Epson sx130
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Epson sx130
Zdravim menil som cartridge v tlaciarni Epson stylus sx130 za nove no aj po vymene mi svieti kontrolka farby neviete co s tym prosim ?? surne
-
hrban
Addict
Re: Epson sx130
tuším, že na epsonkách to treba robiť cez tú aplikáciu k tlačiarni spusti to nájdi tam replace cartrige a postupuj podľa obrázkov
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2013, 21:33)
alebo tam bol nejaký iný trik, viem, že som mal aj ja s tým problém ale v manuáli to bolo napísané pri výmene tonera
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2013, 21:33)
alebo tam bol nejaký iný trik, viem, že som mal aj ja s tým problém ale v manuáli to bolo napísané pri výmene tonera
-
Chalesnik
Medium Professional
skusal som SSC utility a aj tu originalnu apku od epsonu ale ta danu tlaciaren nepodporovala .... neviem preco ... vacsinou som cez google nasiel daky reseter ale tu nic neviem sa hnut
-
hrban
Addict
bez tej apky to asi nepôjde
skús pri inštalácií klik pravým na setup a spustiť ako správca
btw pozeral som si recenzie a mrkni si odkazy k tlačiarni
http://www.epson.co.uk/gb/en/viewcon/co ... view/10839
skús pri inštalácií klik pravým na setup a spustiť ako správca
btw pozeral som si recenzie a mrkni si odkazy k tlačiarni
-
Chalesnik
Medium Professional
to neni moja tlaciaren do Epsonu by som v zivote nesiel... o to viac to chcem vyriesit ...
-
hrban
Addict
no našiel som práve článok, že tie čipy menili epsonky za nové a ak tie tonery maly starší čip tak ich proste neberie
alebo mrkni či tam náhodou na pinoch nieje farba alebo na čipe toneru, ale aj tak treba na to nejaký program a na epson ich veľa nie je keďže orig soft funguje bez problémov a zbytočného zaťažovania systému
alebo mrkni či tam náhodou na pinoch nieje farba alebo na čipe toneru, ale aj tak treba na to nejaký program a na epson ich veľa nie je keďže orig soft funguje bez problémov a zbytočného zaťažovania systému
-
Chalesnik
Medium Professional
moze to byt tymi cipmi lebo je precistena ...
-
hrban
Addict
možno áno ale ťažko povedať
skús ešte jeden trik, ktorý vraj funguje pri epsonkách
povyberaj všetky tonery, potom ju normálne vypni, podopájaj všetky káble a nechaj pár minút stáť (niekde sa uvádza 2 min niekde 10), mala by sa vymazať jej pamať, potom zapni a nahádž ich nas5. to by ju malo donútiť načítať si tonery automaticky nanovo, možno sa tým vyhneš použitiu aplikácie pre epson tlačiarne ale ono by sa nám hodilo vedieť ktorú farbu neberie, či všetky alebo len jednu a akú chybu píše
skús ešte jeden trik, ktorý vraj funguje pri epsonkách
povyberaj všetky tonery, potom ju normálne vypni, podopájaj všetky káble a nechaj pár minút stáť (niekde sa uvádza 2 min niekde 10), mala by sa vymazať jej pamať, potom zapni a nahádž ich nas5. to by ju malo donútiť načítať si tonery automaticky nanovo, možno sa tým vyhneš použitiu aplikácie pre epson tlačiarne ale ono by sa nám hodilo vedieť ktorú farbu neberie, či všetky alebo len jednu a akú chybu píše