Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
Blizzard dnes oznamil tuto zaujimavo sa tvariacu free to play kartovu hru. Uz sa da registrovat aj do bety, ktora by mala prist v lete a kompletna hra by mala vyjst do konca roka. Neviem, ako vy, ale ja sa vcelku tesim. Je to nieco nove, co este Blizzard nerobil, pracuje na tom novo vytvoreny cca 15 clenny team, tak dufam, ze im to vyjde.
Cinematic
Info
http://games.tiscali.cz/oznameni/blizza ... raft-62391
http://www.sector.sk/novinka/73265/hear ... lasene.htm
Cinematic
Info
http://games.tiscali.cz/oznameni/blizza ... raft-62391
http://www.sector.sk/novinka/73265/hear ... lasene.htm
-
lekoklatik
VIP
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard
uhm. vyrera to velice dobre.
Tesim sa.
Tufam ze ich f2p model bude aspon taky funkcny ako ma teraz LoL.
Tesim sa.
Tufam ze ich f2p model bude aspon taky funkcny ako ma teraz LoL.
-
theBliZZard
Star
Tak podla mna si Blizzard chce na takejto "mensej" veci vyskusat f2p, aby potom mohol prist s f2p modelom pri Titane...
Vie niekto čo hovorí ten chlapík s pivom v ruke? 
-
theBliZZard
Star
Myslis toho trpaslika? Asi "But of course, we could forget all that and just have fun.", alebo "...we could forget all about that..." Nieco take
lebo tam hovoria, ako sa ma vyhrat vojna a on povie "Samozrejme, na to vsetko mozme zabudnut a iba sa bavit." ak som to dobre pochopil ...
Zbožňujem kartové hry, zbožňujem Warcraft a Blizz, zbožňujem turn-base hry a zbožňujem digital gaming. A oni to spoja všetko krásne dokopy
Nádhera, teším sa. Dúfam, že spustia tú BETU aj u nás.
Hrávam aj WoW: TCG takže toto bude super alternatíva a tiež som veľmi zvedaví na ten f2p model. Ak som tam čítal, balíček 5 kariet sa bude dať kúpiť za dolár ?
to bude paráda. Len som zvedavý ako to bude s tými hrdinami. Je ich tam len 9 možno časom pridajú nejakých do každej classy.
Nádhera, teším sa. Dúfam, že spustia tú BETU aj u nás.
Hrávam aj WoW: TCG takže toto bude super alternatíva a tiež som veľmi zvedaví na ten f2p model. Ak som tam čítal, balíček 5 kariet sa bude dať kúpiť za dolár ?
vyzerá to zaujímavo, keď som videl obrázky, myslel som, že to bude WoW:TCG online (sú odtiaľ - aspoň niektoré). Každopádne aj tak to zrejme vyskúšam, TCG môžem (hrám WoW:TCG).
no nejaky nadseny z toho nie som, radsej by som bol, keby to bol presnejsia kopia hry ako v pripade Magicu, nie nova hra. ale rozhodne vyskusam, vyzera to fajn, WOW:TCG som vzdy chcel vyskusat hrat, ale nebolo s kym, tak sa aspon k niecomu podobnemu dostanem
inac neviem, co je az taka parada na tom, ze booster pack s 5 kartami bude stat dolar, prave naopak nepride vam to primoc? ked pozeram na ceny boosterov normalnych kariet, tak stoja od 1,8 po 4e v brlohu, cize v obchode, ktory si berie marzu + naklady na vyrobenie, balenie a je ich 15. ked si to clovek porovna, tak ten dolar(dufam, ze to nezmenia v europskom regione na euro) je za tych 5 kariet aj celkom dost.
inac neviem, co je az taka parada na tom, ze booster pack s 5 kartami bude stat dolar, prave naopak nepride vam to primoc? ked pozeram na ceny boosterov normalnych kariet, tak stoja od 1,8 po 4e v brlohu, cize v obchode, ktory si berie marzu + naklady na vyrobenie, balenie a je ich 15. ked si to clovek porovna, tak ten dolar(dufam, ze to nezmenia v europskom regione na euro) je za tych 5 kariet aj celkom dost.
No ale zase boostre ti budú padať aj normálne zo súbojov medzi hráčmi ... a nejaké karty môžeš získať aj v Practis mode.
Ja hrávam TCG a ešte sa mi nestalo, že by sa mi po vyhratom súboji objavil booster vo vrecku
Proste ak budeš chcieť "rýchlejšie" získať karty tak si priplatíš. Ako všade.
Ja hrávam TCG a ešte sa mi nestalo, že by sa mi po vyhratom súboji objavil booster vo vrecku
Proste ak budeš chcieť "rýchlejšie" získať karty tak si priplatíš. Ako všade.
-
lekoklatik
VIP
Gameplay ukazka, vyzera to velmi zaujimavo 
Vyzerá to lepšie ako som čakal. Som veľmi zvedavý
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 22:28)
Prave zacala v europe beta.
Dostal niekto pozvanku ??
Ja som nedostal zatiaľ
Ale ak by mal niekto navyše, veľmi by ma potešil
Ale ak by mal niekto navyše, veľmi by ma potešil
aj mňa by potešil
-
pepo191992
Medium Star
a kedy bude otvorena beta?
Bohvie či niečo ako otvorená Beta bude. Teraz začala len táto closed v Európe, takže ešte si počkáme... Preto všetci zháňame kľúče. Bohužiaľ ja ani neviem o nikom kto pozvánku dostal
(či to nie je len mýtus
)
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ja mam az jedneho vo friendliste co hra hearthstone
Inak co som pozeral na nete tak beta key sa predava tak za 50-100+€
Inak co som pozeral na nete tak beta key sa predava tak za 50-100+€
skoro kazdy streamer na Twitchi to ma zaujimave -_- podla mna to chcel blizzard zvyditelnit a normalni ludia nech beta key kupuju na nete ...
ked ohlasili heartstone, tak som si oznacil, ze mam zaujem o betu...od blizzardu mam D2+LOD, D3, W3+FT, Starcraft2+HotS a WoW+po Cataclysmu...
a nijaka pozvanka mi nedosla...cize neviem na zaklade akeho kluca davaju ludom pristup, asi to davaju len ludom, ktori maju moznost im to nejak spropagovat (stream, redakcie, portaly o hrach) a nie obycajnym hracom...
a nijaka pozvanka mi nedosla...cize neviem na zaklade akeho kluca davaju ludom pristup, asi to davaju len ludom, ktori maju moznost im to nejak spropagovat (stream, redakcie, portaly o hrach) a nie obycajnym hracom...
-
vendo
Guru
mozno si neuvedomujes ze podobne hry od blizzu ma niekolko milionov ludi, a beta invitov je par tisic?