Ako to tentokrat nepokazit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
heartsofstone
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako to tentokrat nepokazit ?

Príspevok od používateľa heartsofstone »

Tiež myslím že tým ak pôjdeš k nej nič nepokazíš, len sa po nej nevrhni hneď. Výhodou jej bytu môže byť že sa máte čomu venovať, keďže ako si spomenul sa chce naučiť hrať na gitare, ty jej máš čo ukázať ona sa bude cítiť príjemnejšie pretože bude "vo svojom", nemusí to naraziť na mŕtvi bod kedy nebudete vedieť čo robiť, čo si povedať.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Ku mne mala tiez raz prist jedna dievcina (ved ti ktori citali pred casom moju temu vedia :D ) a nic z toho nebolo. Len teraz nedavno mi doslo, ze co ak ma chcela dostat do postele a to vsetko bola iba zamienka?? Clovek nikdy nevie, co sa z toho vyvrbi. Vsetkym, ktorym sa to ale podarilo, naozaj uprimne gratulujem. :)
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Ahojte,
mám ešte nejakú šancu u dievčaťa, keď sme si asi (vysvetlím ďalej) dali pauzu? Ide o to, že raz som mal so svojou holkou jednú sprostú udalosť, za ktorú môžem čisto ja. Mali sme cestovať vlakom do školy. Ja som jej ráno volal pred vlakom volal, že v ktorom vozni je,lenže som sa jej nemohol dovolať, tak som si šiel sadnuť do zadného ako obvykle. Potom niekoľko minut po odchode mi prezvonila a tak som jej písal, že kde je a že je v tom vlaku tiež,ale v inom vozni. No a ja nasratý som jej odpísal len, že sa uvidíme na prestupnej zástavke, kedže sme malí ísť aj na iný vlak a nechal som to tak, kedže sa jednalo asi len o hodinu a pol. Nakoniec došla ona za mnou, miesto toho aby som ja kkt odlepil riť zo sedadla a nejak rýchlo vystupil a prebehol do toho druhého vozňa na najbližšej zástavke. No a tým sa to asi cele dosralo a začala mať o mne vážne pochybnosti. Samozrejme, večer som jej to všetko vysvetlil a ospravedlnil sa jej za to všetko. No a odvtedy som iniciatívu vlastne prevzal ja a pomaly sa mi jej správaním utvrdzovalo, že ma už asi nechce. Mali sme potom ešte jeden krásny večer u mňa na intráku, ale ako vidím, nepomohlo. Ona mi už asi nedôveruje a namýšľa si, že von ju volám len rpeto, aby sa nepovedalo. Dokonca nám padlo kino niekoľkokrat, lebo jej do toho náhle vošlo niečo iné, hoci keby chcela, tak sme mohli sedieť v kine.
No a pred 2 dňa došla za mnou, že sa musíme porozprávať. Mal som tušenie, že je zle. Vysvetlili sme si všetky tie udalosti pekne postupne a kde bola chyba. Bolo tam aj niečo iné, ale to zas spravila ona mne, ale prekusol som sa cez to a mal ju aj naďalej rád. Keď sme sa stretli a doriešili tie veci, začala splietať niečo o rozchode,potom pauze...samozrejme, že ju to strašne mrzelo, aj slzy sme z toho obaja mali. Ona mi povedala, že už nie je zamilovaná a že by zas potrebovala niečo, aby sa znova do mňa mohla. Chvíľu sme tam ešte ticho sedeli a keď som ju šiel odprevadiť k autu, tak som sa jej znova spýtal, či to naozaj chce urobiť, tak povedala asi hej. Potom sme sa už len objali,vybehlo zo mňa, že ju aj tak ľúbim a šli sme obaja svojou cestou. No a teraz neviem, čo robiť. 2 dni som sa jej neozval a rozmýšľam, či nebude lepšie sa jej ešte par dni neozvať, prip. počkať, kým sa ona, kedže chcela tu pauzu alebo sa s ňou rovno najbližšie rozísť, že som kkt a nezaslúžim si ju? :cry: Robil som, čo som mohol, aby bol náš vzťah dobrý, ale asi som to nezvládol. Navyše sa vidíme len asi každé 2 týždne cez víkendy. Čo mám podľa vás robiť? A ani neviem, či sme rozídený, máme pauzu alebo čo. Tak by som si prial, keby sa to dalo zase do poriadku.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zamilovanost opadla a zistila ze tam to dalsie stadium asi nie je.... imho este par dni pockaj, nechaj to na nu, ale pomaly sa zacni pripravovat na dalsi zivot.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

eTh napísal:Ahojte,
mám ešte nejakú šancu u dievčaťa, keď sme si asi (vysvetlím ďalej) dali pauzu? Ide o to, že raz som mal so svojou holkou jednú sprostú udalosť, za ktorú môžem čisto ja. Mali sme cestovať vlakom do školy. Ja som jej ráno volal pred vlakom volal, že v ktorom vozni je,lenže som sa jej nemohol dovolať, tak som si šiel sadnuť do zadného ako obvykle. Potom niekoľko minut po odchode mi prezvonila a tak som jej písal, že kde je a že je v tom vlaku tiež,ale v inom vozni. No a ja nasratý som jej odpísal len, že sa uvidíme na prestupnej zástavke, kedže sme malí ísť aj na iný vlak a nechal som to tak, kedže sa jednalo asi len o hodinu a pol. Nakoniec došla ona za mnou, miesto toho aby som ja kkt odlepil riť zo sedadla a nejak rýchlo vystupil a prebehol do toho druhého vozňa na najbližšej zástavke. No a tým sa to asi cele dosralo a začala mať o mne vážne pochybnosti. Samozrejme, večer som jej to všetko vysvetlil a ospravedlnil sa jej za to všetko. No a odvtedy som iniciatívu vlastne prevzal ja a pomaly sa mi jej správaním utvrdzovalo, že ma už asi nechce. Mali sme potom ešte jeden krásny večer u mňa na intráku, ale ako vidím, nepomohlo. Ona mi už asi nedôveruje a namýšľa si, že von ju volám len rpeto, aby sa nepovedalo. Dokonca nám padlo kino niekoľkokrat, lebo jej do toho náhle vošlo niečo iné, hoci keby chcela, tak sme mohli sedieť v kine.
No a pred 2 dňa došla za mnou, že sa musíme porozprávať. Mal som tušenie, že je zle. Vysvetlili sme si všetky tie udalosti pekne postupne a kde bola chyba. Bolo tam aj niečo iné, ale to zas spravila ona mne, ale prekusol som sa cez to a mal ju aj naďalej rád. Keď sme sa stretli a doriešili tie veci, začala splietať niečo o rozchode,potom pauze...samozrejme, že ju to strašne mrzelo, aj slzy sme z toho obaja mali. Ona mi povedala, že už nie je zamilovaná a že by zas potrebovala niečo, aby sa znova do mňa mohla. Chvíľu sme tam ešte ticho sedeli a keď som ju šiel odprevadiť k autu, tak som sa jej znova spýtal, či to naozaj chce urobiť, tak povedala asi hej. Potom sme sa už len objali,vybehlo zo mňa, že ju aj tak ľúbim a šli sme obaja svojou cestou. No a teraz neviem, čo robiť. 2 dni som sa jej neozval a rozmýšľam, či nebude lepšie sa jej ešte par dni neozvať, prip. počkať, kým sa ona, kedže chcela tu pauzu alebo sa s ňou rovno najbližšie rozísť, že som kkt a nezaslúžim si ju? :cry: Robil som, čo som mohol, aby bol náš vzťah dobrý, ale asi som to nezvládol. Navyše sa vidíme len asi každé 2 týždne cez víkendy. Čo mám podľa vás robiť? A ani neviem, či sme rozídený, máme pauzu alebo čo. Tak by som si prial, keby sa to dalo zase do poriadku.
Napadol ma len jeden článok... http://akozbalit.sk/blog/byvala-priatel ... 10-krokoch neviem či to zaberie, neviem či to zaberá, ale možno pomôže.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

eTH - čakaj, čakaj a ešte raz čakaj. Ona ti povedala, že chce pauzu, tak kým sa ti teraz najbližšie neozve ona, tak je zbytočné, aby si to robil ty. Potrebuje odstup, aby zistila, či jej chýbaš alebo naopak - či si vie predstaviť žiť bez teba a či tak náhodou nebude šťastnejšia. Nevtieraj sa jej a aj keď sa ti ozve, nebuď z toho hneď zbláznený, aspoň to nedávaj najavo. Pokiaľ máte spolu ďalej fungovať, musí to v tomto prípade vyjsť z jej iniciatívy.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Ja som na tom bol raz podobne. Byvala ma takymto sposobom nechala, ze ona ma uz nemiluje. Este vsak pridala bonus, ze ma potrebuje mat ako kamarata, ze ostanme kamaratmi ... ale viac sa uz neozvala. Ja som jej s odstupom casu parkrat pisal aby so msa jej pripomenul, ze ako sa ma a tak, odpisala, ale sama od seba sa nikdy viac neozvala. Presli asi 4 mesiace odvtedy.

Tak drzim palce, aby to nebolo takto v tvojom pripade. Chvilu ale pockaj, nech to kus opadne. Su len 2 moznosti: bud si po nejakej dobe uvedomi, ze jej bolo lepsie s tebou a bude sa chciet vratit, alebo naopak si uvedomi, ze jej je lepsie bez teba.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ja som ako vždy skeptik.
Kašli na to. Pauza je len odďaľovanie konca (vyskúšané) a navyše sa vidíte každý druhý týždeň cez víkend, čo je žalostne málo. Ak niekto začne mať o vzťahu pochybnosti a vyťahovať pauzu, či rozchod, nie je to dobré a nič dobré to neveští. Navyše pauzu, ste si nedali, ona ju chcela a dosiahla. Ak sa ti neozve, nevolaj jej, je koniec.
Napísať odpoveď