o Carat tuning, tak to davam sem...
PROSBA O POMOC!
Cely Carat stroskotal na Alkohole (fuj jak ho nemam rad), 5 pavukov si da borovicku a potom hromadni vrazi.
Vedla nas padol tipek do komy na 10 hodin este rano nevedel komunikovat.
Co to je, to su ludia? Prasata vyj*ane. Ptfuj
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2013, 22:26)
Tak a uz sa siria novinky
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... -muza.html
dnes to bolo tusim aj v spravach.. debilizmus fakt