No ved to, ze ja som taky. Ked chcem vsetko najlepsie pre nu, tak si ani neuvedomujem, ze vyzeram ako idiot. Toho je strasne vela, napriklad ked je padol novy iphone a rozbil sa jej displej, tak samozrejme ja som bol ten, ktory to musel hned vyriesit, dokonca aj zaplatit, kedze ona nemala vtedy peniaze. Mam ju rad, tak mi to nerobi problem, len potom ma viac nastve, ked ju volam von a ona mi povie, ze ma ine plany. Nakoniec sa dozviem, ze ide s inym chalanom von. Tak to strasne boli.
A v com som iny? tak napriklad, ze uz mam vlastne byvanie. Dom uz mam pomerne cely zariadeny. Mam vlastne nove auto. Niesom dotovany rodicmi. A to este nemam ani zmaturovane
Snazim sa byt gentleman, ale to vedia ocenit hlavne starsie baby. To si tato mlada dako neuvedomuje.
Využíva ťa. Lebo sa necháš využívať. Komu by sa nepáčilo keby mal vlastného šoféra,obedy a všetko zdarma ? + si jej najlepšia kamarátka, keď počúvaš jej nočné žvásty. Máš smolu, z tohoto sa nevyhrabeš. Buď to bude takto, alebo sa prestaňte stretávať.
Axxis má pravdu.
kikco11 napísal:Chalani ja uz fakt neviem. Nech sa snazim akokolvek, furt som len kamarat. Robim vsetko co ma na ociach, vozim ju kam len chce, nikdy jej v nicom nepoviem nie, sem tam ju pozvem na obed atd. Proste som k dispozici furt. Samozrejme, ze v noci ma budia telefony od nej ked ma zlu naladu a nema sa komu vyplakat. A pocuvam aky som super chalan aby som sa nemenil a tie dalsie babske reci.
Preco potom ale som furt len ako kamarat? Preco musim pocuvat o tom ktory chalan sa jej paci? A ked ho vidim, tak mi je doplacu, vsak to neni chalan...
Potom som uplne zdeptany a nedari sa mi v nicom. Uz fakt nevladzem takto dalej
Si tam kde si, presne preto, čo si tam napísal. Polož si aspoň otázku prečo to robíš.. Aby ťa chcela? Ok. A chce ťa? nie. Zabralo to? Nie. Tak sa na ňu vy*er a buď chlap
Daj si facku a spamätaj sa. Takéto baby nevedia oceniť pozornosť, empatiu a tvoje milé správanie. Poznám tiež jednú takú, tiež som ju vozil, platil a teraz vidím, že len v kuse niekoho iného rieši, diskotéky, chaty, nechcem byť sprostý ešte čo viac robí... A najlepšie, keď mi vravela, že som ako jej najlepší brat. Ďakujem, no o jej friendSHIT nemám záujem. Ignorujem ju, nezaujíma ma už viac.
V tvojom prípade je to ako v jednom songu od dvojice Seky & Gary :
Vravíš si, dal by si všetko, len za jediný pohľad,
Čo by si dal za to, aby si bol pre ňu poklad..
Ona ani netuší že ju chceš držať v náručí,
Je vzácnejšia pre teba ako voda na púšti..
Bez nej si vták bez krídiel, ryba bez vody,
Bez nej si chlap nenapraviteľne skazený..
No keď si s ňou, si jak malé decko, poslušný psík,
Iný človek, nehráš formy, si jak anjelik..
Škoda že len pre teba, ona ťa berie jak brata,
Milionkrát vravela že vždy chcela takého kamaráta.
Má ťa rada, ale inak nechce tvojho vtáka,
Dnes na stretko neprišla sama, má so sebou čuráka..
On vraví česť, tebe stres, chceš dať päsť, v predstavách,
Nemôžeš to spraviť, tvári sa že ho má rada...
Snívaš o budúcnosti, a jediné čo chceš,
Nebyť len kamarát a s ňou odletieť niekam preč..
Ja som tiež v deep friendzone, Uz niekoľko krát som si povedal že to nechám tak - ignore a začnem sa venovať inej ale v tom sa vždy stane niečo co mi to proste nedovolí, neviem prečo ..
Vrchol je že to dievča dokonca normálne žiaril na ostatne dievčatá s ktorými sa rozprávam ..
áno viem že som naivný dick ked si myslím že by s toho niečo mohlo byt,
Dev - preto sa sprava tak, lebo niektorym babam to strašne dobre robí.... Aby mali všetci na ňu uputanú pozornosť...holt ser na nu, raz si friend zone tak tym aj ostanes, aj keby sre mozno chvilu chodili spolu....nemalo by to dlhu uspesnost
...ako nebyť ľahko zlomiteľný?...trénuj...čím častejšie jej dokážeš povedať nie, tým lepšie...samozrejme, že občas sa to nepodarí, lebo ťa zlomí, ale potom začni zase hovoriť nie...
Tiež si myslím že ignorancia je best way, ešte keby bola kombinovaná so sarkazmom tak je úplne zdrcujúca. Ukážeš jej tak nie len že už o ňu nejavíš záujem, ale že ti je jedno na čom ten váš vzťah je... A to má za následky 2 veci, prvú že to začne chápať a tolerovať (čo je zriedkavejšie), alebo zistí že ťa nechce stratiť keď jej dáš ochutnať že už to nie je podľa jej predstav...
ked zena vidi ze chalan je makky tak to zacne uplne samozrejme vyuzivat. Ona to berie tak, ze tuzis po jej spolocnosti a tym padom ze ti dovoli byt v jej pritomnosti, tak ma automaticky narok aby si jej ty robil poskoka. Pokial ste iba kamosi /nemate spolu sex/ tak urcite by som na Tvojom mieste nerobil pravidelne sofera a platil za nu vydaje.. Lebo vies ako to dopadne? ona z teba dostane co potrebuje a ty sa nedockas nicoho, ti povie ze nie si jej typ a budes sa citit ako ******.