Ktoré pivo Vám nechutí?
-
Kok
Light Professional
Re: Ktoré pivo Vám nechutí?
brainwirm : nevravim ze to je najlepsie pivo, ale tak zaradit ho medzi pandura a Pivo tiez nie je spravne
corgon, zvany grcon. v NR si preto treba pytat znacku piva, lebo vo vacsine podnikov automaticky nacapuju ten patok
Tiez som tu povodne chcel napisat mini prednasku o krase psenicneho piva, ale potom som si uvedomil, ze tema sa vola "Ktore pivo vam nechuti" a tam je to cisto individualne. Niekomu to proste vyhovuje a niekomu nie a musime to respektovatKok napísal:brainwirm : nevravim ze to je najlepsie pivo, ale tak zaradit ho medzi pandura a Pivo tiez nie je spravne
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
celkovo nemusim nic od slovenskeho heinekenu.
urpiner je vyborne pivo a som rad, ze je konecne na trhu leziak, ktory ma chut aj horkost ako poriadne pivo.
urpiner je vyborne pivo a som rad, ze je konecne na trhu leziak, ktory ma chut aj horkost ako poriadne pivo.
-
Steven666
King
tak Corgoň s Bažantom sú klasika, žalúdok sa mi otáča keď si len spomeniem na tie značky a a moc mi nechutí Velkopopovický kozel.
Ešte som si spomenul na Ambrosius, čo ani nieje pivo len voda s príchuťou "piva" a čo mi vyslovene nechutilo (málokedy sa stane) Kozel 11°.
//čapáka som nemal, ten kozel bol flaškový takže neviem porovnať
//čapáka som nemal, ten kozel bol flaškový takže neviem porovnať
By ma zaujímalo, čo teda pijete fajnšmekri, pretože Corgoň, Kelt, Kozel, Bažant a ich variácie čapujú skoro všade.
Vsak toto je prave vyhoda, ze vacsina piv co capuju v slovenskych krcmach su uplne sracky. Aspon tolko nepijem a usetrim 
-
Steven666
King
begbeee: Novopacká piváreň pri Kamennom námestí v BA.
Staropramen, Pernštejnbegbeee napísal:By ma zaujímalo, čo teda pijete fajnšmekri, pretože Corgoň, Kelt, Kozel, Bažant a ich variácie čapujú skoro všade.
no neviem podla mna zase capovany kozel 11 je jedno z naj piv co sa "bezne" capuju... sice pajedne jak svina, ale velmi chutne.
No teraz sa vyrojili znalci, ktorí pijú len to najlepšie pivo v super zapadnutých krčmičkách...sa dalo čakať.
Fakt je ten, že máš minimálne šance v podniku dostať niečo iné ako produkciu Heinekenu. O kúpaliskách a podobných lokalitách ani nehovorím...
Fakt je ten, že máš minimálne šance v podniku dostať niečo iné ako produkciu Heinekenu. O kúpaliskách a podobných lokalitách ani nehovorím...
No, neviem, prečo by som mal mať minimálne šance.
Bez problémov viem si dať pivko aj od menších výrobcov ako Heineken či SAB a nemusí to byť vôbec zapadnutá krčma mimo mesta.
Zase aj krčmári vedia, že ak chcem byť v konkurencii viditeľný, tak musím ponúknuť niečo iné.
begbee, asi nesi z vychodu, tu v 2/3 zapadnutych krcmach dostanes sarisa, a to nemam pocit zeby bola produkcia heinekenu... ja som zo snv a tu len v zopar krcmach capuju kelta, bazanta, este menej krusovice(ktore ako jedine od heinekenu mi chutia)... inac vsade fici saris, staropramen nefiltrovany je velmi oblubeny, semtam nejaky granat... no a myslim ze len v jednom maju kozel 11 co je fakt ppc pivko 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
pokial sa da tak ceske piva ako Budvar, Plzen (ten je uz nic moc, ale stale sa to da), Cerna Hora, ked uz slovenske tak Saris. krcmy pod patronatom heinekenu nenavstevujem. heineken je inac na svk distributor aj toho najlacnejsieho krcmoveho alkoholu. su to bidaci co o dobrom pive nemaju ani sajnu.begbeee napísal:By ma zaujímalo, čo teda pijete fajnšmekri, pretože Corgoň, Kelt, Kozel, Bažant a ich variácie čapujú skoro všade.
Bernard, Plzen, Mestan (Mestiansky Pivovar BA).begbeee napísal:By ma zaujímalo, čo teda pijete fajnšmekri, pretože Corgoň, Kelt, Kozel, Bažant a ich variácie čapujú skoro všade.
-
Digital
Guru
nechutí mi žiadne pivo, ked už ale teda si nejaké dávam tak vypijem heineken... kedže nieje také horké a nepáchne tak. Nič proti pivárom, mne len proste chuť piva nesadla. Naposledy ale som si len tak doma zo zvedavosti otvoril pilsner, nieže by mi chutilo ale dalo sa vypiť. Ale stále si užijem viac kofolu ako pivo 
Asi tak ako Digital, piva pijem vacsinou ovocne, lebo tie normalne su strasne horke a ked sa uz nic neda robit tak pijem piva cez leto ked su horucavy a dobre to sadne inak nie.
Znacky: Heineken, Plzen
Znacky: Heineken, Plzen
Leffe Blonde.... ale neviem ci sa to da kupit na SVK, kamos mi to nosi zo zahranicia...
A preco ti to nosi, ked ti nechuti?