ahojte,
mam taky problem padol mi notebook a asi po 3 minutach sa mi vypal a uz teraz ked sa zapina nacita len uvodnu obrazovku kde sa da dat bios a potom sa len zjavy cierna obrazovka a nezobrazuje sa nic dalej... cd-rom mi ide a ked som skusal zapnut s hardiskom kde bol windows xp tak mi neisiel... no len na mojom notebooku bol windows 7.... chcel som nainstalovat nanovo windows... skusal som xp ale ten neisiel nacitat napisalo mi ze mam asi vyrus na chdsk/F... ale nemohol som sa dostat vobec do windows takze som to nemohol vyhladat pri instalaci windows 7 mi nechcelo nacitat instalacku ale chybu nevypisalo... ked som chcel naistalovat windows na prenosny externy disk instalacku windows 7 mi zaplo ale neislo mi to na externy disk nainstalovat pretoze som nemal nainstalovane na nom porti usb alebo nieco take ale vsetko sa nacitalo.... takze neviem ci mam problem s hardiskom alebo aj s niecim inym neviete mi poradit? pretoze sa bojim kupit novy pevny disk a nepomoze to... dakujem
nejde mi zapnut pc
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nejde mi zapnut pc
kedze ti padol notebook a bol zapnuty... tak disk je v p**i na 100%... takze s tym mozes minimalne ratat ostatne by malo byt ok ale to ti tiez nikto nezaruci kym to nepotestujes
-
darius3535
Novice
Re: nejde mi zapnut pc
diky moc
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 14:24)
kupil som novy HDD a uz vsetko ide ako ma diky este raz
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 14:24)
kupil som novy HDD a uz vsetko ide ako ma diky este raz